Květen 20, 20223 r Předpokládám, že ta LTE anténa a zesilovač signálu funguje i při neaktivovaném bezdrátovém nabíjení, nebo ne? Zajímavé je, že ačkoli nemám telefon s bezdrátovým nabíjením, občas se na displeji objeví symbol "P" signalizující bezdrátové nabíjení... Další nejasnost mám s tím vypnutím polohy pro Android Auto, které musíme mít, aby se telefon spolehlivě bezdrátově spojil s infotainmentem. Pokud by byla poloha pro AA povolena (tedy například propojím kabelem), může AA přijímat GPS signál z GPS modulu auta nebo alespoň využívat jeho anténu? Poloha by pak mohla být přesnější, než když je získkávána pouze z GPS modulu telefonu, který je uvnitř auta.
Květen 21, 20223 r Už jste to taky četli? Doufám že se to nakonec takhle ven nedostane, jinak budu fakt nas*anej https://m.mobilmania.zive.cz/android-auto-se-brzy-zmeni-displej-rozdeleny-na-dve-casti-uz-nebude-volitelny-ale-novou-normou/a-1355062
Květen 21, 20223 r Jo, četli... Uvidíme, jak to ve finále bude vypadat, taky z toho nejsem nadšený. Z 8" zbyde s bídou 5 a to bude opravdu málo....
Červenec 11, 20223 r V poslední době mi padají mapy.cz v android auto. Ať už přes kabel nebo bezdrátově. Mám Samsung A41, stažené poslední aktualizace. Doposud to fungovalo bez problémů. Nevíte někdo, kde může být problém?
Červenec 26, 20223 r Tak jsem si řekl, že zkusím taky jednou přesedlat z Waze do Mapy.cz, které mají nejkrásnější namalované mapy. Bohužel po nastartování (auto stojí) mi AA ji nedovolí spustit (viz foto) spusteni v mobilu sice funguje, ale nepromítne se na infotainmentu. Jediný správný postup je před nastartováním auta i infotainmentu si nejdřív otevřít Mapy v mobilu (nejlépe s už nastavenou trasou). ...to mám takhle jako dělat pořád? S Waze takové problémy fakt nemám. A už mě nějak nebaví, že AA rozhoduje o tom co je bezpečné a co není....dost to omezuje na svobodném rozhodování řidiče. Vše mám aktuální. Samsung Galaxy S22 -> bezdrátové připojení
Červenec 26, 20223 r Nejdříve je nutné mít odemčený mobil. Mně AA funguje bez problémů. Mám ještě navigaci Škodovky. Když ji chci využívat, tak mně vadí to přepínání mezi Nav Škodovky a navigacemi v AA (WAZE nebo Mapy.cz).
Srpen 2, 20223 r Ahojte, ako vam ide AA ? Dnes bola navigácia absolútne nepoužiteľná. Vkuse vypadavala. Navigácia Mapy ani GM nepoužiteľné mám verziu 7.7.622134 pripojenu cez kábel. Navigácie aktualizované. Čo môže byť chyba? V stredu minulý týždeň mi dávali v aute novú RJ kôli chybe SOS. Môže to mať s tým súvis? Skúšal som 2 telefónu obe rovnako
Srpen 2, 20223 r Já včera i dnes shodou okolností AA používal a vše bez problémů. Jediné, co mi zlobí (dlouhodobě a ověřeno i v jiném autě s jiným telefonem) a vede k restartu telefonu je zadávání cíle pomocí klávesnice v infotainmentu. Jakmile zadám, dřív či o malinko později se telefon restartuje. Vše ostatní u mě OK. Telefon Sony Xperia 10 III, Android 12, verze AA 7.8.622514
Srpen 2, 20223 r U mna XR Note11 Pro Android 11 ale skúšane aj na XR Note 5 Android 9. V mobile ide navigácia OK len po pripojení cez kábel ide zamrzne vypadne a tak dookola.
Srpen 28, 20223 r Zdravím, Narazil jsem na problém s mapami v android auto. V google mapách se mi nezobrazují vlastní seznamy míst z Uloženo. Zobrazují se pouze seznamy Oblíbené položky, Chci navštívit a Místa s hvězdičkou. Stejně tak v mapy.cz se mi zobrazují jen místa, která jsou uložená v Moje mapy, ale vlastní složky nevidím. Existuje nějaký fígl, jak si vlastní složky v mapách zobrazit? Zatím to řeším v google mapách tak, že si, místa zkopíruji do složky Chci navštívit. Ale to není ono.
