matesfox Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 (editace) Ahoj :) někdy se mi stane když vjedu třeba do tunelu že se mi rožnou hlavní světla-což je ok,ale když s tunelu vyjedu tak ještě třeba 5 min svítí než přepne na denní svíceni a to je jasno a svítí slunko.. a většinou mi to hned zhasne jak vyjedu že reaguje hned... nevíte co stím?někdy to udělá i během dne že rozsvítí hlavní světla a po 10 min zase přepne na denní.. díky Editováno: 20. Září 2018, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czeczo Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 (editace) a jak rychle jezdíš? protože ono to přepíná i v momentě, když valíš přes 140 za dne Editováno: 20. Září 2018, autor: Czeczo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matesfox Vloženo 20. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2018 Po městě,takže do 80.a na dálnici mi to taky udělá ale to jedu 130km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 20. Září 2018 Sdílet Vloženo 20. Září 2018 mne to sem tam robi tiez...Neriesim... Ale viem, ze sa da nastavit cez VCDS aktivacia svetiel podla vonkajsejho svetla. Skus zacat tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isita Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 Mě poslední dobou nesmyslně svítí, když peče slunko a jak je pod mrakem, valí to denní svícení. Někdy mi ten senzor přijde pěkně poblázněný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek 0647 Vloženo 3. Července Sdílet Vloženo 3. Července (editace) Zdravím, mám škodu superb 2 FL v plné výbavě. Když dám spínač světel do polohy AUTO, tak i ve dne (za světla) svítí xenony. Můžete mi poradit proč se světla sama nepřepínají mezi denním svícením a potkávacími světly? Předem děkuji za rady. Pěkný večer! Editováno: 3. Července, autor: Radek 0647 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Července Sdílet Vloženo 3. Července Není to dovoz? Mohlo by být jiné kódování, případně to mohl někdo překódovat. Pak by ještě mohl být špatný snímač světla a auto by si mohlo myslet, že je pořád tma. Když dáš přepínač do polohy 0, tak svítí denní světla v mlhovkách? Svítí v režimu AUTO i zadní obrysová světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acesky Vloženo 3. Července Sdílet Vloženo 3. Července Superb 2 FL má denní svícení LEDkama v hlavních světlometech. Denní svícení v mlhovkách je záležitost před FL. U prvních modelů Superbu 2 denní svícení v mlhovkách vůbec nebylo. Nejlepší je to napíchnout na diagnostiku. Jinak je to samá spekulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července Jo, máš pravdu, jsem si neuvědomil, že FL to má jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek 0647 Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července před 13 hodinami, Lancelot napsal: Není to dovoz? Mohlo by být jiné kódování, případně to mohl někdo překódovat. Pak by ještě mohl být špatný snímač světla a auto by si mohlo myslet, že je pořád tma. Když dáš přepínač do polohy 0, tak svítí denní světla v mlhovkách? Svítí v režimu AUTO i zadní obrysová světla? Dovoz to není, auto bylo koupené úplně nové ve škodovce v Česku. V poloze 0 sviti denní svícení a v režimu AUTO sviti stále i zadní obrysová světla. Fungovalo to normálně, před asi rokem to začalo dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek 0647 Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července Auto má i funkci coming a leaving home, ta taky nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 4. Července Sdílet Vloženo 4. Července (editace) před 18 hodinami, acesky napsal: Superb 2 FL má denní svícení LEDkama v hlavních světlometech. Denní svícení v mlhovkách je záležitost před FL. U prvních modelů Superbu 2 denní svícení v mlhovkách vůbec nebylo. Jenom doplním. První modely bez DLR v mlhovkách to měly vyřešené tak, že se přes den svítivost výbojky snížila o 10% a deaktivovalo to AFS. Tím se měly šetřit. před 7 hodinami, Radek 0647 napsal: Dovoz to není, auto bylo koupené úplně nové ve škodovce v Česku. V poloze 0 sviti denní svícení a v režimu AUTO sviti stále i zadní obrysová světla. Fungovalo to normálně, před asi rokem to začalo dělat. Má věštecká koule to vidí na vadný světelný senzor. Ten řídí přepínání světel a určuje světelné podmínky pro CH a LH (fungují pouze v režimu spínače auto). Bez diagnostiky se dál nehneš. Editováno: 4. Července, autor: Ort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.