Publikováno Srpen 31, 20187 r Čaute, vedel by mi niekto poradiť? Zháňam textilnú výplň predných dverí do svojho Karoqa (viem, že Kodiaq a Superb to majú). Presnejšie je to látková výplň odkladacieho priestoru v predných dverách. Ide mi o to aby som zabránil rezonovaniu predmetov vo dverách napr. pri zvýšení bassov. Dík moc za každú radu, Marcel (Karoq Style 1.5dsg)
Září 1, 20187 r Taky by se mi to hodilo . V sekci Rapid @miklisek to řešil https://forum.skodahome.cz/topic/123819-mikliskovo-bílé-tsi-čko/?page=74&tab=comments#comment-2250874.
Září 1, 20187 r Tohle je opravdu praktické. Nejen kvůli rezonaci při vyšších basech, ale obecně proti "hluku" pohybujících se předmětů v odkládacím prostoru při jízdě a jako prevence proti podření těch plastů. Pokud je ta textílie kvalitní a dobře tím samolepícím způsobem uchyceni drží, tak by se mi to do Karoqa asi taky líbilo.
Září 1, 20187 r přesně nad tímhle jsem přemýšlel, že mi to v Karoqu bude chybět, když jsem to viděl jinde. Vypadá to super, vylepší to vzhled. Jen zřejmě údržba bude o něco náročnější než klasický plast. Pokud by se to dalo sehnat v dobré kvalitě, neváhal bych s objednávkou.
Září 1, 20187 r Já tuhle výplň dveřních kapes měl z ruského fóra od jednoho uživatele. Třeba časem se tam něco podobného objeví, až budou Karoqa vyrábět a prodávat v Rusku.
Září 1, 20187 r Řeším něco obdobnýho a po hledání jsem našel toto. Na "očalounění" vnitřních kapes by to mohlo bejt vhodný.http://www.carbon3d.cz/CERNA-SAMOLEPICI-LATKA-IMITACE-BROUSENE-KUZE-ALCANTARA-140cm-x-30cm-d2684.htm
Září 2, 20187 r Myslím, že větší problém než látka samotná bude nařezat z ní přesné tvary. Pomohla by v takovém případě nějaká šablona (nedokážu si teď představit to sám nějak vyměřovat). Ale jak už tu zaznělo, třeba se to časem někde objeví ušité na míru
Říjen 31, 20204 r Tak mi roce došla trpělivost s chrastícími lahvemi ve dveřích auta a inspiroval jsem se Kodiaqem. Necelá hodinka práce levé dveře, pravé dveře půlhodina. Výsledek nad očekávání dobrý, dostal jsem doma pochvalu.
Říjen 31, 20204 r Tak to je víc než slušný. Doufám,že jsi si schoval šablonu a budež to prodávat. Hned bych měl zájem. Co Ty na to?
Říjen 31, 20204 r Sorry, použil jsem ji na pravou stranu a pak zlikvidoval. Stejně neseděla, látka je pružná. Obrys jsem dělal na lícovou stranu nožíkem, bylo to vidět - a pak stříhal, stříhal, stříhal.
Listopad 7, 20204 r Nechal jsem se vyprovokovat a dneska jsem sfouknul dvě auta :-) Upraveno Listopad 7, 20204 r od Čečulák
Prosinec 18, 20204 r Mohu zajisitit ty koberce do dveři z Ruska. Kdyby se sešlo víc zájemců, můžete se podělit o dopravu (11€/zásilka). Cena koberců vychází na 850Kč bez dopravy.
Prosinec 18, 20204 r Podobné koberce mám od něj v Rapidu a mají naprosto přesný tvar a kvalita koberce je výrazně lepší, než to vypadá na fotce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.