Publikováno Březen 21, 20196 r Šéf mě pověřil úkolem. Koupil si Supa 3 a chce předek ochránit před kameny. Jde čistě o kapotu a zrcátka. Dostal jsem doporučení na ochranné https://tatechnix.cz/26787-ochranne-folie-karoserie a nebo nějaký keramický potah laku -> https://www.vlesku.cz/keramicky-vosk-na-auto-angelwax-enigma. Dejte mi názory co používáte a proč.. Díky..
Březen 21, 20196 r Bohužel. ŽÁDNÁ autokosmetika neochrání před kameny, tečka. Jediné řešení je fólie apod.
Březen 21, 20196 r Autor Jasný, takže prostě natáhnout další vrstvu a tím to prostě mechanicky oddělit od kamenů?
Březen 21, 20196 r Jak psal kolega výše, proti šutrům jen fólie. Keramika ochrání proti JEMNÝM mikroškrábancům, ale proti kamenům nemá šanci.
Březen 21, 20196 r Ak sa folia dava na uplne novy lak tak ked sa dava dole tak je to v pohode.Ak je uz kapota od kamienkov poskodena tak potom sa moze stat ze sa este poskodi viacej.Ja som to daval na uz poskodeny lak a viem ze sa to neoplatilo aj tak som musel dat prestriekat kapotu.Jedine na uplne nove auto inak uz nie.
Březen 21, 20196 r Soused oloupal tři roky starý reklamní celopolep firemního auta, které odkoupil, a pod ním nové auto, žádné obavy o stav laku.....
Březen 22, 20196 r Ahoj vím že to není úplně zcela k tématu ale nechtělo se mi kvůli tomu zakládat nové vlákno, před půl rokem jsem si nechal přelakovat kapotu kvůli škrábanci na kapotě o víkendu jsem mil auto na vapce A při mytí jsem si všiml bílé tečky které nešlo dolů tak jsem jí přejel ještě jednou tlakovou vodou a stalo se to co vidíte na obrázku co si o tom myslíte? Samozřejmě okamžitě jsem přestal s mytím . Dle mého názoru špatně připravený povrch před lakováním na odmaštění nebo ne očištěný prostě barva nedrží na plniči .
Březen 22, 20196 r Wapkou sa nechodi nikdy blizsie,ako na 30cm od laku.Predpokladam,ze si bol prilis blizko a poskodila ho tlakova voda.
Březen 22, 20196 r Nebyl vůz havarován a následně stříkaný? Mně se tohle stalo na Fabii II, kde byla odfláknutá příprava na lak. Loupat se to bohužel bude dále.
Březen 22, 20196 r Ano, až po opětovném přečtení jsem si všiml. To ale nic nemění na výsledku a mém názoru na tuto lakýrnickou práci. Tohle někdo nezvládl, ale běžně tuto kvalitu vidíš i v AS. Bohužel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.