Únor 27, 20205 r Jo, a já pořád na co to tam je... Ale vážně, dvouramenný volant by byl v pohodě, kdyby ovšem nebylo tak okaté, že věnec je sériová produkce i pro volant tříramenný... Škoda.
Březen 4, 20205 r Tříramenný volant k vidění na linku zde Lépe patrné to je ve videu zde (Tříramenný volant přetoč na min: 10:00) Upraveno Březen 4, 20205 r od eauto1.cz
Duben 1, 20205 r Mě to zajímalo protože všichni na diskuzním fóru na autorevue tvrdili že není... Upraveno Duben 1, 20205 r od RDMBR
Duben 2, 20205 r Když jsem měl auto v servisu, tak jsem si do nové okty zkusil sednout, volant mi nějak nesedí, ale to bych zkousnul, co nemůžu tak ten trčící tablet do prostoru a všechno na něm, ve Scale mi to připadá líp vyřešené. Uvidím za rok, až budu konfigurovat nové auto.
Duben 22, 20205 r Je podle Vás hezčí ta dekorační lišta v originále stříbrná pro black interiér, nebo naopak použít možnost a tu lištu vyměnit za Piano black lištu?
Duben 23, 20205 r Piano bude náchylnější na škrábance. Mám piano kolem řadičky v OIII a je to jeden škrábanec vedle druhého.
Duben 24, 20205 r To si nemyslím. Nejsou k dostání ani na O3FL, kde je taky “klavír”, takže to osobně nečekám ani u OIV. Jediná možnost je nechat to polepit u firmy, která se tím zabývá.
Duben 24, 20205 r Ano u firmy. Mě v lednu polepovali B sloupky za 6 kil, to umí a než to bastlit doma [emoji1303].
Květen 17, 20205 r Ahoj, hraje základní audio ve Style solidně nebo je lepší si připlatit za Canton? Upraveno Květen 17, 20205 r od RDMBR
Květen 24, 20205 r Ani jedno nehraje zázračně. Pokud nebudeš chtít do audia investovat dále tak bych šel do Cantonu.
Květen 26, 20205 r V 17. 5. 2020 na 16:11, RDMBR napsal: Ahoj, hraje základní audio ve Style solidně nebo je lepší si připlatit za Canton? Hraje srovnatelně s Cantonem v OIII. Osobně bych do Cantonu neinvestoval, když už tak nechat komplet vyměnit repro a vytlumit dveře... To vyjde cca stejně jak příplatek za Canton...
Květen 27, 20205 r Hlavně je dobré o tom dopředu popřemýšlet. Standardní ozvučení jde bez problémů vyměnit za jiné repro a funguje to, u Cantonu je výměna repro problematičtější.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.