Září 13, 20222 r Přidávám informaci o aktuálním software infotainmentu Bolero pro zajímavost (porovnával jsem i s otcovo Kamiqem) který byl včera na aktualizaci a máme to úplně stejné. Já byl na aktualizaci před cca dvěma měsíci. Dávám to sem protože prý problémy s Android auto může i z části SW právě Bolera : všimněte si, že má svojí vlastní verzi též Bolero. Pak je nutné na této stránce : https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ Stáhnout aktuální verzi android auto pro Váš telefon. Nejlépe zkuste stabilní verzi případně verzi beta která ale může obsahovat chyby. Já díky tomu osobně nemám nějaké zásadní problémy s navigací například Waze. Upraveno Září 13, 20222 r od Anderson Doplnění informací
Září 17, 20222 r Čo mám ešte podniknúť ked odkedy som mal v servise auto s poruchou SOS a vypadava mi AA počas navigácie? Posledná verzia AA nové aj datove kable, všetko v mobile aktualizované vyskúšane 4 mobily a na všetkých rovnaký výpadok. 3 mobily Xiaomy a 1 Samsung.
Září 20, 20222 r @petulko Máš stejnou verzi SW Bolera (pokuď ho máš) jako zde v mém postu na obrázku výše nad tvým příspěvkem ? Pokuď ne existuje pak novější verze, která prý mimo jiné řeší i problémy s Android auto. Musíš jít s tím do servisu a říct jim o tom, že ti blbne Infotaiment a Android auto. Oni to dají do servisu odešlou info do Škodovky a ta jim pak pošle software nový pro tvoje vozidlo. Někde to je na dva dny. Někteří to stihnou do jednoho dne. Pravděpodobně jde o to kdy obdrží informace ze škodovky. Musí si to nechat schválit přes ně. Pokuď by jsi Bolero neměl i tak to řeš se Škodovkou protože jedině oni mohou přehrát nový software - zdarma a v záruce jestli máš.
Září 22, 20222 r V 20. 9. 2022 na 17:10, Anderson napsal: @petulko Máš stejnou verzi SW Bolera (pokuď ho máš) jako zde v mém postu na obrázku výše nad tvým příspěvkem ? Pokuď ne existuje pak novější verze, která prý mimo jiné řeší i problémy s Android auto. Musíš jít s tím do servisu a říct jim o tom, že ti blbne Infotaiment a Android auto. Oni to dají do servisu odešlou info do Škodovky a ta jim pak pošle software nový pro tvoje vozidlo. Někde to je na dva dny. Někteří to stihnou do jednoho dne. Pravděpodobně jde o to kdy obdrží informace ze škodovky. Musí si to nechat schválit přes ně. Pokuď by jsi Bolero neměl i tak to řeš se Škodovkou protože jedině oni mohou přehrát nový software - zdarma a v záruce jestli máš. Týká se aktualizace i CarPlay?
Září 22, 20222 r Pravděpodobně ano. Když se podíváš pozorně na obrázek vyfocené verze SW tak je tam zvlášť i verze pro CarPlay tak zřejmě pak ano. Je tam verze 3.2.36.
Říjen 4, 20222 r Zdravím, chlapci. Chcem sa spýtať, či Vám fungujú na Boleru Android auto cez kábel SMS-ky. Teda ak Vám niekto pošle SMS, či sa objaví v infotaimente. Ja mám všetko zaškrtnuté, aj SMS a žiadna SMS mi nepríde do infotaimentu. Robím niečo zle, alebo to nejde? Dík. Ostatné mi funguje.
Říjen 4, 20222 r Ano, ukazuje se mi její náhled, tzn. pár slov. Pak to jde asi rozkliknout, ale to jsem zatím nezkoušel. EDIT: po rozkliknutí náhledu se nabídne hlasité přehrání asistentkou (pokud jsou zapnutá data, samozřejmě 😉) a event. odpověď, rovněž asistentkou. To je poměrně vtipné, neb neumí česky, takže nadiktovaná odpověď, byť česky, zní přeříkaná anglickou mluvčí opravdu zajímavě 😁. Doporučuji zkusit 👍. Upraveno Říjen 5, 20222 r od marskama
Říjen 11, 20222 r Ak máte v mobile predinštalovanú apku AA aktualizujete ju sami alebo sa automaticky sama aktualizuje?
Říjen 11, 20222 r To je podle toho jak si to kdo nastaví v mobilu, já mám automatiku zakázanou a sem tam vlezu do obchodu a aktualizuju
Říjen 12, 20222 r Android auto najdeš i na těchto stránkách : https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ Je tam vždy nejnovější verze i beta verze. Upraveno Říjen 12, 20222 r od Anderson
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.