bobanHTP Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 V 19. 7. 2018 na 15:20, slapnahrabe napsal: Tak hurá, u mě to servis také vyřešil výměnou kompresoru. Ahoj a gratuluji. Prosím můžeš prozradit, ve kterém autoservisu ti ho vyměnili? AD Frýdek-Místek je marný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 Autocentrála, pobočka v Ostravě - Třebovicích. Dal jsem jim teď znova šanci, protože je mám blízko bydliště a vyměnili se tam lidé kolem přejímky oprav. Hlavně je tam nový garanční technik. U toho předchozího obrovský problém s čímkoliv, takže jsem začal jezdit jinam - Automotor Čavisov, tam mi vyměnili kompresor na předchozím Rapidu (kde pro změnu bzučel zvenku), když v Autocentrále nic neslyšeli, byla to vlastnost nebo nesprávné použití, ale mám je více z ruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabisson Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 Já jsem bez problému měl kompresor vyměněn u Vrány v Havířově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Řeší někdo hromadně i manuální klimošky? Auto je MR2017, kompresor 5Q0 816 803 G, buď je někde nějaký bordel nebo po 2 letech méně chladiva, začínám slyšet snad i trávu růst. Venku zrovna takový horka, že ani nechci dávat auto do servisu, abych v tom domů nemusel šlapat pěšky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Je to mozny trochu chladiva zmizi jinak klimu ti doplnej i mimi autoruzak a rekl bych ze i napockani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 9. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2018 Tak už též vyměněno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Durannn Vloženo 11. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2018 V 5. 8. 2018 na 5:20, brabisson napsal: Já jsem bez problému měl kompresor vyměněn u Vrány v Havířově. Jsem taky z Havířova, kupoval jsem auto ale u Tomana, mám to blíže, tak zkusím tam, když se jím do toho nebude chtít, udělám kšeft u Vrány. Každopádně, fakt je ten, že to píská dost, hlavně když přestane hrát hudba a auto je nastartované (jízda) více jak 10min. Problém je ten zvuk nahrát, budu to muset nějak šikovně chytit. Při cestě do Alp (700km) už mě to pak štvalo z principu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Samuel Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Mám tento istý problém. V mojom prípade je jedno či je vonku 20° alebo 35° a pri zapnutí A/C sa ozýva bzučanie zo stredných výduchov. Po vypnutí A/C to prestane. Zvuk som nahral a šiel do servisu kde sa so mnou do auta sadol mechanik a prebehli sme to po meste. Zvuk sa ozval a tak som im tam nechal auto. Keď to skúšali zase v dielni, tak to bolo ticho a ozvalo sa to až keď nechali auto 30min bežať...Zvuk nahrali a poslali do Škody a posudenie. Za 30 dní prišla odpoveď, že to uznali a je treba vymeniť klimakompresor aj kondenzátor. Do dnešného dňa je tomu už týždeň čo mám auto v servise, lebo čakali na diely a na nejaký špeciálny typ chladiva a zajtra by som si mal ísť po auto Hneď mi poskytli náhradné vozidlo a dúfam, že už bude pokoj. Tak ak máte podobný problém, nenechávajte to tak a dožadujte sa reklamácie...Samozrejme veľa záleží aj od servisu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 12. Září 2018 Sdílet Vloženo 12. Září 2018 Citovat Za 30 dní prišla odpoveď, že to uznali ... AS čekal měsíc na odpověď, zda mu Škoda proplatí výměnu na záruku? To asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mexican Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Autocentrum Šmucler Plzeň, zamítnuto. Je tu někdo, komu to někde v plzeňském kraji uznali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keckas Vloženo 2. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2018 Auto Branka Praha, reklamace uznána a kompresor vyměněn (Škoda Rapid MR2018). Od té doby krásný klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerim1 Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 PP Autocentrum Hranice, reklamace uznána a kompresor vyměněn. RAPID 2018/2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radlat Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Došlo u MR2019 ke změně a montují jiný kompresor nebo se dál spoléhají na Poláky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza2121 Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 (editace) V 2. 