Prosinec 8, 20195 r Autor Díky chlapi, super pokec a Beovi dík za odvoz. [emoji6] Pár lidí se v pohodě omluvilo, jen Sabiza se na nás vysral. [emoji6] Neunesl by tíhu názorů euroskeptiků a bál se zaparkovat ten svůj rezavej vagón vedle našich zanovních slepic. [emoji38]
Prosinec 9, 20195 r Clint se musel nechat odvézt? [emoji2960][emoji23][emoji23]Nestartovala ti slepice či co?
Prosinec 9, 20195 r https://autobible.euro.cz/rekord-dalkoveho-zavodu-cannonball-po-sesti-letech-padl-ridic-upraveneho-amg-e63-ujel-4480-km-za-27-hodin-a-25-minut/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Docela masakr ?
Prosinec 9, 20195 r Další výmysl EU http://www.autoforum.cz/predstaveni/eu-naridila-sledovat-od-roku-2020-spotrebu-kazdeho-ridice-nekteri-na-to-doplati/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sbrowser Upraveno Prosinec 9, 20195 r od Stringo
Prosinec 9, 20195 r To je hoax vsechno.. To se u zakazu olova co by zateze pro rybare treba tzv. oluvek taky rikalo. EU poslanec Zdechlovsky to tvrdil a za mesic byla smernice o zakazu na stole.
Prosinec 9, 20195 r A pamatuje na ten fór, jak budeme mít i záchod online napojenej do Bruselu?[emoji12]
Prosinec 10, 20195 r To už funguje. Jinak si nedovedu vysvětlit, kde se u nich vzalo tolik pos.aných nápadů ??
Prosinec 12, 20195 r https://forum.octaviaclub.cz/topic/38667-headerova-%C4%8Derno%C4%8Dern%C3%A1-rs/?do=findComment&comment=1742547
Prosinec 12, 20195 r Kvalitka. A ještě kvalitnější je, že servis nemá na skladě světlo. Ale kurva, celý to téma je naprosto boží. To auto se muselo montovat nejspíše v pondělí po delším volnu, protože to není možný. Upraveno Prosinec 12, 20195 r od Sabiza
Prosinec 12, 20195 r Nevím proč si dotyčný kupoval auto se střešním oknem. Tyto problémy má každý + ještě zatékání. A Kdo je nemá, bude mít.
Prosinec 12, 20195 r Mně osobně se možnost otevření střechy líbí, ikdyž problémy samozřejmě registruji. Panorama na verzi combi je úplná paráda :-)).
Prosinec 12, 20195 r Já měl úplně stejný názor. Panorama byla blbost, kterou jsem nechtěl. A teď, když jí na autě mám, už bych nechtěl auto bez ní.
Prosinec 12, 20195 r tak on to koupil jetý, takže prvnímu majiteli auto posloužilo dobře 2 roky...holt u škodovky nejde dodatečně koupit záruka no, u porsche to třeba jde....
Prosinec 12, 20195 r A teď mi Sabizo řekni, co konkrétně jako na té panoramatické střeše jako řidič tolik obdivuješ? Podle mě je to jen zbytečný potencionální problém za který si navíc z vlastní vůle sám mastně připlatíš. Já jako řidič koukám skrze čelní sklo, děti vzadu nebo případně výjimečně převážená jiná osoba by to možná ocenili, ale jako jinak to k ničemu není. Já bych to rozhodně nechtěl, raději připlatit za jiný prvek výbavy.
Prosinec 12, 20195 r Ještě, že máme ty dízl agregáty, které, jak už všichni ví, čistí vzduch [emoji3].
Prosinec 13, 20195 r Autor My bohatší a vyvolení máme čističky vzduchu, ale ti chudí bohužel jezdí lacinejma čoudícíma benzínama. Na druhou stranu, co ušetřili nákupem těchto sekaček, to můžou vyházet každý měsíc do benzínu a vypustit vejfukem. [emoji23][emoji23]
Prosinec 13, 20195 r Teď jsem natočil CFFA motor v Passatu a rovnou jsem poznal, jak je v Praze lepší vzduch. Ten dieselgate byla jen masirka ekologů, abychom ten vzduch nevyčistili úplně.
Prosinec 13, 20195 r před 55 minutami, Clint napsal: My bohatší a vyvolení máme čističky vzduchu, ale ti chudí bohužel jezdí lacinejma čoudícíma benzínama. Na druhou stranu, co ušetřili nákupem těchto sekaček, to můžou vyházet každý měsíc do benzínu a vypustit vejfukem. Tomuhle říkám názorový veletoč.... Před pár lety by sis před naftou ani neodpliv a teď ji velebíš.
Prosinec 14, 20195 r Autor No to víš, zjistil jsem, co je nakonec nejlepší [emoji3] To člověk odhalí až dlouhodobým používáním. Ale snad si taky jednou tu čističku vzduchu koupíš a budeš skákat radostí [emoji38]
Prosinec 14, 20195 r To máš asi pravdu. Já proti naftě jako palivu nic nemám, jen po těch letech s benzínem se mi jeví poněkud hlučnější. I když už nejmodernější motory také nejsou tak traktorové, jako dřív. Navíc vzhledem k mému ročnímu nájezdu bych zas tak moc neušetřil. Rozdíl v pořizovací ceně mezi mým benzínem a naftou 2,0 Tdi /110 kW neberu v potaz (byl jen 20 tisíc ve prospěch benzínu). Je možné že se ještě moc rád vydám dieselovou cestou, abych měl alespoň nějaký ten spalovací motor pod kapotou. No ve výhledu zhruba 5 let měnit auto nemíním. Ale myslím si, že se právě v těch nejbližších letech ukáže jak to bude dál. Neb tlak na snížení emisí nejspíš bude mít větší vliv na benzínové motorizace, než na naftové.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.