PS1984 Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 Zdravím, chcel by som sa spýtať, resp. porosiť o radu na čo si dať pozor, resp. čo ma čaká keď idem auto odovzdať do servisu a zostane tam cca 2 dni. Malo by ísť o výmenu tesnenia pri okne na zadných ľavých dverách (viac tu: https://forum.skodahome.cz/topic/147191-deformované-vedení-zadního-skla/ Na čo sa mám pripraviť? - nejaký preberací protokol? čo by malo byť jeho súčasťou? popis závady, počet km?? Mám zabezpečovacie zariadenia VAM (kto pozná vie, že v aute musí byť zasunutá "kazetka", takže tú tam bude treba nechať, v protokole by mala byť zaznačená?) - nechávajú sa v aute doklady - malý technický preukaz, karty od poistenia??? - mali by mi vedieť pri odovzdaní auta do servisu povedať ako bude realizovaná oprava? - v rámci záruky alebo?? - aby som nezostal prekvapený pri prevzatí po oprave prípadne skúste dať nejaký manuál zo skúseností ako to prebieha v servisoch. ďakujem veľmi pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 Jestli je to autorizák, tak dostaneš přebírací protokol kde je uveden stav vozidla s km, palivo, výbava s jasně vyznačenou záruční opravou a s popisem co má dělat, VAM tam musíš nechat, tlačit to nebudou. Doklady jak libo ale nepotřebují je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 20. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 ďakujem. áno, ide o autorizovaný servis. auto bolo kupované 13. 3. 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritch Vloženo 20. Květen 2019 Sdílet Vloženo 20. Květen 2019 (editace) Minuly tyzden som to nechaval 4 dni v neautorizovanom,na doporucenie,kde mi robili mierne preliaceny podbeh co mi aj vyhovovalo,nakolko cely tyzden lialo a maximalne korektny,profesionalny pristup,ochotny personal,ktory ma mimochodom upozornil,ze zaruka mi nepada,pokial by som k nim daval auto este v zarucnej lehote.Vydali zakazkovy list s predbeznou cenou,stav km,doklady od auta nepotrebovali kedze klampiarsku dielnu maju v ramci ich arealu.Akurat ma prekvapila ich neznalost co sa systemu VAM tyka,tolko v dnesnej dobe dost preferovanym zabezpecenim.Prebehlo minutove skolenie...nedvihat,neotvarat kapotu bez vlozenia kazetky.A z toho dovodu vazne uvazujem so servisovanim prave u nich,v prijemnom prostredi s velkou presklenou stenou oddelujucou dielnu s office s pohodlnymi kozenymi kreslami ? Editováno: 20. Květen 2019, autor: ritch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.