10. 2018 na 19:03, keckas napsal: Auto Branka Praha, reklamace uznána a kompresor vyměněn (Škoda Rapid MR2018). Od té doby krásný klid... Po sledování zdejšího fóra mi bylo zřejmé, že někde kompresor vyreklamovat umějí a jinde „neumějí“… Oslovil jsem mailem servis AUTO-BRANKA v Praze na Proseku, mailem zaslal videa a popis. Odpověď byla zhruba následující: „ … Děkuji Vám za zaslaný dotaz. Jsem velmi potěšen, že naše „dobré skutky“ se šíří mezi lidmi. Vámi zmiňovaný hluk jsme skutečně řešili a domnívám se, že jsme schopni pomoci i Vám. Prozatím nic neslibuji, cesta k úspěšnému výsledku není jednoduchá a dopředu ho nelze zajistit. …“ Domluvili jsme se, že jim auto cca za měsíc přivezu a při příležitosti odletu na týdenní dovolenou jim ho nechám v Praze. A skutečně jsem po týdnu přebíral auto s vyměněným kompresorem, vysoušečem, propláchnutým okruhem klimatizace a novou náplní klimatizace… Nový kompresor je Denso 5Q0 816 803 D Tímto děkuji jmenovitě panu Kozovi a panu Vávrovi, za jejich schopnost a ochotu problém řešit a úspěšně vyřešit. Funkci, resp. bezhlučnost jsem vzhledem k počasí venku nemohl vyzkoušet, ale předpokládám, že problém je vyřešen. Přeji i ostatním, kterým hluk vadí, úspěch při hledání servisu, který chce a umí. Editováno: 26. Listopad 2018, autor: Honza2121 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sklennny Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 (editace) V 19. 10. 2018 na 15:33, radlat napsal: Došlo u MR2019 ke změně a montují jiný kompresor nebo se dál spoléhají na Poláky? Modelový rok 2019,bohužel taky cvrliká při zaplém A/C ... zjištěno dnes,auto vyrobeno prosinec 2018,najeto 1900km... Editováno: 8. Duben 2019, autor: Sklennny Foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 Tak byl jsem se kouknout na jaký tam mám ja a bohužel taky SANDEN,ale Koukal jsem na na fotky který sem dáváte a všichni ho máte Polský, ten můj je Francouzský nebo aspoň to tam je napsáno ? ale budu to muset vyzkoušet zda taky bzučí a popřípadě se na to zeptat ve škodovce . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 U Fransouzského to bývá většinou v pohodě, no vyzkoušej, to bzučení určitě nepřeslechneš, pokud se projevuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 A teď to asi zkoušet nemá cenu co? Asi až bude venku nějak přes 20°C . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 Na mém autě to nejvíce pískalo když bylo kolem 20-22°C, svítilo slunce a na klimatizaci nastaveni 20.5°C. U kolegy s Rapidem to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 Hlavně to bzučení je jakoby to byl elektromobil. Vůbec to nezní jako mechanicky vyluzovaný zvuk. U mě to taky bylo spíš v období, kdy klima jela na půl výkonu. Při horku to bylo v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strapatý Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 takže je lepší to zkusit jak ve vedrech tak když je i chladno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Prostě to používej, pokud bude pískat, všimneš si toho. Pokud si ničeho nevšimneš, nemusíš nic řešit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin730 Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 (editace) Mám Rapida r.v.9/2016,koupen loni v únoru v rámci Škoda plus, mám digiklimu a celou loňskou sezonu mě taky vytáčelo cvrkání a pískání z výdechů,udělal jsem pár nahrávek mobilem,je to líp slyšet když to pustím do sluchátek,letos jak se oteplí chci kompresor taky reklamovat,tak snad trefím na servis kde mi s tím pomůžou, další cestu na dovolenou s tím kompresorovým koncertem absolvovat nehodlám Editováno: 13. Duben 2019, autor: Martin730 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 tak jsem v klubu po 1300 km kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.