HWSpeedy Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 Zdravím, určitě to bude některé lidi zajímat, jak je to se startováním CNG verze v zimě. Zde tedy má poslední zkušenost. Včera na ukazateli na displeji auta -13,5 stupňů, start na benzín, pak cca 2 minuty škrabání předního skla, pak cca 1 minuta (300 metrů) jízda pořád na benzín a zde nepostřehnutelné přepnutí na CNG. Dnes -2,5 stupňů, rovnou start na CNG. Jinak mně ta mininádrž na benzín vydrží tak 3/4 roku. A to ještě jakmile se rozsvítí hladové oko, tak vyjedu CNG a pak benzín co to dá. Pak dotankuji plnou nějakého lepšího benzínu, většinou Vervu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 U me jsme mel problem obcas s trhnutím při přepnutí CNG ale ted mám nove svíčky a komplet servis a klidek. kdyz bylo ted -10° start na CNG hned.... nejdelsi doba kdy jedu na benzin je po natankování CNG do plna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 1. Únor 2019 Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 U me ted 800m po natankovani CNG jizda na benzin, pak dva dny stalo a pak opet jizda 0,5km na benzin. Stalo ve vyhrivane garazi. Kvalitu CNG to ukazovalo 100%. Nerozumnel jsem tomu. Pak se to samo preplo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 1. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2019 před 4 hodinami, chobott napsal: nejdelsi doba kdy jedu na benzin je po natankování CNG do plna.... Když jsem na začátku zimy vyjížděl zbytek benzínu, tak když už tam bylo i jeho na dně (dojezd ukazoval tuším 5 km) tak jsem dotankoval CNG do plna a kupodivu mně to přeplo na plyn cca už po 50 metrech jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treo Vloženo 9. leden 2022 Sdílet Vloženo 9. leden 2022 Vozy CNG prodávané firmou Škoda jezdí přednostně na CNG a do - 11°C na CNG i startují. Až pod touto teplotou startují tyto vozy na benzín a po několika minutách automaticky přepnou na CNG. Jet přednostně na benzín systém neumožňuje. K přepnutí systému na provoz na benzín dojde automaticky až po vyčerpaní CNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.