Červenec 21, 20214 r @atlan neviem ako tie moderne tdi od vw, ale isuzu japonec, co aom mal v opli odkrutil 250tkm bez akejkolvek vady, klepania ventilov a zrania oleja a sluzi dalej susedovi a pochvaluje si. to iste jeho predchodca 100t. vsetko longlife intervali. pri dlhych trasach, fakt by nemal byt problem a zase je to spotrebna vec a ma sluzit mne, nie ja jej, ze kazde 3 mesiace sa trepat na vymenu oleja.
Červenec 21, 20214 r @atlan🤣🤣🤣 myslíš, že je to kurvítko? Také doporučuji si prečíst Mazivařské mýty od pana (tituly nevím) Černého. Ale je to furt dokola. Každý ať si mění kak chce. Nikomu to nepodsouvám. Upraveno Červenec 21, 20214 r od keras
Červenec 21, 20214 r tak ti co jazdia cez most, ako moja zena, ti nech menia, alebo beru bicykel do prace. hlavne moderne 3valce, s motorom s visavaca s turbom. bez urazky, vsetky tie male motory su u mna za vysavac. proste aj ja by som menil castejsie pri tych najazdoch a hlavne ti co maju auto na 10-15r.
Červenec 21, 20214 r jj👍 opět by to mělo zohlednit a ukázat PC. Upraveno Červenec 21, 20214 r od keras
Srpen 3, 20214 r On 7/16/2021 at 11:53 AM, petulko said: Dnes po 2 rokoch servisná prehliadka a výmena oleja stala 220,4 eur. Olej mi dali 0W-20 longlife . Cena 1l. - 23,81 eur 1,0 TSi -85KW Nic zvlastne. Nedavno som platil prvu prehliadku na 1,5 blueHDI, 180 € :( Olej bol tiez cca 24 €/l
Září 6, 20214 r Tak jsem se dozvěděl zajimavou věc ohledně záruky a prodloužené záruky. Pokud máte normální 2letou záruku můžete jezdit na servisky kam chcete, samozřejmě za tím kdo může vyplnit elektronickou servisku. Pokud máte 5letou prodlouženou záruku, první 2 roky můžete jezdit kam chcete, ale potom ty 3 roky musíte JENOM do ŠA!!! Jinak prodloužená záruka padá!!! 😉 Tož tak...
Září 6, 20214 r Ano je to tak... Protože u záruky nad 2roky si to už určuje prodejce (škoda) Tak mi to bylo řečeno.....
Září 10, 20213 r Presne tak, predajca moze svoj benefit takto podmienit. Aj tu je vidiet rozdiel oproti Kia - tam nie je problem chodit pocas celej, 7 rocnej zaruky do ktorehokolvek kvlaifikovaneho servisu. Pristup k servisnym postupom Kia umoznuje elektronicky komukolvek. (Za poplatok samozrejme). Mimochodom, tento tyzden 1. servisna prehliadka po 2 rokoch: 160 € olej dali 0W-20, vraj origo.
Září 10, 20213 r Ta cena jakž takž jde. Olej řídkej za studena i za tepla😀🤣 Ale asi je to jedno. Hlavně 507.00 Já dal 5w30. Měl jsem ho doma. Takže jsem po 2 letech jel k synovcovi co má velkou dílnu a ervina (ač jsem měl 5letou záruku) a zaplatil jen 2 kila za ol. filtr.
Listopad 7, 20213 r Tak mám 28 dní do první návštěvy servisu. Chci se zeptat jak to funguje. Mám tam zavolat a objednat se, nebo se servis ozve sám a řeknou kdy mám dorazit.
Listopad 8, 20213 r Proč by to nefungovalo? Když mě auto upozornilo na servis, do dvou dnů mi volali abychom se domluvili na termínu.
Listopad 8, 20213 r Presne tak, mne volali zo servisu 2 tis. km pred dosiahnutim 30 tis. km, aby sme si dohodli termin prehliadky
Duben 7, 20223 r Já jsem si nechal předělat servisní interval na olej z 30000/2 roky na 15000/rok. Ale když kouknu do infotainmentu, tak olej je sice 15000/rok, ale prohlidka tam je pořád 30000/2 roky. Má to někdo stejně? A je teda nutný vůbec tu inspekci/servisní prohlídku upravovat tak, aby se to shodovalo s tim olejovým servisem?
Duben 7, 20223 r Mas dva servisne intervaly na aute. Servis s vymenou oleja je 30/2 roky a prehliadka 30/1 rok (po absolvovani 1. prehliadky). To akosi v marketingu nepisu :D Skontroluj si oba po servise, ci ti vynulovali. Mne to pri 1 nespravili a potom som bol ako na vysluchu 10min, ze preco mam rozdielne intervaly, preco chcem vymenu oleja, ak mam este dojazd par tisic km, preco chcem vymenu vzduchoveho filtra-odvovodnit, atd. Ako mi to prislo, ze kuva, nie ze sa tesia, ze zarobia, ale este to tam aj zaznamenaval, ze preco to chcem. Upraveno Duben 7, 20223 r od csabac
Duben 14, 20223 r Já to mám naopak... Olej rok, prohlídka 2 roky... Dělal mi to tak přímo autorizák. Taky nechápu proč nenechal 1 rok i na inspekci.
Duben 14, 20223 r Ale ty mas oboje rok, jen olej 15 a prohlídku 30tis.km Upraveno Duben 14, 20223 r od Dodi 15
Duben 14, 20223 r A naco? Co by si chcel kontrolovat kazdych 15k km? Prehliadka je 30t km alebo 1 rok, podla toho, co nastane skor.
Duben 25, 20223 r Ještě dotaz na prodlouženou 5-ti letou záruku - 1. servis proběhl klasicky po 2 letech, ale pak mi špatně nastavili servisní interval (nastavili jak u oleje, tak u servisní prohlídky 2 roky) a nyní jsem zjistil, že po 3 letech měla proběhnout také prohlídka myslím kvůli brzdové kapalině atd.. Jde mi o to, že teď, téměř po 4 letech od koupi, bych chtěl spolu s prohlídkou řešit i reklamaci úniku oleje, ale nevím, zda se nemůžou vymlouvat na to, že jsem nedodržel nařízenou servisní prohlídku po 3 letech (na štítku z boku palubky je právě napsáno výměna brzdové kapaliny na rok 2021, ale to jsem samozřejmě nekontroloval a byla pro mě stěžejní informace v palubním PC - nyní ukazuje na servisní prohlídku i výměnu oleje ještě 2 měsíce). Tak jestli jsem tím přišel o záruku nebo ne. Díky
Duben 25, 20223 r A notifikacia ti prisla? Lebo mne chodia na mail, ci na tel. cislo notifikacie. Ze vymena brzdovej kvapaliny a pozaduje teraz, atd.
Leden 26, 20232 r ked chcem aby ma zo skody kontaktovali na servis musim cez aplikaciu kde mam formu komunikacie telefonne cislo vyplnit aj tie udaje ktore chcem absolvovat ? alebo ma budu kontaktovat automaticky ?
Leden 27, 20232 r Ak mas aktivnu apku My Skoda a proaktivny servis,v ktorom mas vybraneho preverovaneho servisneho partnera,budu Ta kontaktovat formou,aku mas zvolenu.Mne vzdy vopred volaju s dohodnutim terminu.Co treba robit ide podla ich servisneho planu,ale nieje problem dohodnut aj extra veci. Upraveno Leden 27, 20232 r od Patrik1971
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.