PS1984 Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 prosim vas, zabuchol som si kluce v aute. otvoreny som mal len kufor, zabuchol som ho a kluce zostali dnu. som na dovolenke a potrebujem dnes odist. ako otvorim auto ked nemam nahradny kľúč??? prosim rychlo o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Zavolej asistenci ŠA. Třeba Ti to přijedou odemknout. Sám si nepomůžeš, leda by jsi obětoval sklo v některém okně, aby jsi tam prolezl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Jak už padlo, víc možností asi není... Jen taková otázka, máš Kessy/EasyStart, nebo klasické dálkové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 3. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 no, cez allianz sme zavolali asistencnu službu, nasli nejakých miestnych chlapíkov z autoservisu. do pol hodiny prišli a dali sa do roboty. pouzili take vzduchove vankusiky, ktorými odchylili dvere a takym dlhym drôtom odjistili zadné sedacky a dostali sa do kufra. potom ako na udicu chytil kľúče a dotiahol ich k dveram kadial ich vybral a otvorili sme. trvalo to asi pol hodinu. neplatil som nič, poistka to kryla do sumy 200€. a mám klasické diaľkové ovládanie, startujem stlačením gombika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Takže EasyStart, ten by měl při uzavření klíčů v autě automaticky odskočit kufr, ale není to 100% bohužel [emoji20] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 3. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 no skúšal som ho stále otvárať, rovnako aj dvere. a nič.... náhradný kľúč je na slovensku... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 @milanxx sa mi to snažil tiež ukázať, hodil kľúč do kufra a wuala, auto sa zamklo. našťastie druhé kľúče boli v rámci mesta. preto mám kľúč stále v ruke alebo vo vrecku nohavíc, nikdy nie v bunde či taške. .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 (editace) Můžu potvrdit. Kufr se normálně znovu zamkne i když klíč v kufru zůstane hned za zámkem i s kessy. Editováno: 3. Srpen 2019, autor: Joker 85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 3. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 ja som si kľúč polozil priamo na ten vnútorný naraznik, na ten plast, v ktorom je vyrez na zamok kufra. cize, ozaj to môže byť blizko a nic to nespravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Stává se to často. Hlavně že to dopadlo dobře 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Já dopadl podobně jak popisuje Wirer, několikrát jsem to doma zkusil, jak dobře to funguje, pak jsem to chtěl ukázat kámošovi a ... klíč jsem hodil doprostřed kufru, zavřu víko a auto se zamklo. Naštěstí jsem měl otevřené okénko, ale od té doby jsem to raději nezkoušel [emoji1787] 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 No já mám asi štěstí 10 pokusu a 10 odsoku, klíč pokaždé najiném místě ve voze a mám už za sebou i jeden na ostro, naštěstí taky odskočil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 Buď se po hození musí chvilku počkat a nebo baterka v klíči už je slabá. S novou baterkou se mi to nestalo, ale dlouho po setkání s @wirer sem to zkoušel doma klap auto se zamklo. A pak po 14 dnech vyměňte baterii v klíčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 (editace) @ronal, @milanxx zkoušeli jste to u Octavie? U té to právě nejde. Fabii jsem nezkoušel. Editováno: 3. Srpen 2019, autor: Joker 85 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2019 před 6 hodinami, PS1984 napsal: no skúšal som ho stále otvárať, rovnako aj dvere. a nič.... náhradný kľúč je na slovensku... Když jsem ještě jezdil k jadranu měl jsem vždy druhý klíč schovaný "někde" v podvozku, ale teď už jen lítám... Ale průšvih byl když se synovi na chorvatském dálničním hajzlu zasekl zámek, šroubovák po ruce se hodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS1984 Vloženo 5. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 teraz rozmýšľam, ci mam ist do servisu dat si skontrolovat dvere... predsa len, tie vzduchove vankúše odchylili dvere. ze ci tam k niecomu neprislo. a trosku je farba oškrena, hoci dali krycie pásky. slo to cez allianz a ten mi pri kupe a poisteni odporucila Škoda, cize ak by to ti chlapici, ktorí su zmluvny pokaslali - budem mat "problem" ( rozumejte budem platiť), ak by sa zistilo, ze je niečo s dverami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Škodu za případné pošlození dveří můžeš uplatnit u toho, kdo tuto škodu způsobil, tedy u poskytovatele služby. A teď je otázka, kdo to je, zda pojišťovna či onen servis - to se na dálku jednoduše říct nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 V 3.8.2019 na 12:21, Joker 85 napsal: Můžu potvrdit. Kufr se normálně znovu zamkne i když klíč v kufru zůstane hned za zámkem i s kessy. Skutečně ? A neměli jste u sebe i druhý KESSY klíč? S KESSY by to nemělo jít zabouchnout po předchozím uzamčení dveří, jinak by měl kufr asi opět odskočit, tak by to mělo být u O3FL. Chápal bych to jedině, že je v blízkosti další oprávněný KESSY klíč, a nebylo jasné, který klíč systém KESSY použil pro uzamknutí auta. F3 by asi to neměla mít jinak, ztrácelo by to smysl.... Cituji : "Pokud zavřete víko zavazadlového prostoru až po zamknutí vozidla a přitom v zavazadlovém prostoru zůstane klíč, kterým bylo vozidlo zamknuté, víko se automaticky odjistí (pootevře). Po automatickém odjištění směrová světla čtyřikrát bliknou. Víko zavazadlového prostoru zůstane odjištěné (pootevřené), ostatní dveře zůstanou zamknuté." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 @omicron Nejen já, ale i jiní jsme zde psali, že to tak opravdu funguje, ale tak na 98%, někdy se prostě stane, že to "nevyjde"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 @Martab Tebe jsem přehlédl, @Joker 85 jsem se právě zeptal, jestli neměl blízko i druhý klíč.... No, takže to je nespolehlivé u Fábií, u Octavie to nebude asi jiné... Tristní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Já mám stejné chování ověřeno u Fabie III s EasyStart, Rapid s Kessy a Golf s Kessy, všude to funguje "dobře", ale rozhodně né 100%. Ale nezkoušel jsem, jak je to dále v interiéru, zkoušel jsem vždy jen klíče "pohodit" do kufru (druhé klíče vždy doma/kanclu, tak 100m od auta minimálně odhadem). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 před 36 minutami, omicron napsal: @Martab Tebe jsem přehlédl, @Joker 85 jsem se právě zeptal, jestli neměl blízko i druhý klíč.... No, takže to je nespolehlivé u Fábií, u Octavie to nebude asi jiné... Tristní. Měl jsem druhý klíč cca 10m od auta.... (tam už kessy nemá dosah.. Teda nemělo by mít) Zkusím to příští týden znova vyzkoušet. Teď jsem mimo ČR. Nastavení by mělo být stejný jako o F3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 (editace) V interiéru (batoh za zadním sedadlem) jsem si už klíč (Kessy) zamkl. Samozřejmě také všechny věci, doklady, klíče od domu a mobil, takže mi zůstalo jen to, co jsem měl oblečené na sobě. Když jsme to pak zkoušeli zopakovat "na sucho", už se mi to znova nepodařilo. Vyloženě blbuvzdorné to vážně není. Editováno: 6. Srpen 2019, autor: slapnahrabe 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 6. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2019 Jejda, tak to je fakt naprd… To byla Fábie 3? Shodou okolností zrovna uvažuji o tomto https://forum.skodahome.cz/topic/125227-kessy-bezklíčkové-odemykání-zamykání-a-startování-vozu/?do=findComment&comment=2408910 tak nevím, zda do toho jít, ono s tímto bude souviset …. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnf Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Dobrý den, jen mě tak napadlo jak se vlastně F3 otevře, když je třeba zcela vybitá autobaterie? Zámek na klíč tam nikde není, pokud tedy není schován někde pod krytkou kliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.