arpi11 Vloženo 25. leden 2022 Sdílet Vloženo 25. leden 2022 @Světlonošzkus restart infotaimentu (dlouze podrzis vypinaci tlacitko, az do doby nez uvidis znova logo skody). Me to pomohlo, pri znova prihlasovani uzivatelu a hlavniho uzivatele. Snad ti to bude fungovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Světlonoš Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 (editace) Jen pro info, spojení s internetem vytvořeno přes mobil (ano, už vím, že Amundsen to sám neumí), planetka trvale bílá. Na požadavek stát se hlavním uživatelem chvilku přemýšlí a pak nic. Takže nelze dokončit registraci vozidla do škoda connect. Po restartu infotaimentu beze změny. Opakovaně si ve škoda ID nastavuju jako jazyk češtinu, protože po každém přihlášení je tam vrácená angličtina. Potom dokola ve škoda connect na mě pořád vyskakuje angl., při kliku na přeložení stránky to vyhodí hlášku - identifikován jazyk čeština. Co to jako je? Kašlu na to, už bez nervů, v klidu, rezignace. Editováno: 29. leden 2022, autor: Světlonoš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heno69 Vloženo 16. Květen 2022 Sdílet Vloženo 16. Květen 2022 Zdravim vas, prosim o radu ohladom Skoda connect. Kupil som S III r.v 10/2017 a potreboval by som spojazdnit Skoda connect. Momentalne mi vypisuje chybove hlasenie vid obr. Infotainment mam Columbus. Mib 2.5 neobsahuje slot na SIM, iba 2x SD. Podla info, ktore som nasiel na nete by Columbus s MIB 2.5 mal obsahovat eSIM. Staci mi tato eSIM na to aby fungovali sluzby Remote access alebo potrebujem USB LTE modem na pripojenie k internetu ? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 16. Květen 2022 Sdílet Vloženo 16. Květen 2022 (editace) Staci sim karta, pripadne hotspot z mobilu. Porucha skoda connect pise, ak nemas predplatene sluzby. https://www.skoda-connect.com/ Editováno: 16. Květen 2022, autor: skdh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heno69 Vloženo 16. Květen 2022 Sdílet Vloženo 16. Květen 2022 (editace) Sim kartu tam nedám, lebo tam nemám slot na Sim. Hotspot z mobilu mi nepomôže, keď chcem využívať funkciu vzdialeného prístupu cez mobil. To by som musel nechať v aute mobil so zapnutým hotspotom. Zaujímalo ma, či ten vzdialený prístup nefunguje cez eSim kartu, ktorá by mala byť súčasťou MIB ( Columbus) Editováno: 17. Květen 2022, autor: Wojnar Necituj bezprostředně poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 16. Květen 2022 Sdílet Vloženo 16. Květen 2022 @Heno69 esim to ma, ale nemas to zaplatene........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 nebola nahodou eSim az u neskorsich rocnikov? Ja mam 01/2018 L&K a mam tam slot na SIM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 eSIM byla u všech, rozdíl byl v rozsahu služeb, které běžely přes zabudovanou eSIM a přes externí data (vlastní SIM ve slotu, hot-spot anebo rSAP). u MIB 2.5 běžel přes eSIM jen vzdálený přístup do auta, ale pro dopravní informace bylo potřeba vlastní datové připojení (vlastní SIM ve slotu, hot-spot anebo internet přes rSAP) u MIB 3 již běží vše přes integrovanou eSIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heno69 Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 Ďakujem všetkým za odpovede. Zaujíma ma, či mi bude fungovať vzdialený prístup, napr. info o polohe auta, keď si zaplatím službu Remote access cez vstavanú eSim alebo si budem ešte musieť dokúpiť CarStick ( USB LTE ) na pripojenie k internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 ja mam zaplatenu skoda connect, nemam v aute vlozenu SIM (nevidim v tom dovod) a ukazuje mi, kde je auto + ine veci s tym suvisiace. Cize pokial si zaplatis applikaciu tak nevidim tam problem. Nemas tam moznost mat na mesiac zadarmo pouzivanie? Ak ano, tak skus ci je to to co od toho ocakavas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heno69 Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 před 1 hodinou, Martin_V napsal: ja mam zaplatenu skoda connect, nemam v aute vlozenu SIM (nevidim v tom dovod) a ukazuje mi, kde je auto + ine veci s tym suvisiace. Cize pokial si zaplatis applikaciu tak nevidim tam problem. Nemas tam moznost mat na mesiac zadarmo pouzivanie? Ak ano, tak skus ci je to to co od toho ocakavas... dik...toto som potreboval vedieť 👍 mesiac zadarmo mi neponúka, nie je to už nové