Přejít na obsah

Clintův pirátský klub II


Clint

Doporučené příspěvky

Ja se nepripojim 160 i 180 bych bral i s tim co pisete. 220 je uz moc. Podle vas by si mohl i clovek v Bugatti to valit 350 v provozu. S touhle teorii nesouhlasim. Souhlasim ale s tim, ze policie neni jako filmova kobra 11 navic nechapu proc nemaji pustene majaky a houkacku uz pri tom kdyz nekoho dojizdi pro prestupek.. Taky souhlasim s tim, ze jsou jine nebezpecnejsi manevry a ty bych trestal neuprostne. Tedy chlast za volantem nad 0.3 a drogy, jizda v protismeru na dalnici, vjezd na zeleznicni prejezd pri cervene, nebezpecne predjizdeni a vybrzdovani atd. Okamzite na 2 roky bez ridicaku. Pri poruseni zakazu rizeni po druhe, hned do chladku. Takhle se to ma trestat a ne jako ta novela, kde zase bude platit ze kdo ma prachy se ze vseho vyplati jak se neumerne u nekterych prestupku maji snizovat body a zvysovat pokuta.
A ten debil s Audi, pokud uz ma prestupek vyznamne prekroceni rychlosti s tim ze pri dalsim mu hrozi sebrani ridicaku a on jede 220 tak je to uplnej debil a dobre mu tak. Dobre ze o nej prijde. Uz to samo o sobe znaci ze neco s nim neni v poradku. Ja to tak mit tak jezdim jak svatek abych o ten ridicak neprisel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já jej nelituji, je to jeho problém že už má nějaký škraloup na svém kontě. 

Já rychlou jízdu toleruji, pokud není riskantní a neohrožuje ostatní. Je to o řidičských dovednostech. Mám už taky něco naježdeno a snažím se jezdit tak, abych neohrozil nejen sebe, ale i ostatní. V osobním autě jsem doposud zaviněnou nehodu neměl a s busem sice byly, ale nezaviněné z mé strany. 

I těch 200-220 km/h by se asi místy chvíli dalo jet. Ovšem já mám strop níž. Jezdím tak, aby to bylo max. na pokutu a body a navíc jen v místech kde se to vzhledem k podmínkám dá. A taky ne pořád. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na D5 i D1 jsou dlouhé rovné úseky, kde se i těch 250 klidně jet dá a pokud to je ještě ve chvíli, kdy před sebou nikoho nemáš, tak proč ne. Mělo by se to vždy posuzovat v konkrétním případě, pokud ve špičce letí jak hovado a vyblikává všechny a najíždí na ně, je to problém, pokud v podvečer nebo ráno kdy jede pár aut, si trochu provětrá laufy a zjevně nikoho neohrožuje, nemělo by se dít nic... Ale chápu, že většina řidičů i když se nic dít nebude, bude tvrdit jak je rychlou jízdou někdo ohrožuje a že je to potencionální vrah...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud jede někdo na dálnici nad 200 tak automaticky sebrat papíry a ahoj.Jako jsou nějaka pravidla a rychlostni limity a ty se maji dodržovat.Pak to na cestách vypada jak v Buschi.Když někdo jede 250 a přiřiti se k někomu kdo předjíždi a jede 140 a ještě na něho začne to hova.. blikat tak to už je fakt moc.Některým asi nestači ten chaos,agresivita a arogance co je ted.A navíc my na to nemáme ani cesty,same díry, muldy.

Editováno: , autor: bitttpower
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

D6 zrovna v tom miste kde ho chytli zrovna neni na 230 delana. Pac to tam znam. Je to kousek pred Chebem. Jede se tam v zarezu a do tahle zatacky. Tudis nevidis buh vi jak daleko.
A zkusenej ridic muzes byt jaky chces, pokud ti tam nejaky pako necekane vjede, uz jen kvuli tomu ze te prehlidne ve zpetnem nebo spatne odhadne Tvou rychlost. Tak ty s tim udelas hovno zejmena ve 230ti. Ok, taky se mi nelibi ze zejmena rychlost je tak dehonestovana protoze za tu se nejlepe rejzuje. Jsou zavaznejsi prestupky, ktere naopak postihovany moc nejsou. Ale jizda nad 200 uz patri tez mezi me. Kdyz se chce nekdo vyradit, at si jde na okruhy jak to dela Kokta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No co bychom si povídali, ono ani v Německu se všude - a to samozřejmě myslím v místech kde je rychlost neomezená nedá jet v kuse nad 200 km/h. Ostatně ani tam moc lidí tolik nejezdí.

Plně souhlasím s tresty za rychlost v obci (hlavně kde se pohybují v okolí silnice třeba děti, nevidomí ap.) 

