Srpen 3, 201015 r Je tu niekto zo slovenska kto by vedel vymenit obyc. budiky za maxidot ? Neni problem ozvy sa jak chces realizovat
Srpen 4, 201015 r Ahojte prvom rade sa chcem podakovat este raz jakub.facelift za poslanie MaxiDotu A za dalsie sa vas chcem spýtať čo všetko dokaze ukazovať okrem toho ze treba natankovať alebo ze je malo vody v nadrzke ostrekovača...... či vie ukazovať napr. vuypalene žiarovky atď....???? Vopred Dakujem
Srpen 4, 201015 r Ahoj Jak je to s dodatečnou montáží maxika do Roomu facelift.Musí se vyměnit kompletní budíky nebo se dá vyměnit jen displej ? Jirka Takže odpověď už je mě známa musí se vyměnit komplet budíky :-(. Upraveno Srpen 5, 201015 r od Rumík
Srpen 6, 201015 r po dvoch hodinach sa ti pamat 1 maze ...celkova 2 ostava....je to ale co uz ...malo to byt urobene tak ze kym ja si nezmazem nech to tam je...taqk si clovek nemoze napr nadrz spriemerovat podla tankovania a BC
Září 4, 201015 r Ahoj Dnes mě namontovali maxidot , ale mám nějaké problémy. Jedná se o Roomstr facelift. Při zapnutém zapalování bliká celkový počet kilometrů a při zapnutí klíčku se ukáže na pár vteřin Informační systém Škoda tak nevím jestli je to chyba nebo to tak je. A taky mě nezobrazuje info z origo rádia Swing.Je tu někdo kdo mě umí poradit? Dík Upraveno Září 17, 201014 r od Rumík
Září 17, 201014 r Tady je foto hlášky při zapnutí zapalování. Je to tak ok?Nebo udělali v servise chybku.
Září 17, 201014 r No jestli ti to instaloval někdo takový jako ten tempomat tak se nediv, že ti nefunguje jak má.
Září 18, 201014 r Tak právě , že jsem byl uplně v jiném servisu tak to nechápu .A pokud ti řeknou , že to není problém tak jak poznáš , že to bude problém.Nicméně tvoje odpověd mě moc nepomohla.To že to asi nějak nezvládli jsem pochopil taky.
Září 18, 201014 r Informační systém škoda je v pořádku, to se má zobrazovat! ty se nedostaneš do menu maxidotu, aby jsi přepnul na Audio?
Září 18, 201014 r Ahoj Tak na to rádio jsem dnes přišel ,když jsem znovu četl návod k autu , že se musí přepnout v menu.To jsem nevěděl a myslel jsem si , že se zobrazuje rádio nahoře jak jsou hodiny současně s udaji MFD. Takže pokud to dobře chápu tak se mohu dívat pouze na radio a nebo na informace MFD (spotřeba,rychlost, atd.). Je to tak správně?
Říjen 3, 201014 r pokud bych chtěl koupit Maxik a chtěl ho namontovat do mé FRSI postaral by se o to někdo? Vůbec v tomhle nejsem zdatný jedinec xD
Říjen 6, 201014 r Ja vas zdravim vsetkych mam taky mali problem na Maxiku mi prestal ist jeden riadok da sa to neak spravit alebo vymenit displej ???????? Vdaka
Listopad 12, 201014 r Musím se taky pochlubit, díky Honzovi72 už mám ve své Fabii taky MaxiDot a jsem moc spokojenej . Honzovi ještě jednou dík za rychlou a bezproblémovou montáž! Upraveno Listopad 12, 201014 r od mar72
Prosinec 18, 201014 r Tohle jsem našel náhodou na http://www.skodaplus.cz/Car/330942/skoda-fabia-ii-1-2-tsi-start-ambiente-dsg?query=%26priceFrom%3D0%26inOperationFrom%3D2010%26inOperationTo%3D2010%26speedometerFrom%3D0%26mark%3D32%26model%3D1525%26fuelList%5B1%5D%3D1%26fuelList%5B2%5D%3D2%26fuelList%5B3%5D%3D3%26off%3D45 Zajímalo by mě co to tam ukazuje místo ujetých kilometrů?
Leden 4, 201114 r Ahoj, mam novy Roomster, neviete, ako sa da nastavit, aby MaxiDot ukazoval vhodny preradovaci stupen na prevodvke a niekde som videl, ze ukazoval aj teplotu oleja? Je to mozne? Ak ano, ako? V manuali som to nepochopil, hlavne by ma zaujimalo, ako nastavit to vhodne preradenie. Dakujem.
Leden 5, 201114 r Ten ukazatel rychlostních stupňů bys měl mít nastavené od výroby a ukazuje ti to vpravo vedle bodin. A tu teplotu oleje asi nemáš zaplou najeť do menu a zapni si to. Podrž kolébkové tlačítko na pravé pačce a vyber položku nastavení tam už to uvidíš. Upraveno Leden 5, 201114 r od voltys
Leden 5, 201114 r spree,jak píše voltys,teplotu oleje si nastavíš v menu,mělo by to být na straně č. 22 v manuálu (Zde je ke stažení z webu Škoda a.s.). No a ten ukazatel řazení bys tam měl mít. Když zařadíš při jízdě např.trojku,svítí ti číslo 3 na displeji? Já mám zkušenost,že ty šipky radí kdy řadit,jenom když jedu "lážo plážo",a nutí přeřazovat na vyšší rychlost v pro mě dost nízkých otáčkách,okolo 1500 - 1600 ot.,a to to TSI v těchto otáčkách nevydává moc přívětivý zvuk. Jakmile řadím nahoru v minimálně 1800,ale spíš v 2000 ot.,tak už se ty šipky neobjevují.
Leden 5, 201114 r Aha, tak tieto funkcie maju z benzinovych motorv len TSI a ja taky motor nemam, takze mam smolu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.