auto, ale ponúka mi zvýhodnenú cenu kativacie za 39€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heno69 Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 před 2 hodinami, Martin_V napsal: ja mam zaplatenu skoda connect, nemam v aute vlozenu SIM (nevidim v tom dovod) a ukazuje mi, kde je auto + ine veci s tym suvisiace. Cize pokial si zaplatis applikaciu tak nevidim tam problem. Nemas tam moznost mat na mesiac zadarmo pouzivanie? Ak ano, tak skus ci je to to co od toho ocakavas... Ešte prosím ťa s akou presnosťou ti ukazuje polohu auta? Dá sa to používať tak, že si môžeš skontrolovať či ti niekto neukradol auto z garáže alebo z parkoviska ? Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 (editace) Ahoj. Polohu ukazuje celkom presne. Dá sa sledovať cez Google mapy,ale iba ak sa auto nehýbe. Veď posúď sám... Moje auto v garáži... Editováno: 17. Květen 2022, autor: titanius 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 @Heno69 polohu ukazuje uplne presne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 17. Květen 2022 Sdílet Vloženo 17. Květen 2022 před 6 hodinami, Heno69 napsal: Ešte prosím ťa s akou presnosťou ti ukazuje polohu auta? Dá sa to používať tak, že si môžeš skontrolovať či ti niekto neukradol auto z garáže alebo z parkoviska ? Vďaka. Uplne si nemyslim ze tohle bylo super na hledani ukradeneho auta. Tohle auto nepude krast nejak smudla co jde okolo takze co prijde tak prvni co udela odpoji tuhle paradu a auto se bude hlasit jako offline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 15 hours ago, Heno69 said: Ešte prosím ťa s akou presnosťou ti ukazuje polohu auta? Dá sa to používať tak, že si môžeš skontrolovať či ti niekto neukradol auto z garáže alebo z parkoviska ? Vďaka. Vies si nastavit aj "notifikacie o oblasti", cize ak auto odide z oznacenej oblasti, appka ti to zahlasi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 @Heno69ako uz napisal Deliberator, polohu ukazuje presne, takze o toto by som sa nebal. Ja mam sice VAM (ano viem, ze to nie je 100%), no pozriem sa niekedy rano do app, ci mi auto parkuje pred domom (ked som lenivy ist na balkon). Ja si pozeram vyvoj spotreby (nejazdim na spotrebu, cize si pozeram dlhodobu iba) a ci som nenechal otvorene okno a ci je auto zamknute. Zas appk-ka mava vypadky, takze niekedy sa k udajom proste nedostanes cez mobil @titaniussom nevedel, ze sa da ist aj cez googlemaps. Cize ked mam v aute SIM, tak mi to nacita? Musim mat v profile to mobilne cislo uvedene alebo ako to prosim funguje? Pripadne link na to @skdh - to pises o app skoda connect alebo google maps ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skdh Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 @Martin_V App skoda connect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heno69 Vloženo 25. Květen 2022 Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 (editace) V 17. 5. 2022 na 14:02, Martin_V napsal: Editováno: 26. Květen 2022, autor: Heno69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heno69 Vloženo 26. Květen 2022 Sdílet Vloženo 26. Květen 2022 (editace) Tak skoda connect konecne funguje, dakujem vam za rady. Sice na displeji je stale hlaska Porucha Skoda connect ale vzdialeny pristup funguje. Editováno: 27. Květen 2022, autor: Heno69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2022 Ma niekto skusenost,ako postupovat pri predaji auta,ak mam na seba v aute aktivny /My Skoda-Skoda Connect/,mam cez OP overenu identitu a mozem tym padom na dialku auto odomykat a zamykat.Staci zrusit iba to konto,zrusit moj ucet v aute a hotovo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarv Vloženo 29. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2022 Asi to zvolit tovární nastavení, tím se bude muset vše znovu nastavovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 29. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2022 Tovarni nastaveni v aute a v appce odebrat vozidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 1. Únor 2023 Sdílet Vloženo 1. Únor 2023 Už týden a stále chyba, netuším co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 1. Únor 2023 Sdílet Vloženo 1. Únor 2023 Zkus to přes mobil jestli to nepůjde. Některý stránky jim přes PC nejdou korektně otevřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.