Pawouk Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Ale nebuď smutný,ten "radílek" řezení je dle mého názoru k ničemu. Stejně se na ty šipky nemůžeš pořád dívat,to by taky mohlo skončit návštěvou kufru před tebou jedoucího vozu. Přínosný je ukazatel teploty oleje,kde je vidět,kdy se motor skutečně zahřeje na provozní teplotu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pemat Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 Zdravim, moze niekto zodpovedne vyhlasit ci mi bude pasovat maxidot na mojho roomstera 2008 1.9 tdi? Radio je Dance. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 25. Duben 2011 Sdílet Vloženo 25. Duben 2011 bude pasovat a dokonce i ukazovat info z radia.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radioactivex Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Zdravim chlapci, chci se zeptat, jestli se da nechat dodelat Maxi-Dot na Fabii 2 FL v origo ŠA servise, a pokud ne a nechal bych si ho dodelat od nekoho, neprijdu o zaruku ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.facelift Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Musíš si ho přizpůsobit "jenom"v servise Škoda. Přizpůsobení probíhá online a to ti nikdo mimo servis neudělá. Já to mám přizpůsobený. Prostě vezmeš budík a zajdeš do servisu se svým originálním dílem. Někde tě pošlou pryč, protože to nikdy nedělali a někde to bude bez problémů. Cena cca. 2t. za přizpůsobení s montáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radioactivex Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 aha, takze pokud to dobre chapu, koupim si budiky kde je maxi-dot, pak je donesu do skoda servisu a tam mi to udelaji jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub.facelift Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Ano, koupíš si je třeba v jednom servisu, kde ti třeba dají slevu 15% a v druhém ti to udělají s další slevou. Taky si můžeš donést na servisní prohlídku vlastní olej a oni ti ho vymění. Prostě kombinovat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 (editace) nazdar, nevíte někdo co by měla ukazovat tato volba? ukazuje to permanentně tři pomlčky, za jízdy, za klidu... a je to v jednotkách km/h.. průměrná rychlost to ale není, ta je další v pořadí. Aktuální rychlost taktéž.. díky Editováno: 2. Srpen 2011, autor: froggy 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jairo Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Dopredu sorry za dotaz ak uz tu niekde je (nenasiel som) : kde sa da nastavit automaticke zamknutie dveri po rozjazde a odomknutie po vybrati kluca (Roomster s MaxiDot 12/2010)? V manuali pisu,ze to urobi servis na poziadanie ale urcite to ide nejakym sposobom aj bez neho. vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Podle mě jen nakódovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Presne tak. Ja to mel taky nakodovany. Chteji za to cca 500Kč. Ale pokud snima mas nejaky "lepsi" vztahy, tak ti to udelaji v pramci nejaky zakazky zadara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr74 Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 (editace) nazdar, nevíte někdo co by měla ukazovat tato volba? ukazuje to permanentně tři pomlčky, za jízdy, za klidu... a je to v jednotkách km/h.. průměrná rychlost to ale není, ta je další v pořadí. Aktuální rychlost taktéž.. díky Ahoj, jmenuje se to Signalizace překročení rychlosti. Nastavíš si rychlost a když ji překročíš, začne nastavená hodnota na LCD blikat a zazní varovný tón. Viz příloha. Petr Signalizace překročení rychlosti.doc Editováno: 27. Září 2011, autor: Petr74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 (editace) Čaute, prohledal jsem podsekci "elektrika" a nejvhodnější téma, kde napsat svůj dotaz, mně připadlo tohle. Dneska jsem natankoval skoro plnou, ale na maxidotu svítí dojezd 350km. Jakmile jsem si toho všiml, otočil jsem to zpět na benzinku a narval tam ještě za 150kč a dojezd se zvýšil na 400km. Zkusil jsem odpojit baterku, abych vymazal všechny údaje, ale bezvýsledně, aktuální dojezd se nevymazal, stále 400km. Na to, že je tam nějakých cca 48l (odhadem) je dojezd fakt malý. Ostatní údaje jako průměr. spotř. atd. fungují normálně. Mazal jsem i přes tlačítko RESET, ale taktéž hodnota aktuálního dojezdu zůstala. Nevím co si o tom mám myslet. Model auta před FL Editováno: 25. Říjen 2011, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grim334 Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 dojezd se urcuje podle prumerne spotreby, ktere jsi dosahl v nejakem intervalu. Pokud jsi jel za 12/100 muze ti podle toho ukazovat pocitac takovy dojezd. reset pocitadla na to nema vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 grim334> ano, rozumím ti co jsi tím myslel. Nicméně jak jsem již psal, ostatní ukazatele zůstaly při normálu. Jel jsem od čerpačky (cca 10km) za průměr 4,9l a dojezd stále 400, max 420km - jezdím tuhle trasu několikrát týdně a vždy okolo 5l. Ptám se tedy zda se ten aktuál.dojezd někdy vynuluje? Ručičku palivoměru mám zaraženou vpravo a dojezd 400km Normálně to býva při plné nádrži 1x tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 To je divný. Ono to sic bere z průměru ale za posledních 50 km ale ikdyž ne, tak těch 12l/100km je fakt příliš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grim334 Vloženo 25. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2011 nemuze to souviset s tim ze se treba akorat vynulovalo dlouhodobe pocitadlo? Mam na mysli to co je pod (2). Vsiml jsem si ze obcas kdyz se to vynuluje tak PP ukazuje divne, ale je fakt ze na dojezd temer nekoukam tak 3x na jednu nadrz . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Zdravím všetkých chcem sa opýtať či niekto nevie či sa dá do MAXIDOTu na fabii II combi pridať nejaké ďalšie funkcie ako napr. aktualna rýchlost, teplota motora, teplota oleja videl som to na vw golfe či nahodou sa to nedá dať aj na fabiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Mám F2 po FL letošní model a tyto hodnoty na maxu mám. Musí se to nastavit v menu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 u letošního roku ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 9/2010 má taky. Teplota oleje a rychlost na Maxu, teplota vody normální ukazatel. Rychlost by měla jít nastavit na zobrazení v mílích, to jsem ale nezkoušel, i když jak mě to teď napadá asi to zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 To bude tím že 9/2010 je MR 2011.... Fšechny Fabie/Roomstry od MR 2011 tedy po faceliftu umí zobrazovat tyto informace na maxidotu , stejně jak animaci ručiček po zapnutí zapalování atd.atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jmeno Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Můžete to prosím nějak rozvést - mám Fabii 05/2011 MR2011 a o možnosti nastavení teploty oleje, případně nějaké animace, kterou zmiňujete jsem v manuálu, ani v menu MaxiDotu nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Teplotu oleje má jen TSI aspoň jsem to tu někde četl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEFIANT Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 Měření teploty oleje mají motory s WIV sensorem (např. prodlužený servisní interval z výroby, u TSI vždy), WIV senzor - teploměr s hladinoměrem umístěný v olejový vaně + podpora zobrazení na MaxiDotu počínaje faceliftem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.