Michal T. Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 Když to tak čtu, tak mi přijde že novinky sepsané v textu u nové verze aplikace tam nejsou :D No počkám až to vyjde i na iOS. @vormen, @boonno Já teda u staré verze iOS appky karty o překročení rychlosti/opuštění oblasti mám. Jediná možnost, jak se co nejvíce vyhnout nepotřebným kartám, je jejich přeuspořádání a odsunutí dozadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 A když dáž dáš ve zdravotní kartě dole "stáhnout" udělá to něco? Mně to píše zase tu hlášku o nastavení soukromí v autě atd., ale na androidu se normálně stáhne. Nemám aktivní všechny služby a tak mám v ios jen tři karty a když se mně zobrazily na androidu všechny, trochu jsem zajásal, ale zatím bez úspěchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
René Gőth Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 Tak mně na IOS zdravotní karta jde stáhnout i odeslat emailem. Ale tohle už mi jde od koupě auta. Jinak zatím žádná změna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 Mně se ze Zdravotní karty data stáhnou, vytvoří to velmi jednoduché PDF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 22 minutes ago, Michal T. said: Když to tak čtu, tak mi přijde že novinky sepsané v textu u nové verze aplikace tam nejsou :D No počkám až to vyjde i na iOS. @vormen, @boonno Já teda u staré verze iOS appky karty o překročení rychlosti/opuštění oblasti mám. Jediná možnost, jak se co nejvíce vyhnout nepotřebným kartám, je jejich přeuspořádání a odsunutí dozadu. No jasně, že jsem si to dal na konec, ale nechápu tu logiku. Proč to tam vůbec mít, když ani není možnost to někdy použít. K čemu to tam potom je? Jinak jsem zkoušel spustit škoda-connect přes mirrorlink a píše, že to není kompatibilní :) Mám Samsung galaxy s10, appku mi napíše jako kompatibilní, ale už ji nespustí. Sice je to blbost, ale taky nefunguje. I když tady to bude taky asi o kompatibilitě telefonu. Každopádně vážně nechápu co tam dělá za diletanty. Posílají email, kde dělají reklamu funkcím, které člověk nemůže používat. Do appky taky přidají tyhle funkce, ale bez možnosti je používat. No komedie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 (editace) @boonno no nyní jsem se vrátil od auta a taky stejně jako ty zkouší připojit ale pak vyskočí není kompatibilní , telefon Samsung S10e .. Editováno: 7. Květen 2020, autor: PeWe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 Tak to bude asi stejný, ty telefony jsou si velmi podobné. Ale teda škodovka teda nic moc, když nepodporuje jedny z nejprodávanějších telefonů. Na druhou stranu možná to potřebuje i update infotainmentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamescze Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 (editace) tak asi je cas vyzkouset info tlacitko v aute a popovidat si s operatorem edit: operator mi rekl ze to co bylo v newsletteru je jedno protoze to ve voze nemam. kdyz jsem se ptal na dokoupeni tak rikal ze bylo rozhodnuto ze ani v budoucnu ten vzdaleny pristup nebo jak se to jmenuje nepujde dokoupit. ps: muzete jim taky zavolat treba je vyprudime tak ze se s tim neco udelaji. i kdyz tomu neverim kdyz vidim v jakem stavu jsou veskere jejich IT sluzby ps2: prijde mi vtipne kdyz volam z auta pres to info tlacitko a musim mu nadiktovat VIN... Editováno: 7. Květen 2020, autor: jamescze zmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 Ja sa este cudujem, ze s tym bojujete. Som to zrusil a apku odstranil po pataliach, ze to sli, neslo, nepodporuje. A konecne mam klud. Nesere ma, ze maju vypadok a nic nemusim po starte odklikavat, odsuhlasovat. Cele to je tak na urovni tamagoci, zabavit uzivatela bez efektivneho prinosu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 8. Květen 2020 Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 Presne ako pises . Ja osobne mam rok bezplatne tu sluzbu ale aby som si zaplatil dalsie pouzivanie to teda nie. Na to aby mi raz ukazalo, ze dvere su otvorene a ja mal strach ci naozaj a zas ze nefunguje su zbytocne eura vyhodene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 8. Květen 2020 Sdílet Vloženo 8. Květen 2020 Njn, člověk dycky chce, to co nemá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 11. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Nemá někdo povědomost o tom, zda se ve zdravotní kartě objevuje i případné hlášení nízkého napětí akumulátoru? Jsem dlouhodobě v pracovní neschopnosti a auto stojí na dvoře už 10 týdnů. Jde mi o to, až budu potřebovat (a budu k tomu zdravotně schopen) někam jet, tak jestli předtím dát auto na nabíječku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Dal bych ho po 10 týdnech stání na nabíječku i kdybych nastartoval bez problémů. Nevím kam se chystáš, ale určitě po krátké jízdě nedobiješ, spíš možná ještě ubereš z toho mála které tam zůstalo. Za mě určitě plně dobít. Čao a hlavně zdraví v cajk :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Tak na iOS zatím stále žádná aktualizace, nicméně i nová Android verze evidentně moc úspěchů nesbírá.... Ale co je pozitivní, tak dle podpory jsou údajně aplikace Počasí a Zprávy v poslední fázi testování a objeví se časem v Connect shopu. Prý bude ještě nějaký in car office a smart parking. