jirka sprosty Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 Vyměnil jsem bubny,prasátka a pakny, auto stále brzdí i po opětovné kontrole samostavů už jsem i trochu ponatáhl pružinu,myslel jsem že moc táhne samostav dolů. Dík za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 6. Duben 2018 Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 A nemáš zarezlé,nebo nedrhnou ti lanovody ruční brzdy?Při takovéhle výměně,jakou tu popisuješ,bys měl také vyměnit sadu pružin těch brzd.Ty pružiny se v té brzdě moc nepohybují,takže i malá únava je potom znát.Také ti nemusí ty nové čelisti sedět na tu rozpěrku.Může to mít dohromady větší průměr.Případně ještě na štítu té brzdy,za těmi čelistmi,jsou kluzné plochy,po kterých se ty čelisti pohybují.Ty by měly být hladké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka sprosty Vloženo 6. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2018 (editace) Dnes to sedlo a je to v poho, díky. Editováno: 6. Duben 2018, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.