kouddy Vloženo 18. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 sem myslel jestli to nehází tu chybu proto, protože to nezná ty klíče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 pokud to nebude znát klíče,napíše to-ŘJ motoru zablokována. Pokud špatně nakóduješ,bude ještě jako další napsáno chybné kódování klíčů. Jdu spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouddy Vloženo 19. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 neni nějakej fígl jak stahnout tu cívku ze spínačky? mi připadá že tam je dost nafest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 jednou jsem to studoal a připadlo mi že bez destrukce to nejde. Ale nezkoušel jsem to nijak násilím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 (editace) na ceduli je 62 01624 pak je tram čárovej kod , desetimístný čísloa na koci písmeno. k čemu tedy sou ty čísla, ted už vim že login to neni, ale co to znamená? a kde tedy vezmu ten lodgin? 62 neviem čo je ale to čo je pod tym - 01624 je kod kluču podla ktoreho ten kluč freza vystrúha. dal som si v MB robiť dva vystrelovaky a chceli po mne ten 5miestny kod. LOGIN je predsa pod zotieracou nalepkou a je tam vytlačený 4 miestne Editováno: 19. Říjen 2006, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 jak už je psano zadat LOGIN ale ten od auta ze starých klíčů ten stírací štítek ale pokud si netroufáš svěř to někomu kdo to už dělal.......a pak jestli máš opravdu dobrou sadu máš 2000 a sada může být i na 3 generaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.