lumirnavrat Vloženo 18. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2019 @Twisted asi jo, ale me se holt nechtelo tam lezt:) Nicmene zaver je, ze tam jeste v rijnu davali SANDEN :(. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 21. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2019 (editace) Na prvni pokus vyfoceno, auto vyrobeno v únoru 2019 mělo Sanden a nyní výměna za Denso na uznanou reklamaci. Sanden Denso Editováno: 26. Červenec 2019, autor: ben06 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 (editace) Jaký je v praxi rozdíl v kompresorech 75 a 110 cm3 ? Editováno: 26. Červenec 2019, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Má smysl poslat do AS nahrávky, ať je zkonzultují s Boleslaví? https://photos.app.goo.gl/aVCYEaoooy8jrgxF6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meda45 Vloženo 17. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2019 Hledal jsem, ale odpověď jsem nenašel. Je problém jenom v bzučení? Jde o to, že mám auto staré 4,5 roku (2.majitel) a najeto cca. 110tis. km, takže záruka ani kulance nepřipadají v úvahu. Je moje úvaha, že se v tomto případě nevyplatí cokoliv měnit, dokud to funguje, správná? Přijde mi zbytečný jenom kvůli bzučení platit za výměnu kompresoru, který ale doposud bezproblému funguje. Díky za názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
springb Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Ja som z tej klimatizácie už zrelý na psychiatriu. Najskôr po 3000 km cvrlikavý zvuk, v servise mi vymenili kompresor za Denso , cvrlikanie prestalo a teraz mi zase ten kompresor , alebo čo , tak ujúka, také huúuúuúuuu pri volnobehu, alebo v určitých otáčkach okolo 2000. Počul so to ešte ten deň keď som šiel domov zo servisu po výmene kompresora. Inak po vypnutí A/C to hneď prestane. Nevie niekto čo to môže byť zase za problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Mě to po výměně dělá taky a nevadí, protože to v autě neslyším a okna mám zavřená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
springb Vloženo 26. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2019 Sanden mi to pred tým nerobil a u mňa je to počuť aj dnu pri uzavretých oknách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendalehy Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 Tak jsem rád že nejsem blazen jenom já ,přesně jak píšeš po vyměně komresoru za denso to taky nekdy hučí až je to slyšet do auta.po vypnutí klimy klídek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj73 Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 Teď se snažím Sanden reklamovat a koukám, že si člověk moc nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 Já v autě Denso na rozdíl od Sandenu neslyším, když na místě jede v tomto horku na max. tak ho před autem slyším, ale u Sandena jsem si toho nevšimnul, protože mě vadilo vnitřní cvrlikání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 27. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2019 (editace) Tak už ho kuchaj, snad nic nepoškrábou :( Editováno: 27. Srpen 2019, autor: Znedlob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Tak za den hotovo. Cena materiálu bez práce cca 25000. Při nandavání nebo sundavání nárazníku se jim povedlo udělat škrábanec na blatníku. Bohužel jsem si toho všiml až na parkovišti na druhém konci města. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Tys to přivolal, poškrábali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 (editace) V 29. 8. 2019 na 7:12, miklisek napsal: Tys to přivolal, poškrábali.... Rozšířit Běžný provozovatel auta by to možná neřešil a asi by si toho ani nevšiml. Každopádně to vypadá, že to půjde rozleštit. Detailista vidí všechno bohužel. ? Editováno: 29. Srpen 2019, autor: Znedlob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 To mi povídej :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levisek Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Neznáte někdo číslo toho TPI na výměnu kompresoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Stáhl jsem si ho u Fabie3, ale žádné číslo jsem tam tuším neviděl a na Rapida dle servisu TPI neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levisek Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 (editace) No tady v tomto vlákně to někdo postoval, tak jsem předpokládal, že to patří k Rapidu. To fakt k rapidu neni? Teď to mám v servisu a hledají odkud to píská... @ben06 a co jsi jim tam řekl? Nebo to uznali sami, že vymění kompresor na záruku? Editováno: 29. Srpen 2019, autor: Levisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Už jsem to tady popsal, zvuk si nahráli, teda nahrál jsem ho já a poslali to na "rozbor" výrobci, který jim dal souhlas s výměnou a úkony s tím spojené v rámci reklamace. Tvůj servis jen fabuluje jeď jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levisek Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 A bylo by možné mi ten zvuk poslat na porovnání? Jestli to bzuci stejně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Už jsem ho tady někomu posílal a vymazal z mobilu. A asi by se divili kolikrát se jeden zvuk u nich objeví. V servisu zjistí houby. Přečti si forum o Sandenu nejen u rapida ale hlavně u F3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levisek Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 To já si natočím pro ně svůj vlastní. Jen jsem chtěl porovnání. Ok teda. Zkusím pohledat sanden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Já si to tady taky nejprve řádně nastudoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 30. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2019 Nejjistější je sám si nastudovat, kdy to bzučí nejvíc (teplo/zima, volnoběh/otáčky, min. výkon/max. chlazení atd..). Vše nahrát na video, domluvit se v servisu, že se můžeš kdykoliv stavit na projetí technikem až bude aktuálně dělat. Pak ho vzít a všechno ukázat - několikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.