RAD007 Vloženo 28. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 Povedlo se mi natankovat do 66kw benzín. Bohužel témeř prázdná nádrž, dotankováno asi 10l benzínu. Ujeto 30km, poté auto samozřejmě přestalo jet. Jak nejjednodušeji vytáhnu benzín z nádrže. Zkoušel jsem vsunout hadici přes víčko, ale nedostal jsem se k hladině. Poradíte jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 28. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 Nevím jak 66 kW, ale pod zadními sedadly vpravo je víčko a pod ním v nádrži čerpadlo paliva. Povolit velikou převlečnou plastovou matici, vyndat čerpadlo a můžeš vysávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAD007 Vloženo 28. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2019 66kw by měla mít čerpadlo až u motoru. Nešlo by odpojit palivový filtr a vytahnout to tudy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.