velkepeni Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Ahojte V oktavii sekcii sa mi pacila ta team a tak tu by to minimalne mne pomohllo, kedze este mozem neaky ceas modifikovat auto. Co lutujete, ze ste nekupili, a resp co ste kupili a ste spokojny? ja velmi vaham nad DAB/CANTON/EL.sedadlo vodica. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 nepíšeš, co máš za karoqa. adaptivní tempomat (pokud máš ambition). assistent pack (pokud máš style a automat) light assist možná kolumbuse (tady bude leckdo nesouhlasit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Ahoj, dab ,canton ,el, sedadlo jsem objednal + střechu,digi štít atd. ,ale nejvíc mě mrzí že nešlo zatím objednat Crew Protect Assist +airbagy do zadních sedaček . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 14. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 tie zadne airbagy vraj by spozobili oneskorenie dodania v mojom pripade, a predajca ma odhovaral ze je to brutal nevhodne, ak mas vzadu detsku sedacku a pri nej buchne airbag tak to dieta doslova moze vyhodit zo sedacky, ale neviem na 100percent, moja skladackahttp://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/121686716 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 Absence zadních airbagů mně taky vadí. nemáte mimochodem někdo informace, zdali a kdy půjde toto do Karoqa konfigurovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 14. Březen 2018 Sdílet Vloženo 14. Březen 2018 (editace) Určitě půjdou ale termín byl posunut a už se mi nechtělo dál čekat. Třeba Habi001 bude vědět víc...... Editováno: 14. Březen 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 16. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 tazne si neikto daval dodatocne mimo skody montovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Co já vím tak tažné není problém domontovat ale je to pracné chce to mít v autě aspoň přípravu pro tažné jinak bych se do toho moc nepouštěl a pokud o tažném přemýšlíte tak ho dejte rovnou do výroby je to nejjednodušší pro vás i auto. Ale dodělat opravdu lze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Bajonet.tažné jsem dodělával teď do Superba III a když nepočítám svoji práci tak materiál s orig.elektřinou mě vyšlo na 6500,-Kč.Takže otázka,jestli dát z výroby nebo né,jen z výroby je sklopné,já dával bajonet-jako má OIII,ta sklopné nemá. Určitě bych nechal dát přípravu,protože je docela pakárna tahat svazek ze zadu do předu.Ty plasty nové dost dobře drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 16. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Cosby prosim ta,vsimol som si tvoje komenty ohladom dsg, co myslis teraz?je dobre k 1,5tsi dokupit automat dsg? Predpriprava na tazne je uz vo vybave. Externa firma mi spravi tazne za 430€ , original vo fabrike 750€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Březen 2018 Sdílet Vloženo 16. Březen 2018 Nejel jsem s 1,5 tak nevm,třeba vyzkoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 23. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Dab v radiu je dab/dab+? Vraj su v tom rozdiely. Auto budem mat max 4roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Tak teďka o víkendu jsem jel delší trasu a určitě musím v tomto autě mít automat.najel jsem 240 km a max 15x jsem šlápnul na plyn prostě adaptivni tempomat luxus pouze jsem musel radit takže s automate to bude paráda opravdu se mi to libilo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 24. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2018 na svk mame s dsg a safety packetom aj asistencny paket II za 0e a to je traffic jam assist a to je ina bomba. teda ak clovek sedi v zapche casto.(Ja) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 24. Duben 2018 Sdílet Vloženo 24. Duben 2018 Jo jo taky budu k tomu mit lane asist teda časem tak se na to těším v zácpě pak auto s automatem jede v podstatě samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 A co teda presne dela ten traffic jam assist? co to prinasi navic oproti tomu, ze je tam lane assist a auto-hold? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ms3791 Vloženo 5. Květen 2018 Sdílet Vloženo 5. Květen 2018 bohužel zas tak samo to nejede. Auto nesmi stat vice ja 10s jinak se už samo nerozjede a musí se sešlápnout plyn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 6. Květen 2018 Sdílet Vloženo 6. Květen 2018 (editace) Hlavně neplat za line assist a light assist. Kup si rozpoznávání znacek a výše zminene si nech doprogramovat pres RJ. Jinak co mne tak napada urcite digi stit, LED svetla, ACC a asi phone box s bezdratovym dobijenim. Pokud mas deti, tak Family paket, kde je koženková zadní strana předních sedadel, takže to nebudeš mít okopane od decek a je tam i oboustrane plato do kufru a malej odpadkovej kos v dveřích spolujezdce. Editováno: 6. Květen 2018, autor: pusher... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahri Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 (editace) Driving Mode Select - má to cenu pro předokolku 1.5 TSI manuál? Jaké s tím máte zkušenosti? Editováno: 13. Červen 2018, autor: Zahri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Naší to mají a co jsem zpozoroval je tam jen prodleva plynového pedálu.na eco trvá než to zabere na sport to jde za plynem hned jinak to asi vyznam nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 13. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Este individual nie je na skodu rezim. Ja vecsinou idem v normal. Eco je fakt brutal zbytocnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 S tím s tebou nesouhlasím, je tam volnoběžka a z kopců, nebo po dlouhých rovinkách když dojíždíš auta, tak to odpojuje převodovku. A v režimu vlastní nastavení si můžeš z těch režimů nastavit kombinaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 (editace) Po pokecu s kámošem mě mrzí že jsem si neobjednal vebasto ale naštěstí jde dodělat ale prej sem ho tam měl dát. Zas ale kdybych dal do auta vše co chci tak jsem pomalu na ceně ročního kodiaqa a to bych bral radši větší auto .musel jsem dělat kompromis. Editováno: 14. Červen 2018, autor: olexaV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 (editace) Zdravím, nechci zakládat nové podobné téma, tak svůj dotaz umístím sem: Zajímá mě, jakou výbavu Karoqa ve Style lze dokoupit později a jakou už nelze domontovat. Je mi jasné, že třeba panoramatickou střechu, VarioFlex, adaptivní podvozek nebo digitální štít nelze dodatečně dodělat. Naopak předpokládám, že kupříkladu držáky na tablety či oděvy za sedačky nebo odpadkový koš si člověk může dokoupit a upevnit sám. Jak je to ale třeba s ochrannými lemy kol zadní zásuvkou na 230V a USB nástupními lištami kryty pedálů z ušlechtilé oceli sklopným stolkem na zadní straně opěry předních sedadel sklopnou opěrou sedadla spolujezdce přídavným topením personalizací řidiče media command lapači nečistot (zástěrky, co ještě nedávno byly v konfigurátoru) Je možné něco z toho nechat dodělat později? Samozřejmě myslím nějakým odborným oficiálním způsobem. Díky za odpověď Editováno: 2. Říjen 2018, autor: budis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Myslím že ochranné lemy kol a lapače spolu s kryty prahů (nástupní listy) a pedály zvládneš v poho sám. Zásuvku dozadu přídavné topení určitě lze dodělat taky. Stolky na zadní straně a sklopné opěradlo řidiče je na výměnu sedaček. Personalizace a média command vůbec nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.