Srpen 18, 20187 r v konfiguratoru to zvolit lze právě. tak netuším, proč mě dealer řekl, že mu to kombinovat nelze. :-/
Srpen 18, 20187 r Na konfigurator se nikdy nedalo 100% spolehnout. Nektere vazny v nem nejsou. A v dnesnich dnech je to jeste horsi - neustale tam nahravaji a meni modelove roky.
Srpen 24, 20187 r Autor Zdravím, nevíte někdo kolik může táhnout Karoq 2.0 TDI předokolka nebržděný a bržděný přívěs? Zatím se mi to nepodařilo zjistit. Děkuji
Srpen 24, 20187 r Informace je v manualu k autu - stahnes napr ze stranky skody. Pro dvojkolku tdi 2.0 110 je to 1800/1400 brzdeny a 730 ci 740 ci 750 kilo pro nebrzdeny. konkretni hodnotu zjistis z technicaku nebo coc ke konkretnimu autu - asi se lisi od vybavy.
Září 18, 20186 r V nejnovějším tištěném čísle časopisu Svět motorů je krásný test a porovnání motoru 1.0 TSi s filtrem a bez filtru pevných částic. Test je udělán jak v reálném provozu, tak na válcové zkušebně a to pro 70kW a 84 kW motor. Test potvrdil, že motory s filtrem mají bohužel horší vlastnosti a dokonce i nepatrně vyšší spotřebu. Rozdíl je patrný u všech sledovaných hodnot a u motoru s nižším výkonem je výraznější. Největší rozdíl je pak v dynamice při zrychlení z 0-160. Motory s filtrem mají až o 2 sekundy hoří čas. Je to bohužel daň za ekologičtější motor.
Říjen 5, 20186 r V konfigurátoru se objevil paket " Progresivní řízení (+ adaptivní podvozek DCC, LED hlavní světlomety s funkcí adaptivního svícení, s LED mlhovými světlomety s přisvěcováním při odbočování (CORNER)) ". Když pominu DCC, nebylo náhodou progresivní řízení ve výčtu změn pro MR 2019? Stále se něco mění, chvíli jsou nějaké věci v základu, pak zase za příplatek. Fakt zmatek.
Říjen 5, 20186 r Z toho, co tady postoval Lucason, co si pamatuju, progresivni rizeni nikdy v zakladu nebylo .. jen snad zminene jako v jednom z paketu.
Říjen 10, 20186 r Nemá někdo obdobný pocit jako já, že když je motor studený, při rozjezdu se jakoby dusí a auto skáče... než přidám více plynu? Mám najeto cca 1000 km, 1.5 TSI MAN MR2019 s filtrem. Už mi to říkal člověk co má Fabii 1.0, také s filtrem.
Říjen 10, 20186 r A nějaké řešení, neříkal? Pokud to bude přetrvávat tak se na to také poptám dealera, kdyby jsi něco zjistil písni to sem. Děkuji.
Říjen 10, 20186 r K nejakemu řešení se nehlásil. Uvidime, ještě tomu dám čas... . Není to až tak tragické a po chvíli to přestane úplně. Upraveno Říjen 10, 20186 r od Tondula
Říjen 25, 20186 r pro TONDULA: mrkni do sekce motor 1.5TSI, tam někdo založil vlákno na to cukání při studeném motoru, tak to budeme řešit tam...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.