Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ak sa folia dava na uplne novy lak tak ked sa dava dole tak je to v pohode.Ak je uz kapota od kamienkov poskodena tak potom sa moze stat ze sa este poskodi viacej.Ja som to daval na uz poskodeny lak a viem ze sa to neoplatilo aj tak som musel dat prestriekat kapotu.Jedine na uplne nove auto inak uz nie.

Vloženo

Ahoj vím že to není úplně zcela k tématu ale nechtělo se mi kvůli tomu zakládat nové vlákno, před půl rokem jsem si nechal přelakovat kapotu kvůli škrábanci na kapotě o víkendu jsem mil auto na vapce  A při mytí jsem si všiml bílé tečky které nešlo dolů tak jsem jí přejel ještě jednou tlakovou vodou a stalo se to co vidíte na obrázku co si o tom myslíte?  Samozřejmě okamžitě jsem přestal s mytím  . Dle mého názoru špatně připravený povrch před lakováním na odmaštění nebo ne očištěný prostě barva nedrží na plniči .

088926E6-2AF8-4DE1-A8AD-301434A12FCC.jpeg

EFE4CFB6-2AD3-4E30-BC1D-AC6E4A493F06.jpeg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...