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 19. Květen 2020 Sdílet Vloženo 19. Květen 2020 Skoro při každém zapnutí zapalování vyskočí už otravná hláška a nevím přesně proč tomu tak je, příp. co a kde bych měl nastavit. Vzdálený přístup nemám. Setkal se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Jo dělá mi to samé, jak to zrušit ale fakt nevím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 mně už to vadí dost, takže dám smazat hlavního uživatele, stejně je ten systém k ničemu, čekal jsem víc 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 No přemýšlím nad tím samotným, protože bez vzdáleného přístupu je mi to stejně k ničemu. Možná nebude fungovat zdravotní karta vozu, ale vzhledem k tomu, že stejně jenom zobrazí to, co si můžu zobrazit i v autě, tak to nedává o moc větší smysl. Zítra jedu do servisu, tak se zeptám jestli bude někdy v brzké době ten vzdálený přístup dostupný i pro toho, kdo si to nenakonfiguroval při koupi a jestli ne, tak to smažu taky a bude pokoj. Ostatně to nechápu, v reklamách se chlubili tou konektivitou, při koupi o tom prodejce mlel pořád dokola (i když si jaksi nezjistil, že skladovka, co jsem bral to nemá), ale ve skutečnosti to má myslím malé procento aut. A vzhledem k tomu, co je to za funkce, by to mělo být v základu i pro ambition. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Přesně tak, bez vzdálenýho přístupu to nemá absolutně smysl. Mně nejvíc na tom všem štve, že se to nedalo objednat předem a teď mi tvrdí, že jsem si to předem měl objednat, ale na dotaz kde už nikdo nic neřekne. V konfigurátoru pro zákazníka to prostě není. Počítal jsem s tím, že je to jen služba, kterou aktivuju/zaplatím na netu a všechno pojede. Teď slyším jen pohádky o jiným HW a to je podle mě naprostá blbost. Budu muset rozhodit sítě přímo u inženýrů ve škodovce, jinak se pravdu nedovíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boonno Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Ono to totiž jde objednat jen v některých konfiguracích. Třeba když si přidáte packet navi, connectivty nebo media. Což je příplatek min 16 tisíc a v rámci toho možná i jiný HW. Ale i tak mi to přijde jako blbina, protože ty funkce nevyžadují nic extra spešl a i kdyby tak ten chip, co by to obsloužil nemůže stát víc jak stovku. Mě trochu naštval prodejce, který mi tvrdil, že to auto má a co všechno s tím půjde dělat. Nejdřív jsem měl špatnou řídící jednotku, kde se nešlo zaregistrovat. To vyměnili v rámci záruky a k tomu mi řekli, že to vlastně nemám v autě objednané a nebude mi to tak fungovat. Ale že u nich byli lidi ze ŠA a že by to mělo jít v blízké budoucnosti jít spustit na všech autech. No tahle informace je tuším ze září 2019. A do teď se nezměnilo nic :) Takže čekat dál asi nemá moc cenu, ale ještě si počkám na tu návštěvu servisu a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Je to tak, přidat to šlo jen s Amundsenem což je hloupost, umí to Swing i Bolero, přímo v menu je to vidět, jsou tam všechny služby, jen je u nich napsáno Blokovaná, jsem zvědav, co řeknou v tom servisu, ale asi jako vždy, nikdo nic neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 20. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 před 42 minutami, boonno napsal: funkce nevyžadují nic extra spešl No, jednu specialitu to asi vyžaduje. Datové služby pro tuto funkčnost zajišťuje "evropská" Cubic Telecom a tedy v takovém případě zřejmě musí být SIMka od nich a zřejmě v autě musí být modul pro oboustrannou komunikaci. No a někdo musí tekoucí data zaplatit a to v prvním roce (případně prvních třech letech) platí výrobce. A kdyby to dal do všech aut, tak by ho to asi stálo nějaké jiné korunky. Takhle to vidím já, možná to nepíši úplně přesně, ale daleko od pravdy nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Aktuálně konfigurátor - vozidlo bez dalšího vybavení, sekce Služby. Ale nevím, jestli je to tam nově nebo už to tam bylo kdysi. V paketu to mám na 3 roky, ale pokud to bude fungovat jak teď, tak prodlužovat nebudu. Např. v neděli to opět nešlo a ani se nezapsala dodatečně nedělní jízda. Jako spolehlivá el. kniha jízd to tedy nejde použít, takže si holt v případě potřeby ofotím budíky jako postaru. Dálkové zamykání/odemykání, poloha vozu, oznámení o opuštění oblasti/alarm - i to občas vypadávalo. Sice mi nabídli prodloužení služby za výpadky - ale prodlužovali byste něco, na co není spoleh? Bohužel to tady není jako u volání/internetu, že byste jednoduše změnili poskytovatele. Ale uvidíme co bude za 2,5 roku. @Joscer Podle mě ty SIMky musí být všude, páč ecall. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Takhle to bylo vždy, ale nejde to přidat ke Swingu a Boleru právě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 20. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 @Michal T. Jasně, že SIMky jsou všude, ale otázka je, zda i jen "obyčejný", ale povinný ecall zajišťuje také Cubic Telecom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.