Jan R. Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 (editace) Ať je to pohromadě, nějaké fotky i předního nástavce Editováno: 20. Červen 2019, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 boze, proc furt zakladas milion temat ? To si rovnou muzes zalozit sportline combi, sportline lift, style lift, style combi, ambition lift a dalsi...... uplne zbytecny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 (editace) Takové téma tu není a určitě by se tu někdy objevilo, Sportline už tu je. Žádné deriváty tu nejsou, to je u Kodiaqu ? Editováno: 20. Červen 2019, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 20. Červen 2019 Sdílet Vloženo 20. Červen 2019 objevilo co ? po jednom ? Kdyz neco zakladas, tak zaloz aspon vsechny. Rika se tomu DERIVATY @Pawouk to urcite sjednoti 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 3. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Novinářské testovací jízdy ve Vídni, auto.cz dnes nebo zítra sepíše článekpro srovnání, jak to vypadalo na Supu2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 (editace) Nějaké pohledy na zakonponování plastů, ta přední ,,radlice" se mi zdá moc Editováno: 29. Srpen 2019, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Ty plasty jsou lakované (vypadá to tak) jako kdysi na OII scout nebo jsou ze stejného materiálu jak na Kodiaqu? Na OII Scout, který jsem měl, to bylo neštěstí - plasty náchylné na škrábanečky, které nelze vyleštit vzhledem k lakovanému plastu, při oděrce od kamínku z toho leze bílá barva a nalepení páskou na blatnících nebylo taky bůhví jak dokonalé, musel jsem některé nechat přilepit a stejně to odstávalo a držel se za tím bordel. Na Kodiaqu, který teď mám je to podle mě lépe řešené. Jinak to napohled špatné není, možná ta zrcátka působí lacině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Mne zaujaly ty brzdove trmeny prestrikane i s destickama stribrnou barvou. Foto 6/7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. leden 2020 Sdílet Vloženo 18. leden 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2020 (editace) Pěkná barva, v té oranžové taky fajn. Editováno: 20. leden 2020, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Nemůžu si pomoct, za mě je to esteticky i prakticky naprosto nepoužitelné. Kdyby měly ty stříbrné plasty, které mají imitovat.. Ehm.. Plasty? ...aspoň nějaký smysluplný tvar, tak neřeknu. Ale vždyť to jen omezuje jakoukoli průjezdnost (nejen) terénem, je to naprosto zoufale hnusné a kov to nepřipomíná ani opilému.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Na živo to vypadá naprosto otřesně, dá se říct, že je to (bohužel) tuzing... Aneb, jak zničit solidně vypadající auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2020 https://m.autorevue.cz/test-skoda-superb-scout-20-tsi-4x4-dsg-hodne-rychla-horska-turistika#part=1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 V té bílé to taková tragédie není. Jinak souhlas... Tuzing hadr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2020 Z dálky to jde, ale ta přední radlice zblízka fakt masivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 By ma zaujimalo kolko sa tych Scoutov predalo na CZ alebo SK trhu, lebo zatial som nevidel ani jedneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Mohl by mi někdo říci, jaké jsou hlavní rozdíly v tomto derivátu? Koukal jsem na stránky škoda-auto, ale kromě offroad režimu a pár plastům jsem nic zásadního neobjevil. Skládám si nové služební auto, už nechci Passata a rozhodl jsem se pro Superba. Kombi je jasná volba, 4x4 taky. Ještě nejsem rozhodnutý, zda benzin/nafta. S uvažovanou výbavou mi vychází Style a Scout velmi podobně, proto mě zajímají ty rozdíly. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 (editace) Změny jsou hezky popsané tady i změna dekoru, světlé výšky, nějaké prvky výbavy standart ... https://www.skoda-storyboard.com/cs/tiskove-mapy/skoda-na-autosalonu-iaa-2019-tiskova-mapa/skoda-superb-scout-dobrodruzny-vzhled-vlajkove-lode/ Editováno: 17. Únor 2021, autor: Jan R. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Proč už ne Passata? Já třeba po zkušenostech s výrazně horším zpracováním i materiály a odhlučněním Superbu uznal, že Passat je přeci jen někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 ...a bohužiaľ ale aj cenovo...ak ich rovnako našlapeš,k Superb ti pribalia slušne vybavenú Scalu pre manželku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 @Jan R.Díky moc. Jdu si to nastudovat. @_Denis_ Měl jsem služební B6, B7, B8 a teď mám ten FL B8. Superb mě vždy lákal, ale nakonec jsem si řekl to co ty. Lepší zpracování, uvnitř lepší pocit. A vzal jsem Passata. Jenže teď bych měl defakto už třetí B8 v řadě a chci změnu. Extra výběr u nás ve firmě nemám (jedeme jen VW group a Mercedes). SUV ani coupé mě nebere. Takže zbývá jen nějakej kombík nebo sedan/liftback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.