Přejít na obsah

Výměna zadního brzdového obložení


yesa

Doporučené příspěvky

Návštěvník

V sobotu jsem pracoval na bubnech. Nejdrive pochop, jak samostav funguje. Je to kolik, ktery je na jedne strane tlusty a na druhe hubeny.Podle toho jak se oblozeni sjizdi, take se zaklinuje vule timto opotrebenim diky samostavu, ktery je ovladan a stale v tahu perkem. To pero je svisle. Musis tomu vice pomoci nahoru. Takze po sundani kola se podivej dirama do bubnu baterkou.Kdyz budes na strane ridice tak pero naleznes na leve strane v bubnu.Strc tam tycku ci sroubovak a zamackni ten profil zaco je upevnena ta pruzina.Povoli se ti samostav. Pote jdou bubny krasne sundat. Vyhakni jeste bovden.Pote jsou jeste celisti uchyceny tyckama, ktere vedou skrz buben. Musis uchytit podlozku s tim vyrzem francouzakem a otocit. Uvnitr je vyrez, kterym vlastne vyhaknes podlozku a vyjmes i mensi pero.

Takto to udelas 2. Na kazde celisti jedno uchyceni. Pak musis dole vyhaknout pruzinu. Tu vyhaknes kdyz vypacis jednu stranu z uchytu do strany a pote ven.Potom tim padem spodek budes mit venku. Celisti muzes vyjmout ven. No a nasadis nove, pokud mas prasatka v poradku. Jinak nasazeni schrnu. Uz venku si nasadis pruziny - vrchni 2 za sebou a take samostav.Ten si hlavne nezapomen vytahnout vejs.Funguje jak jsem rikal neco jako klinek. Pote nasad celisti a levou stranu celisti dole usad do uchytu. Nasad pruzinu a snaz se pakou dostat druhou celist take do uchytu. Ja vetsinou pouzivam veliky sroubovak, po kterem mi tam patricnou silou sjede. Pote nasadit ty uchyty celisti a bovden. Tod vse.Hlavne si ten samostav vytlac nahoru, jinak nenasadis bubny.Museji jit nasadit zlehka.

Kdyz nebudes neco vedet, klidne cinkni na mobil 774 153143

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...