motosman Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Můžeš kouknout dneska na střepiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Jojo, ten pán co bude ve strepinách, mi mluví z duše. To co tam tvrdí já říkám už 2roky. Nejde to a nepůjde tak rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 před 28 minutami, stanmar napsal: Ono se pak nakrásně může stát auto věcí jen pro majetné, kteří si provoz budou moci dovolit a plebs bude jezdit sockou... A takové to, já si nechám svoje staré co nejdéle může rychle skončit na technické kontrole. No doufám, že vidím budoucnost automobilismu pro masy zbytečně černě a nic z toho se nevyplní. Tesat do kamene. Mám úplně stejné obavy. Mocipáni prožřeli, že nechali jezdit lůzu v auťácích a žít v blahobytu jako by se nechumelilo. Někde nám musí začít šrouby utahovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Ani ne tak mocipáni, ale spíš zelený šmejd a kdejaká příspěvkovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/nova-auta-s-nejlepsi-a-nejhorsi-ochranou-proti-korozi-i-nejnovejsi-modely-reznou/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 To by chtělo nějaký blackout. Myslím, že by se probrali i ekoteroristi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Březen 2019 Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Ekoteroristé, zeleňáci, apod... Ti nikdy necouvnou, to je jako s církvemi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 před 12 hodinami, Clerfayt napsal: Mocipáni prožřeli, že nechali jezdit lůzu v auťácích a žít v blahobytu jako by se nechumelilo. Někde nám musí začít šrouby utahovat. No oni si toho naopak jsou dobře vědomi a ví, proč to nechali. Řeší to zaměstnanost, financování státu, fungování soudobé společnosti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Chlapáci, nezapomeňte zítra sraz v Žilině (ta u Kladna), aby někdo z mamlasů nejel na Slovensko Penzion Žilina Od pěti hodin! (odpoledne, aby někdo z mamlasů nepřijel ráno) Účast nutná! To nemusím připomínat 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Dneska mè zase pokoušel belzebub. Ale odolal jsem. Benzín navždy.[emoji41][emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 @Clint Budu tam. Doufám, že bude jídlo stát za to ?? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Škoda, nebudu tam, i když to bude stát za to. V práci mám moc práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Dá se v tý prdeli slovenský platit kartou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 (editace) Sabizo poslední dobou terminály celkem mizej.... Editováno: 26. Březen 2019, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Já kluci nedorazím, je mi to líto, psal jsem už včera smrdutýmu vlčákovi Clintovi, jsem na tom stejně jako Clerfayt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Ty seš kokot. Fakt. Kardinální. Komu mám teď podepsat další debilní petici o tom, že mi chce EU zakázat <doplň co chceš>? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 před 27 minutami, Petrrr napsal: Já kluci nedorazím, je mi to líto, psal jsem už včera smrdutýmu vlčákovi Clintovi, jsem na tom stejně jako Clerfayt. ti teda gratuluju, že nepřijedeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Však ono časem dojde i na tebe Sabizo až se bude zakazovat něco, co se tě dotýká více než u ostatních věci. Pak si na mě vzpomeneš. Ono, naštěstí jsou lidi jako já a jiní co nemají vymyté mozky a tak k tomu asi ( doufám) nikdy nedojde a tak ty budeš moci navždy velebit tu svou celou modroučkou EU s hvězdami a dál si myslet, jaká je to senza organizace bez které nelze přežít. Více s Tebou na toto téma debatovat nebudu, páč ty jsi v tomhle úplně ztracenej. Jako jsou zde někteří ztracení Škodovkáři (ty mají alespoň nadeji, však někteří už se vyléčili) tak ty už naději nemáš. ? PS: Nepsal jsem a ani nikdy neřekl a neslíbil, že tentokrát přijedu. Ostatně Clintovo seznam je toho důkazem. Neslibuji co nemohu splnit, pokud bych řekl že přijedu, tak přijedu. Moje slovo je totiž víc než zákon. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 před 5 hodinami, Sabiza napsal: Dá se v tý prdeli slovenský platit kartou? Prej ne. Radši si beru litránka s sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 To byl vtip, Petře, vtip. Ale oki. Ono se stačí podívat, jak moc chce UK odejít bez dohody, aby byla úplně bez EU. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 před 1 minutou, beuticek napsal: Prej ne. Radši si beru litránka s sebou. Teď jsem tam volal a prej že berou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Tak tím líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 před 17 minutami, Sabiza napsal: To byl vtip, Petře, vtip. Ale oki. Ono se stačí podívat, jak moc chce UK odejít bez dohody, aby byla úplně bez EU. Jsou státy co nejsou v EU a taky fungujou. A kdyby Britové nepíčovali na Iry, už by dohodu měli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Karty berou prej se šrajtoflí [emoji1787][emoji38] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 Hoši díky za sraz. Bylo to super vás po takové době opět vidět [emoji6]Hlavně oceňuji, že dorazili i naši staří kolegové Kokta s Panchem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.