zwan Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 @brabisson čistě informativně a auto máš v záruce nebo ne? Nabídli ti fakt dobrou cenu. Nabízeli mi slevu na 400/l. Ale 450/4l u mne vyhrálo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabisson Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 jojo mám pětiletou záruku a teď ho mám 3 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 Olej dávají vw504.00? Upřímně pokud by nabídku olej za těch cca 250-300 za litr, tak je to o něčem jiném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Někdo tip na servis, kde berou donesený olej? Východní Čechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 U autocentrali v karvině berou přinesený olej. Zaruky na olej nedaji včetně s problemem z kvůli oleji. Jen musite zaplatit likvidace v hodnotě 363 kč. Tohle i takhle se wyplati přinest vlastni olej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 "Auto Racek" Havlíčkův Brod V pondělí jsem byl na "servis oleje proměnlivý" +roční prohlídka ,záruka mobility. Olej vlastní, auto v 5 leté záruce, cena celkem krásnych 1140 Kč s 5% slevou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 Auto Gremos Liberec, sice to nejsou Východní Čechy, ale jedu s davem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrocja Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 před 4 hodinami, bouchy napsal: Někdo tip na servis, kde berou donesený olej? Východní Čechy. Zkus Auto Mercia Chrudim, brali vlastní olej, ale výpalné cca 350kc ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 14. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2019 Další reklamní článek automobilek. https://www.autosalon.tv/novinky/ridicuv-chleba/litr-oleje-stoji-v-servisu-ctyrikrat-vic-nez-na-internetu-proc-je-tak-priserne-drahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 jen me tak napadlo, nezkousel se nekdo ptat, ze by do autorizaku jezdil jen na garancni prohlidku bez vymeny oleje a ten si pak resil sam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 (editace) No najprv zozenies papier od predajcu oleja odkial kupil olej. Potom pri kazdej vymene oleja zavolas pravnika(notara) , olej sa naleje do motora, zvysok sa odlozi a zapecati pravnikom notarom. Uz myslim ze niekde tu to bud find ncne nev6hodne. Stane sa nieco z motorom. Zoberie sa zablombovany olej a da na rozbor, olej bude ok, skodovka ti uzna garanciu (osobne si myslim ze bez sudu to nepojde tak budes 12m bez auta) horsi pripad olej bol pancovany. Zase sud z predajcom, on to hodi na dodavatela budes ma 4roky pokazene auto a nakoniec si to opravis za vlastne. A to sa oplati ze. V kazdom pripade vlastny olej pada zaruka na motor a vsetko co suvisi z olejom. Editováno: 15. Prosinec 2019, autor: atlan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 @atlan vidím zde skvělou příležitost pro výrobce. Benzín pouze s našich benzinek kde bude benzín 5x drazsi. Nákup jinde rovná konec záruky. Snad to nikoho nenapadne ?. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 15. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 @zwan naprosto trefné srovnání :-)), v tom článku je plno poloprad a nesmyslů, ale je třeba lidi masírovat a strašit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 15. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2019 No polopravd. Pokud bude problem s motorem ktery lze hodit na olej tak se hned podivaj zdali nahodou nebyl olej vlastni. Pak zbyva provest zkousku oleje co zbyl vmotoru. Ale ani napln z AS neni zaruka. Cokdyz tam zakaznik dolil byt nevedome jiny olej, za 2 roky se to klidnemuze stat.. Ale timo se jiz oddalujem od puvodniho tematu. Konec..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 17. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2019 On 12/12/2019 at 10:45 PM, hrocja said: Zkus Auto Mercia Chrudim, brali vlastní olej, ale výpalné cca 350kc ?! Už neberou. Louda nebere, Barth Dubina nebere (prý "začalo se to množit" - takže klesaly marže.) Barth HK bere! 27.12. here I come! @atlan Můžeš to tak zkusit. Většinou se s tebou nebudou bavit. @Bikes Právě o ten olej mi jde. Mít vybavení včetně jámy, vany atd., tak do toho asi jdu. U novějších aut bez nakódování intervalu už těžko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 17. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2019 U firemních aut cenu oleje v servisu nikdo moc neřeší ale pokud mám auto svoje soukromé a servis souhlasí že si donesu olej vlastní, získá si mě jako zákazníka i po 5ti leté záruce,pokud mi řekne že vlastní olej nemohu tak si ho vyměním sám. Přijímací technik zkontroloval správnou normu oleje,originál neotevřený obal,žádné výpalné,v zakázce poznámka olej vlastní dle normy VW. Cena za práci asi 415 + 255 za olejový filtr,nic víc.Pokud to tak zůstane, k "Auto Racek HB" budu jezdit. Použitý olej tento,prý bez vlivu na záruku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2019 @dědek to je spravny pristup . S timto se souhlasim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 17. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2019 @bouchy Netreba jamu https://wirer.sk/vymena-oleja/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny.z Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 @zwan: teda, já bych pod auto na heveru nevlezl. Natož se u něj snažit povolit šroub na vaně - maličká sedmisetkilová 106 se mi z heveru zhoupla, když jsem povoloval těhlici, a fakt bych pod ní v tu chvíli nechtěl být, to bych si už raději kvůli výměně oleje pořídil nájezdové rampy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrocja Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 před 23 hodinami, bouchy napsal: Už neberou. Louda nebere, Barth Dubina nebere (prý "začalo se to množit" - takže klesaly marže.) Barth HK bere! 27.12. here I come! tak to je na velký hov..., že Mercia už nebere, v létě ještě brali :) šmejdi :) dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 18. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2019 před 58 minutami, Johny.z napsal: @zwan: teda, já bych pod auto na heveru nevlezl. Natož se u něj snažit povolit šroub na vaně - maličká sedmisetkilová 106 se mi z heveru zhoupla, když jsem povoloval těhlici, a fakt bych pod ní v tu chvíli nechtěl být, to bych si už raději kvůli výměně oleje pořídil nájezdové rampy. No já taky pod auto na příručním heveru/zvedáku nelezu. Ale pro domácí výměnu oleje, nebo cokoliv pro práci pod autem jsem si pořídil 2 malé nájezdové rampičky a od té doby je používá na výměnu oleje celá moje rodina viz odkaz: https://www.ahprofi.cz/najezdova-rampa-tandem.htm 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 V 17.12.2019 na 17:13, bouchy napsal: Už neberou. Louda nebere, Barth Dubina nebere (prý "začalo se to množit" - takže klesaly marže.) Barth HK bere! 27.12. here I come! @atlan Můžeš to tak zkusit. Většinou se s tebou nebudou bavit. @Bikes Právě o ten olej mi jde. Mít vybavení včetně jámy, vany atd., tak do toho asi jdu. U novějších aut bez nakódování intervalu už těžko. Barth Dubina ještě v únoru 2019 akceptoval vlastní olej, nosil jsem jim tam Shell Helix Ultra a neměli s tím vůbec problém. Dokonce i vlastní zapalovací svíčky (byly originál) na TSI akceptovali :) No nic, tak to vyměním v garáži na jámě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 @Dandisan U mně nebrali ani jednou, a že jsem to od cca 2012 zkoušel několikrát. Do loňska brali v Litomyšli, ale i to už je passé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 v Bratislave v Škodovke na Dolnozemskej vymena oleja mimo servisny interval po prvych 10 000 km cena 180€ (vsetko od Škoda - olej, filter, skrutka..., praca). Cena s vlastným olejom cca 50€ (filter, skrutka..., praca). Obdobna cena aj v Škoda Nové Zámky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 Musite mit pozor na to ze nektere AS berou poplatek za Likvidace a to trosku stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.