Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Šéf mě pověřil úkolem. Koupil si Supa 3 a chce předek ochránit před kameny. Jde čistě o kapotu a zrcátka. Dostal jsem doporučení na ochranné https://tatechnix.cz/26787-ochranne-folie-karoserie a nebo nějaký keramický potah laku -> https://www.vlesku.cz/keramicky-vosk-na-auto-angelwax-enigma. Dejte mi názory co používáte a proč.. Díky..

Bohužel. ŽÁDNÁ autokosmetika neochrání před kameny, tečka. 

Jediné řešení je fólie apod.

• Autor

Jasný, takže prostě natáhnout další vrstvu a tím to prostě mechanicky oddělit od kamenů?

to jsou starosti :-)

Jak psal kolega výše, proti šutrům jen fólie. Keramika ochrání proti JEMNÝM mikroškrábancům, ale proti kamenům nemá šanci.

Folie je zase loterie co to udela s lakem, az se jednou bude sundavat...

Ak sa folia dava na uplne novy lak tak ked sa dava dole tak je to v pohode.Ak je uz kapota od kamienkov poskodena tak potom sa moze stat ze sa este poskodi viacej.Ja som to daval na uz poskodeny lak a viem ze sa to neoplatilo aj tak som musel dat prestriekat kapotu.Jedine na uplne nove auto inak uz nie.

Soused oloupal tři roky starý reklamní celopolep firemního auta, které odkoupil, a pod ním nové auto, žádné obavy o stav laku.....

Ahoj vím že to není úplně zcela k tématu ale nechtělo se mi kvůli tomu zakládat nové vlákno, před půl rokem jsem si nechal přelakovat kapotu kvůli škrábanci na kapotě o víkendu jsem mil auto na vapce  A při mytí jsem si všiml bílé tečky které nešlo dolů tak jsem jí přejel ještě jednou tlakovou vodou a stalo se to co vidíte na obrázku co si o tom myslíte?  Samozřejmě okamžitě jsem přestal s mytím  . Dle mého názoru špatně připravený povrch před lakováním na odmaštění nebo ne očištěný prostě barva nedrží na plniči .

088926E6-2AF8-4DE1-A8AD-301434A12FCC.jpeg

EFE4CFB6-2AD3-4E30-BC1D-AC6E4A493F06.jpeg

Wapkou sa nechodi nikdy blizsie,ako na 30cm od laku.Predpokladam,ze si bol prilis blizko a poskodila ho tlakova voda.

Fakt jsem nebyl blízko auto neměl poprvé . 

Nebyl vůz havarován a následně stříkaný?

Mně se tohle stalo na Fabii II, kde byla odfláknutá příprava na lak. Loupat se to bohužel bude dále.

Ano, až po opětovném přečtení jsem si všiml. To ale nic nemění na výsledku a mém názoru na tuto lakýrnickou práci. Tohle někdo nezvládl, ale běžně tuto kvalitu vidíš i v AS. Bohužel.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.