vormen Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 tohle se mě týkat naštěstí nebude, umývám auto 1-2x za rok : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 @vormen a v dazdi a snehu nejazdis. Nie jednoduchsie si to otestovat este kym to mame v zaruke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 voda a sníh tohle neudělá, ale ta tryska časem rozhodně jo. když jsem nedávno umýval, tak jsem se mlhovce schválně vyhýbal, není nijak extra těsný už od pohledu, aby to sneslo ten tlak z blízkosti. po deštích i jízdě v nich je tam sucho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Já včera umýval auto a zjistil vodu v zadním brzdovém světle viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 @vormen Zrovna dneska jsem to vzadu bral wapkou pouze lehce, pac bordelu tam bylo minimum. V zime jsem to kvuli sajrajtu ze silnic bral z kratsi vzdalenosti a bylo vse v cajku. Trebas je to teplotou a pracovanim materialu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Predpokladam, ze to bude slepeny ze dvou dilu jen s konektorem a nepocita se s vymenou diod, ale komplet svetla. Takze to muselo pnutim nekde prasknout a ta voda uz tam bude porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Postupne zistujem, ze kym vsetky auta som doteraz mohol umyvat bezohladu vsade, scalu asi len 29.februara i to len rucne handrickou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 @Skodascalacng je na to tpi, vymenia ti ho v servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 A kdyz už jsem obcházel auto, tak se chci zeptat jak to máte vzadu s krytkou na oko na lano . Už od začátku se mě zda hrozně volna a dost tam litá, hlavně při umývání mě to vadí , že je to tak strašné volny. PS: aha já zapomnel ,že auto se neumyva, pak mě zase teče do brzdovyho světla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Ta krytka vypadá divně, mně tam sedí pěkně natěsno. Měli jste si objednat Ambition, jednak ta záď vypadá líp, je líp slícovaná, jdou pěkně zavírat dveře a hlavně nikam neteče : D míň je prostě víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 @Skodascalacng vobec sa mi to nehybe. Ale o 10min idem na wapku tak to odsledujem. Zadnu aj tak nevyuzijes, daj tam epoxidove lepidlo. Pri skodovke ti staci len predna aby bola vyberatelna ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 @vormen ani jedna skladovka ambition v CR nemala automaticku klimu, co bola podmienka.chcel som ambition SR s full led s ked to nacenili v SR, tak som nechapal. Style ma vysla o 2,5t eur menej v CR ako u nas ambition s full led po zlave od predajcu. Asi tolko. Inak ta ambition nema ani ten spojler hore s plastu, takze zistujem, ze je daleko praktickejsia i pre nosic bajkov co mam ☹ co uz, najblizsie viem, ze treba pozret i dvere dosledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Ty mas teda odvahu jet se Scalou na wapku... Jsem to myslel ironicky s tema vybavama, ale to brzdovy svetlo zatim vlhne jen u Style teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Tak odrazka po 6h hodinách stání ve stínu vypadá takto - zdá se, že se voda odpařuje: Těsně po umytí to vypadalo takto: Takže asi napíšu na Škodu co s tím, než to nechávat hned několik dní stát v servisu. V návodu je zmíněné mlžení světlometů, tady to mlžení má trošku jiný charakter.... @csabac Pořádně zkus pls vywapovat levou odrazku :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 (editace) @vormen jasne, ze mam. Auto ma sluzit mne, nie je autu. Bol som vcera na zaplatenej polnacke.Zial kupa noveho auta mi priniesla viac problemov, ako stare auto. To som predal z obavy, ze to zacne postupne pytat peniaze s navstevy servisu. Co mam info, lamu sa uchty v brzdovom, tak uvidime ci to nezacne casom i u ambition. Ale, sedadlo sa mi zaseklo ??? poslednych 50km nevykazalo ziadne sklopenie operadla. Ale to bude tym, ze chystam reklamacku, tak sa brani. Editováno: 17. Květen 