dfga Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Skoda ze to vyzerá tak hrackarsky oproti audi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DusanK.BA Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Caute mam jednu otazku. Uvažujem o VC ale mám MIB 2. Viem ze ak ho nevymenim za 9.2" nepojdu mi mapy na columbuse. No zaujíma ma ci by isli mapy cez android car z wazu napr. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Aj keby si mal MIB 2.5 tak na VC Ti nezobrazí žiadnu inú Navi,iba Origo Navi. Sam to tak mám ... Waze, Google maps iba na radiu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 MIB2, mimochodem, lze konvertovat na MIB2.5, ale není to, bohužel, jen o přehrání samotného SW/FW. Stačí pak jen koupit jiný displej a je hotovo. Columbus pak bude plně podporovat i VC. A ano, je to tak, že na VC nelze promítat nic jiného, než navigaci vozu. Lidé se snaží "prolomit" tuto bariéru, aby se tam promítala obrazovka Waze/Google map, ale jak jsem očekával nejen já, tak zatím se to nepodařilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 @krosta kdo to umi "konvertovat" na 2.5? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Bohužel, nikoho osobně z těch, co to provádí, neznám. Vím jen, že ten proces existuje a lze to provádět na jakémkoliv MIB2 Columbus zařízení. Sám jsem tohle nikdy nezkoušel. Možná se třeba ale tady na fóru někdo ukáže, kdo tohle už někdy dělal a ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Švec Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 @Deliberator Na EN foru to dělá tenhle maník, je to podle všeho borec z Polska, můžeš mu zkusit napsat https://www.briskoda.net/forums/profile/112491-pab567/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Mohu pomoci v praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 16. Únor 2022 Sdílet Vloženo 16. Únor 2022 Neví někdo kde stáhnu software na virtuál? Zjistil jsem jak jsem kodoval budíky že mi chybí změna vzhledu na sportline.(budíky jsou dodělávany na autě) a také změna loga.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.77 Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Ahoj chci se zeptat kolik by vyšlo dodělání VC a AW do superba sport line MR 2019,navigace columbus a případně jak by to dlouho trvalo? Jo a hlavně jak je to se zárukou abych o ní nepřišel kdyby něco. Záruku mám do 9/2023. Moc děkuji Michal. Jsem z Domažlic tak ideálně kdo je nejblíž a dělá kvalitně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 Ahoj chtěl jsem se zeptat zda je možné dokódovat ve VCDS ve vzhledu čas. Na první fotce je bez času Na druhé s časem. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 to dole je MIB3 .... je tam jinak i spotreba .. (aktualni k prumerne) s MIB2.5 jsme v haji .. :-( chci taky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 To ano… máš činskou verzi? Taky mě štve u toho vzhledu jak někdo volá tak se to ukáže jen na infotaimentu nikoliv na budíkách.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 To dole není MIB3. Takhle to mám i na mé Octavii. Jen to neumí v tom prostoru zobrazit cokoliv a řídí se to dle toho, co je nastaveno globálně (tzn. co bude vidět v základním vzhledu). Když někdo volá se nezobrazí kvůli tomu, že se to zobrazuje normálně uprostřed. Na tomto vzhledu je hodně věcí vypnutých kvůli bezpečnosti. Když by byl příchozí hovor, tak uživatel pak nevidí rychlost apod., jelikož je vše uprostřed. To až Octavia 4, Golf 8 to mají řešené tak, že okénko s hovorem se ukazuje bokem vpravo. Našel jsem nějaké video, sice je to z Británie, ale to ničemu nevadí. https://www.youtube.com/watch?v=W6cM5ROjEBo&ab_channel=GenerationXTec Je tam vidět, že se jedná o MIB2.5. A čas tam také nemá. Hádám, že ten čas tam je od nějaké verze SW nebo se jedná opravdu jen o nějaké kódování, ale netuším jaké. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 (editace) hadej se se mou ... nahore MIB2.5 dole MIB3 nejde o vzhled budiku ... jde o to, ze MIB 2.5 neumi zobrazeni aktualni a prumerne spotreby v jednom miste a neumi hodiny nahore vlevo od stredu, jak je ma trvale MIB3 ... MIB2.5 umi hodiny jen na stred .. a umi tam na stredu bud dopravni znacky NEBO hodiny NEBO ten velky budik ... pokud se pletu, dejte vedet, kdo mi to udela takto na MIB2.5 :D .. budu stastny ... Editováno: 13. Září 2022, autor: hamoun 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 (editace) Jo, máš pravdu, dole jsou budíky ETHERNET, tedy pro MIB3, má chyba Nevěděl jsem, že v případě SportLine zůstal design velmi podobný jako předtím. U klasické verze budíky vypadají designově jinak. A vím, že jsem přehození toho času řešil už taky dřív. Prý nelze. Myslím ale, že třeba SEAT to v některých modelech takto má i u těch verzí, jako jsou v našich vozech pro MIB2.5. Škodovka to měla zas jinak Editováno: 13. Září 2022, autor: Krosta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 Docela je to všechno komplikované není nad klasické budíky😁 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 14. Září 2022 Sdílet Vloženo 14. Září 2022 V 13. 9. 2022 na 20:01, hamoun napsal: MIB2.5 umi hodiny jen na stred .. a umi tam na stredu bud dopravni znacky NEBO hodiny NEBO ten velky budik ... presne jak píšeš, chtít a mít hodiny lze, po dokodování se ale nezobrazují dopravní značky, mast na to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 16. Září 2022 Sdílet Vloženo 16. Září 2022 Pokud se nepletu, staci vypnout zobrazeni dopravnich znacek v budikach nahore a mel by se ukazat cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 16. Září 2022 Sdílet Vloženo 16. Září 2022 (editace) ano, jde .. ale ne u toho velkeho budiku, co posilal tazatel vyse. tam cas nejde vubec. taky staci nastavit zobrazeni znacky v prave nebo leve casti budiku a znacka se presune shora na uvedene misto a nahore je cas :) Editováno: 16. Září 2022, autor: hamoun 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 19. Září 2022 Sdílet Vloženo 19. Září 2022 Panove, nekdo rikal ze na virtualu jdou zobrazovat nejake trubice... jak a kde? Ja nic nenasel. mam design jak z roku 2015, a to mam mr2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 16. Ledna Sdílet Vloženo 16. Ledna Ahoj, řeší někdo jak si dodělával VC i výměna tlačítek na volantu za VIEW? Jestli to má vůbec cenu měnit.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 16. Ledna Sdílet Vloženo 16. Ledna Tlačidlá nie je potrebné meniť . Vzhľad menis s tlačidlom "telefón" A s tými šípkami hneď vedľa... Ja to tak mám a funguje to super Zbytočné vyhodene peniaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 26. Ledna Sdílet Vloženo 26. Ledna Takže mi to nedalo a sehnal jsem si tlačítka VIEW číslo dílu 3V0919719F A některé věci se změnily… Volba vzhledu: možnost přes VC LAP TIMER: při klasických tlačítek přes VCDS šla volba zaškrtnout a akceptovala se změna ale bohužel se nezobrazila ve VC. Možnost vybrat část Vzhledu budíku: moderní,klasicke,zakladní… Přidávám foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.