Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

před 17 minutami, vormen napsal:

záleží samozřejmě na motoru a výbavě, ale víc jak 450 bych za ni nedal

před 15 minutami, Tomíno S. napsal:

Za mě max 450 000,-

Nad tuhle hranici by volil už něco jinýho

Za dobře vybavené (a nové) auto asi rozumná hranice, souhlasím. Otázka s jakou motorizací a převodovkou (přeci jen 1.5 s DSG jde často i u skladovek nad půl milionu)... 

Za mě jasně 85kW + DSG.

1.5 je v mých očích prostě zbytečná a cenový odskok je znatelný.

Léto,zima, černá, černá

IMG_20191101_104458.jpg.85f8ab4bc0f480b651a392fff0607c9b.jpg

IMG_20191117_144715.jpg.2f5588ecbc23e0a5b9326f816bc019af.jpg

Upraveno od Tomíno S.

@8ans8 založ si na své auto téma v sekci "vaše Scala", toto není téma vhodné pro všechny tebou probírané věci. Tam si můžeš debatovat dle libosti.

No, když tomu nerozumíte, tak k tomu přistoupím jinak. Příspěvky mimo téma SCALA odstraněny. Barvu a velikost kol, či to, zda jsou lepší plechová, nebo jiná, nebo sněhové řetězy, si řešte v odpovídající sekci. Tady to prostě nemá co pohledávat.

@Tomíno S. a @8ans8

Je to moc individuální. Záleží na výbavě a motorizaci. Někomu stačí 1.0TSi s manuálem, pro nás byl základ 1.5TSi s DSG.

Strop, asi za Táninu Scalu 540, víc bych za ni skutečně nedal, ale je to fullka...

Upraveno od xtrack

fullka 1.5 s dsg za 540 000?

Xtrack, já za Scalu dával 335 000,-  a myslím, že v této cenové kategorii jsem koupit lépe nemohl.

Nad 500 000,-, bych se spíš poohlížel, vzhledem k mým potřebám (hlavně rodinným), po kombi nebo MPV, kde za ty samé peníze dostanu větší užitnou hodnotu.

Jinak jak říkáš, tohle je individuální. 

Spoiler

Za 335 to tam mas len sedacky a auto bez vybavy ze? 

@Husita No fullka to uplně není, nemáme SCC, Drive mode select, el sedák šoféra a automatické parkování, jinak vše.

Mrkni na téma vaše Scala "Tánina Bílá Moon Scala"

@Tomíno S. Myslím že levněji se ani už koupit nedá, koukal jsem u Volfa na Scalu Ambiente 70kw za 310, ale se škofinem a proti účtem, Tvá cena byla teda dooost dobrá?

Zeptám se Tě, na fotce výše je Scala na 16" kolech hoedus aero? 

Naše Scala je spíš Táni = manželky, na dálky a výlety máme Superba a Arteona?

Navíc za 500 už je třeba zánovní superb, což je jako rodinný kočár podle mě akorát.

@atlan Dá se domluvit dobrá cena, obvzlášť v této situaci s koroňákem.

Upraveno od xtrack

@xtrack v ceně je samozřejmě zohledněno všechno, co uvádís výše.

Jj, jsou to hoedus aero.

Nejake novinky v MR2021.
Personalizace 2.0 je odvazna funkce a jsem zvedav jestli bude fungovat i zpetne. Bylo by to fajn. 

Upraveno od Michal T.

Dnes jsem si byl u prodejce pro zástěrky a řekl mi jednu novinku z MR 2021. Vrací se barva zelená Rallye..... :D :D :D 

Ahoj, nevíte někdo, na kolik cca vyjde výměna čelního skla(senzor deště) i s prací?

Vyřizuju pojištění a nemám vůbec páru, na kolik to nastavit, díky.

jedlaa: Už je v konfigurátoru.

Cajky: resil jsem to samé u Kamiqa a okno s vyhřevem, kamera, senzor,  tónování a s vymenou me zdelila 9750kc.

A okno prý originální Škoda. 

Tak třeba ti to pomůže. 

Doporučuji návštěvu servisu kde meni okna a pozeptat se.

Jen pro zajimavost - novy Rapid pro vychodni trhy. Vypada to jako Scala liftback :)

@Michal T.

Jako na první pohled hezký, ale mně se tyhle "miniliftbacky" prostě nelíbí...

V 29. 6. 2020 na 18:27, cajky napsal:

Ahoj, nevíte někdo, na kolik cca vyjde výměna čelního skla(senzor deště) i s prací?

Vyřizuju pojištění a nemám vůbec páru, na kolik to nastavit, díky.

Ptal jsem se prodejce při koupi rapida style+ (taky s dešťákem) a prodejce mě řekl, že je to jen Rapid a 5.000 mi bude prý stačit, nedávno jsem měnil na O1 tónované s pruhem za rovných 5 na pojistku.

Upraveno od ben06

před 21 minutami, Michal T. napsal:

Jen pro zajimavost - novy Rapid pro vychodni trhy. Vypada to jako Scala liftback :)

Už to někde bylo, za mě jo.

Na Scalu stojí samotný sklo třeba 5-6, ale práce další 2-3, protože je tam Lane Assist a ten je potřeba při výměně skla zdlouhavě zkalibrovat. Myslím, že pojištění skla na 10 by mohlo být ok.

Vormene: A co jsem psal včera já? :-)

vpodstatě to stejný, jsem si toho nevšiml : )

Zajímavá kombinace

CD1A10C6-4747-408F-9F34-F514F682179F.thumb.jpeg.7127a4a9a75218b40055bad9849ab3a1.jpeg5863467B-31BA-4C27-BD54-F786CB52A267.thumb.jpeg.2736852dd58b4299b40827df1301447c.jpeg

@Jan R. Díky za foto! Konečně vidím Scalu s koly Geneva na živo? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.