Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To je přece jen trochu jiné zaměření, RS proti tomu bude doslova komfortní kočár na horší silnici... Zase na okruhu je C jako doma.

Souhlasím s Martabem, ten Hyundai i30 N Project C  mi připadá spíše jako sportovní náčiní někde na okruh, na běžné ježdění to nebude, zvláště ne u nás v ČR s přehuštěným provozem a fatální nekvalitou silnic. Na druhou stranu ty RS modely od Škodovky si na sportovno jen tak hrají a jako sportovní chtějí  spíše vypadat.

Upraveno od DušanV

A přesto se těch Octávií RS tolik prodá..

Navíc s dieslem (pro který ani není třeba mít zrovna tu verzi RS).

V Comfort režimu se s i30N Project C dá žít i na normální silnici. Spíš ten cenovej příplatek 250 tisíc a limitovaná edice z toho dělá nesmysl.

• 2 týdny později...
  • Autor

Ten hybrid Intens s balíčkem Easy za 835tis nezní jako špatná nabídka. Nějaké bonusy ještě dohodí.

Mégane FL

Tady by to taky zasloužilo sloučit se sekcí OIV. ?

• Autor

No občas se objevují názory a utíkání od tématu proto jsem založil jedno formální a jedno tlachající k problému v hospodě.

Celkem jsem zvědav na české ceny jak G8 R tak Cupry Leon.

U Golfu vzhledem k základní ceně Audi S3 tipuji tak 1 100 - 1 150 000, - Kč. Leon by mohl být tak okolo 1 050 000,- Kč. Oboje za verzi 228 kW 4x4 (pokud tedy golf dostane také 228 kW verzi 2,0 Tsi). 

@stanmar

Rko zatím nemá zvěřejnou cenu, ale GTI začíná s 6M převodovkou na 832 900Kč, což je o 57tis.Kč méně než za OIV RS, taktéž s manuálem. 

Upraveno od LukášCBR

• Autor

Díky CVT se opět prodá jen pár jednotek ( desítek), ale vypadá hezky.

Levorg 2

• 3 týdny později...
  • Autor

Corolla Sedan přišla o atmosféru, nahradila ji 1.5 3-válec z nového Yarisu v akci od 517900,-

• 3 týdny později...
  • 5 týdnů později...
  • Autor

Golf R

za mě to se povedlo

Stejně jako Cupra Leon je R od VW někde jinde - pokud vynechám zavazadelník (ten ne každý tolik potřebuje) tak se O IV RS krčí vespod vzhledem k maximu 180 kW a absenci pohonu 4x4.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.