CHOVKY Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 Zdravím, vie mi niekto poradiť ako demontujem von tieto zasuvne dvierka ? Malo by sa to zatvarat samo no mne to ostane v jednej polohe a nevracia sa. A dalšia otazka nemam vo vybave bezdrotove nabijanie, dalo by sa to dako doplnit a co vsetko je potrebne ku tomu. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaarty92 Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 Vycvaknes 12V a USB s auxem (tu krytku a odpojis). Pak musis vycvaknout ramecek radici paky, vepredu z vrchu jsou 2 sroubky torx 20. Celej blok schranky vyndavej s otevrenyma dvirkama smerem k sobe a nahoru. Predtim nez ty dvirka otevres a zacnes to vyndavat jeste doporucuji dvirka prelepit treba papirovou paskou at si neposkrabes tu lesklou cernou, na kterou se staci jen spatne podivat aby byla poskrabana. Do toho bloku se da pak zespod cvaknout nabijecka, ale netusim jakej je to pak problem s el. instalaci a kodovanim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHOVKY Vloženo 15. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Ďakujem za radu. Nemusím sa báť že niečo zlomím alebo pri čom si mám dať pozor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaarty92 Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Zlomit se snad nic nedá, dělám to často a nikdy jsem nic nezlomil. Důležité je mít otevřené dvířka a nezapomenou je přelepit jinak je skoro jistota poškrábání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Fakt se dá ta 12V zásuvka, USB s AUX jenom vycvaknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaarty92 Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 (editace) Celá ta krytka ve které je nacvanutý 12v, usb i aux jde vyndat. Editováno: 15. Srpen 2018, autor: Maaarty92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 (editace) @Maaarty92, i u novějších modelů ? Já mám pocit, že mi šla vyndat krytka z QI nabíjení,ale jinak myslím, že to mám jeden kus a také to vypadá jinak, než Tvá zásuvka (nejsem u auta ale...). Editováno: 15. Srpen 2018, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaarty92 Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 (editace) No jasně že i u nového, jinou fotku jsem nenašel a auto mám na výměně skla v servisu, ale tohle by mělo stačit jako důkaz :) U nového je rozdíl akorát ten že to přišlo o aux jinak to je stejný Tak jsem našel ještě jednu fotku, tady jde tuším už o tu novější verzi která má jen 12V a USB. Zjišťoval jsem tady jestli jde dodělat svítící kroužek kolem 12V, já měl černej a nesvítil, tady byl čirej a svítil, stačí vyměnit akorát tu objímku a cvaknout do ní diodku. Editováno: 15. Srpen 2018, autor: Maaarty92 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Dik :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullittfrank Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Vedeli by ste mi prosim poradit ako opravit tie zasuvacie dvierka? Tiez mi ostanu zaseknute v jednej polohe a nedovieraju sa, musim ich zavriet nasilu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookass87 Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Dobrý den. chci se zeptat, jestli se v trojkovým superbu přední popelník má automaticky zavírat. Když ho otevřu tak nedrží otevřenej a hned zajíždí, jestli to je tak dobře? Popřípadě jak to řešit. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Ma drzat otvoreny,dalsim pohybom sa zavrie,bude tam nejaky problem.Ak teda myslis odkladaci priestor,alebo miesto na bezdrotove nabijanie telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookass87 Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Jojo, přesně to myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick666999 Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 Už to někdo předělal z klasického popelníku na indukční nabíjení? Zajímá mě cena a jak je to pracné? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHOVKY Vloženo 7. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 Ahojte, pod AUX a popolinok mam volný čierný káblik. Viete mi povedať čo to je a či to tak má byť. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 26. Květen 2021 Sdílet Vloženo 26. Květen 2021 Nevíte prosím číslo té bezdrát. nabíječky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 28. Květen 2021 Sdílet Vloženo 28. Květen 2021 Ak je mozne vymenit len tu vlozku, tak jej cislo je 3V0 035 502 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.