Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, chtěl bych se zeptat. Mám Roomstera rv. 2008 a cca poslední dva roky pozoruju korozi krajů zadních lemů, přední části prahů, páté dveře pod SPZ a kolem pátých dveří mezi karoserií a zadním nárazníkem. Koukal jsem na jené Roomstery a když mají korozi tak skoro na stejných místech. Vím že se nedá bez opravy uplně zastavit, ale existuje něco, čím se dá koroze aspoň zpomalit? 

Díky za rady. 

1CCDDFB5-EA69-4F09-9F76-03EAC99A7328.jpeg

7C1C44FB-31C5-46D4-AC97-2EF3F665EDDA.jpeg

237590E4-6F93-4D6B-A6F5-6C5588E67153.jpeg

Ahoj.

Jedine co by mohlo zpomalit to rucni vosk. Ale nedavam zaruky ze to bude opravdu dobre.

Mi z predni kapoty odchazi clear lak, tak davam rucni vosk a nevychazi mi rez. Tak mi to pomaha.

• Autor

Někde jsem četl že pomáhá olej ve spreji třeba WD. Nechce se mi do toho zatím investovat víc. Aby když to nechám vyříznout, se to za chvilku neoběvilo někde vedle. 

Wd NEEE. To je hovno . Timto muze umyt neco ale ne na plech. Potom budes mit vetsi rez nez mas.

ono se to nezdá, ale plech už je zasažený v celé tloušťce. Nedá se to zastavit

• 1 měsíc později...

na stejných místech rezne i Fabia II. Kolem světel pátých dveří, prahy, lemy blatníků a přechod práh - blatník. Je to zhouba, podobně to má OII od roku 2004, prostě kvalita šla dolů. Vídám teď hodně FII se skvrnama od nástřiku na dveřích - zřejmě si dost lidí nechává stříkat dutiny. Možná to pomůže korozit aspoň trochu zbrzdit?

• Autor

Jenže jestli to má cenu nechat ještě vystříkat. Když už je to takhle chycený. 

Zaujímavé, u mňa po desiatich rokoch ani náznak hrdze.

• Autor

Garážované ?

Ani náhodou, parkované na panelákovom sídlisku.

Máte 12 let záruku na neprorezivění karosérie, tak bych moc neotálel.

• Autor

12 let? Já myslel že 10...

Nevím jak to máte Vy, ale dnes Škoda má 12 let. Podívejte se do servisní knížky nebo kupní smlouvy. 

• Autor

Teď by mne zajímalo, jestli musí být pravidelné servisní prohlídky aby uznaly záruku. 

Samozrejme musi byt pravidelne a podla servisneho planu udrzovane,zaruka je tiez 12 rokov,ale na prehrdzavenie skrz a to nieje pripad tvojich fotiek.To je proste zanedbana staroslivost o auto,toto ti nikto neuzna.To si mal riesit v uplnom zaciatku,teraz uz je neskoro na cokolvek.

Podmínkou platnosti záruky je provádění předepsaných servisních prohlídek u servisního partnera ŠKODA. Pokud jste nejezdil po celou dobu do autorizovaného servisu, nejspíš to nebude uznáno, záleželo by na přístupu daného člověka. Musel by jste dokázat, že servis po celou dobu prováděl práce na vozidle podle standardů výrobce. Ale proč to nezkusit a nezeptal se.

• 9 měsíců později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.