Na dálnici mi rozmezí 140 -170 km /h nepřipadá až zas tak brutální přesah. Chce se to jen chovat podle aktuální situace. 

 

  • Líbí se mi 2
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píšeš. Je to o aktuální situaci na silnici i schopnostech řidiče. Mě jen irituje, že lidi řvou, když někdo jede rychleji, jak je potřeba ho zlikvidovat atd. A ti stejní pak odhodí auto klidně v křižovatce, nebo na jiných místech. Když se pak začnu chovat přesně podle předpisů, tak bych potřeboval tak 3 auta na den.
Chce to prostě používat mozek.

  • Líbí se mi 3
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prej dramatické chvíle :-D

 

 

Dramatické chvíle čekaly na službu konající hlídku dálničních policistů Pravy, kteří 28. února 2019 ve večerních hodinách dohlíželi nad provozem na královéhradeckém úseku dálnice D11. Riskantní vysokou rychlostí je totiž ve směru z Prahy na Hradec Králové předjel muž ve vozidle Volkswagen Passat s polskou registrační značkou. Policisté nezaváhali ani na moment a muže začali pronásledovat.

Vozidlo řítící se rychlostí 201 km/h krátce poté dostihli a za použití výstražného světelného a zvukového znamení riskantní jízdu muže cizí státní příslušnosti ukončili. Po odečtení tolerance byla výsledná rychlost jízdy 194 km/h. Vzhledem k tomu, že v daném úseku je povolená rychlost 130 km/h, překročil ji řidič o 64 km/h.Dechová zkouška byla u řidiče negativní. Test na přítomnost drog v těle byl rovněž negativní.

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To že dohání auto bez majáku to je opravdu hodně hloupí... Už jen proto že by si jich určitě frajer vsimnul o hodně dřív a ty dramatické chvíle by neměli tak dlouhé :kol-46:

To že dojíždí auto na dálnici bez majáku je fakt, ale je pak blbý když dotyčný který jede v klidu a vidí ve spetnem světla bez majáku a přidá trošku podlahu v domnění že se ho snaží dohnat nějaký klučina z Prahy v pasatu co si zrovna dal na auto luxusní koncovku která přidává 40 koní a chce být zrovna na dálnici nejrychlejší. Takže pro prdel ujedes a ono ti pak přijde předvolání kol108:doh

Jestli to čte nějaký super policajt tak jako sory kluci no. :kol-130:

. Vlastní zkušenost. :smich:

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pawouk se s nami nebavi jako s ostatnimi.
Je prekroceni a prekroceni. Nad 200 je to uz mimo misu. Tecka. Od toho jsou zakony a predpisy. Nechci se dozit toho az ma zena s detmi pojede na dalnici s detmi a sestreli ji nekdo kdo jede 230 v Audi s vasim myslenim a jen proste udelal malou chybu z nepatrnosti nebo tak. To pak nepreji ale ani jemu aby se dozil. Takovych frajeru a chytraku ale hlavne jejich obeti jsou plne hrbitovy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pro spoustu "řidičů" je nadlimitní i 100 km/h. 

Navíc překročení povolené rychlosti není největší bolestí jízdy po dalnici. 

Ale máš pravdu nad určitou rychlost to už je na pováženou.

Nicméně mám spíš větší strach z těch idiotů co mají v ruce telefon, nebo jsou pod vlivem alkoholu či drog, nebo hazardérů jenž predjíždí na mimodalničních silnicích hlava nehlava. 

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, Petrrr napsal:

Pawouk se s nami nebavi jako s ostatnimi.

Z toho si nic nedělej. Já dostal 2 měsíce po sobě distanc. 

Jednou za to, že jsem nazval autory emisních regulí čůrákama, prý je to vulgarita, nicméně podle mě vůči těmto lidem ještě slabé slovo. 

 

Podruhé za to, že jsem nazval debilem někoho, kdo se tu chlubil, že u stojícího auta na místě točí volantem a ještě k tomu stojí na brzdě. A pak se diví, že mu praská v řízení. Bych chtěl vidět řízení, co toto zacházení vydrží :-). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože Pawouk je tady víc než zákon, to už bys měl vědět ?, na druhou stranu se ho musím zastat, protože někdo to dělat musí aby to tu na foru vypadalo alespoň trochu k světu. Tuhle jsem něco hledal na renault foru a jen smetiště kde u jednoho vlákna k jednomu problému narazíš hned na x dalších kravin a hromadu balastu. Ano, někdy mě Pawouk taky sral s tím jak to žere, ale má to cosi do sebe.  Jinak on se se mnou baví ovšem ne v tomto vlákně tak 2x do roka napíše v mém vlákně komentář, po tom co ho kdosi kdysi odsud vystrnadil, resp. vyšpalkoval. ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...