2020, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 @Michal T. toto nezpada pod mlzenie. Je to zatekanie. Takze vada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 @Skodascalacng nehybe sa ta krytka ani pocas wapkovania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalacng Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 já newapkuju a do myček nejezdím :) , vše doma a ručně, ale při mytí se dost hýbe a při leštění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 (editace) Tak to neviem, stiahol som silikonovou stierkou a presiel handrickou. Nehlo sa. Na umyvaren s kefani nechodim ani ja Editováno: 17. Květen 2020, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 @csabac Taky si myslím že by to měli sundat a vyměnit/přetěsnit. Jinak na erWinu se pro Scalu objevily nové servisní dokumenty, ale jsou zatím pouze v angličtině. Teď se mi za to platit nechce, počkám si až budou v češtině. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 (editace) @Michal T. po dnešním mytí mám v mlhovce kapky vody, bylo to už kdysi po dešti, takže mytí na to mít vliv mít moc nebude,zítra nafotím. Tak si říkám, že s reklamací počkám, až ŠA vymyslí nový díl. Zeptám se Michale, opěradlo sedačky řidiče se Ti samovolně nesklápí, nebo máš elektriku? @Skodascalacng na 3tí brzdové je skutečně TPI jak píše kolega Csabac, údajně s tím nemá problém pouze Scala s Emotion paketem, tam je to jinak řešené, u mě teda zatím OK. @csabac OT: po chemické bezkontaktní myčce NIKDY nepoužívej silikonovou stěrku ani mikrovláknovou útěrku, na laku zůstane film bordelu a poškrábeš si lak, pokud jsi teda nemyl ručně rukavicí z ovčí vlny nebo mikrovlákna.?? Ale fakt OT tak pls nepokračujme? Editováno: 17. Květen 2020, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 @Michal T. vyvapkoval som a u mna zatial suche. Ale raz to pride ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 @xtrack co myslis pod chemickou? Aktivnu penu? Ja pouzivam bez tlaku oplach s uvolnovacom necistot, potom som dal sfuknut vodou a potom tepla voda s mikropraskom. Berie vsetko, mozno i lak casom ? a potom demivoda na koniec. Tie mikroskrabance zatial nevidim, ale kedze jazdim i po polnych cestach na ryby, ja sa tomu casom bez tak nevyhnem :) pred predajom vycistim, navoskujem ako predchodcu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 (editace) @xtrack Tak to už jsme tři s mokrou mlhovkou. A to ten člověk, u kterého jsem to viděl jako první, tam má akvárko a voda prý zůstává. Já mrknu za chvíli do garáže co to udělalo po noci... Už jsem to poslal i s fotodokumentací na ŠA, tak uvidíme co přijde za info. Třeba napíšou, že nejsem první a ví se o tom a bude pro to jasné řešení které urychlí servis :) Sedadlo - poloha hlavy vůči vnitřnímu zrcátku je stále stejná, takže asi drží - mám klasiku a kůži/Suedii. Ale materiál na to asi mít vliv nebude. Madla dveří - jestli budeš řešit v servisu, jsem zvědav na jejich řešení. Jak je teplo, tak i to vystříkané madlo tlumícím sprejem si při prvním úchopu dá lehký vrz a pak už je docela zticha, tedy oproti tomu, co předvádělo předtím. Takže řešení tak na 90%. Zkoušel jsem plastomadla v Caddy (MR 2017/2018 tuším) a ty jsou třeba napohodu tichá snad při všech teplotách. Jinak včerejší wapka ukázala, že po samodomo seřízení dorazů 5. dveří víko kufru opět těsní a žádná voda za gumou u zámku nebyla. Editováno: 18. Květen 2020, autor: Michal T. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 A sme doma. 3. brzdove je z vnutra zase orosene. Zatial jemne, ale uz to zacina. 3tyzdne presli od vymeny. Neskutocny smejd to je. Ako po tomto si dovolim napisat moj nazor. My v skode nic nikdy nevyreklamujeme k uspechu. Lebo ked to zhrniem, zo vsetkych vad jedine SOS vymenu riadiacej dotiahli do uspesneho konca. Vsetky ostatne vady proste sa objavili znova. Takze skodovka ma absolutne nekvalitne diely, dodavatelov a zjavne im je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.