Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ja na lyze nejezdim. Proto jsem kupoval Thule Force XT M. Je kratsi a sirsi. Unese 75kg. Montaz na strechu je jednoducha. K bagazi se clovek dostane z obou stran. Odzkousel jsem si, ze i kdyz clovek jede v prutrzi mracen, do boxu se nedostala ani kapka.

Vloženo
před 8 hodinami, DaroshCZ napsal:

Plánuji to hlavně na bagaz.

v tom případě co nejširší a nejvyšší. Objem nahnaný délkou je na tašky k ničemu. A osobně bych se vyhnul čemukoliv nad 10 tisíc - čím je bedna dražší (a novější), tím více láká nenechavce, což může poněkud komplikovat dovolenou.

Vloženo

Zatím co mám představu, tak cena do 20000 Kč a kapacitu 450-500L a nosnost 75Kg. Koukal jsem po Thule XT, ale asi budu muset někam zajet a vyzkoušet co se mi vejde na auto abych ještě otevřel kufr.

Odesláno z mého Pixel XL pomocí Tapatalk

Vloženo

Na Karoq jsem pořídil Thule Motion XT XL. 500 litrů na tašky i lyže.
Oproti Thule Force XT, který jsem měl půjčený, má lépe řešené zacvakávání a zamykání zámku - u Force jsem s tím trochu bojoval a bál se, že zlomím klíček.
Barvu jsem nakonec zvolil titanovou, i když jsem původně zvažoval černou. Ta černá má sice luxusní "look" , ale tím že je lesklá, tak by na ni vždy byla rychle vidět špína a hádám že v létě na sluníčku by to byla i pěkná pícka.
Každopádně instalace na příčníky je fakt pohodlná a rychlá.

Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk

Vloženo
Na Karoq jsem pořídil Thule Motion XT XL. 500 litrů na tašky i lyže.
Oproti Thule Force XT, který jsem měl půjčený, má lépe řešené zacvakávání a zamykání zámku - u Force jsem s tím trochu bojoval a bál se, že zlomím klíček.
Barvu jsem nakonec zvolil titanovou, i když jsem původně zvažoval černou. Ta černá má sice luxusní "look" , ale tím že je lesklá, tak by na ni vždy byla rychle vidět špína a hádám že v létě na sluníčku by to byla i pěkná pícka.
Každopádně instalace na příčníky je fakt pohodlná a rychlá.

Ahoj,

Pokud by jsi měl čas a chuť udělej pár fotek jak to sedí na autě. Když máš rakev na autě páté dveře jdou otvírat bez problémů?

Diky

Odesláno z mého Pixel XL pomocí Tapatalk

Vloženo

K vyfocení se teď bohužel pár dní nedostanu.
Každopádně páté dveře jdou otevírat bez problémů. S rakví se dá na příčníkách v určité toleranci dle potřeby předozadně hýbat a nastavit.
Pro nějaký hatchback by ta XL velikost byla ale kvůli těm pátým dveřím už hádám dlouhá. Karoq/Kodiaq v pohodě.

Vloženo (editace)

@DaroshCZ Takto vypada box na mem aute.

Povrch boxu je "aeroskin" (matny, hruby).

Vyska auta s boxem na mych pricnicich je 205 cm. Mozna je to dulezity udaj s ohledem na vjezd do garazi.

20190601_110649.jpg

20190815_205703.jpg

Editováno: , autor: Pytlák
Vloženo

@Čočkyn V rozumnem obchode to muzes odzkouset pred nakupem. Me nabidli, ze mi boxy, mezi kterymi jsem vahal, objednaji na prodejnu a ja to zkusim hodit na auto a vyberu si. 

Nevim jaky mas nosic (pricniky). Dej si ale pozor, jaka je sirka boxu a lozne plochy pricniku. Aby se Ti tam vesel. Napr. na me pricniky se vejde max. sirka boxu (v miste dosedaci plochy) 78 cm.

Vloženo

@Pytláknosníky nemám žádný, protože mi schází jedna věc, auto ??? to bude snad v září,  nákup rakve nechám až na další rok, teď by se doma jen válela stejně, ale chtěl bych od Thule to XXL, možná bych tam totiž narval jak kočárej tak i golfky ??

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...