Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte, môžete prosím kto to má popísať skúsenosti s masážnou funkciou sedačky šoféra? Je to blbosť / zbytočnosť alebo to funguje? Kolega čo to má v S3 z 2018 tvrdí, že to vraj nezaberá celú plochu chrbta a že je to o ničom... tak aby som nekonfiguroval prípadné blbosti:) Díky všetkým vopred.

Vloženo

Měl to Passat co jsem měl 7 dnů.
Připadalo mi to: Jak je bederní opěrka, jako by tam byly tři nafukovací těsně nad sebou. A při zapnutí se postuplně nafukovaly a vyfukovaly. A tak vlastně hýbaly tím kouskem zad a plotýnkama.  Po chvilce se program ukončil. Na dlouhé cesty to může být zajimavé. Ale slovo masážní mě přijde nadnesené. Spíš že to trochu pohýbe páteří.

Vloženo

Mám v autě  tuhle funkci masáže a používám másáž furt, za mě super na záda jelikož mám 197cm tak si funkci nemohu vynachválit, Po 10min se automaticky vypne,stačí znova zmáčnout a jede dalších 10min. Myslím si že jsou jiné věci co vůbec nepotřebuji třeba vyhřívaný volant který jsem ještě nezapnul

rPuSPI.jpeg

• o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Za mě zbytečnost - rozhodně to nemasíruje celá záda jak je tomu například u Mercedesu. Na to, že to má být součást top výbavy to je nedotažené. Navíc, pokud jsi zvyklý na nafouklý bederák, po zapnutí masáže máš pocit že se ti záda propadají do sedačky.

• Pozitivní 1
  • Negativní 1
  • o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Nee je nutná výměna jednotky pod sedačkou za 3Q každej má 5Q kdo nemá masaž samožrejmě přizpůsobit jednotku k autu a funguje to. Co se týče tlačítek to buď vyměnit můžeš nebo nemusíš místo loga masáže bude 3 ale fungovat to bude ( Je nutné to pořádně přečíst jak to cele funguje ) 

IMG_3653.thumb.jpeg.607abef60c4b8eb8b4eef589228eeebb.jpeg

qM9YHwlhm1AWZWWcjJ70O8_0PYc-1920.jpg
Jak se říká, najdi 10 rozdílů
x5lAfBZiS_S27sr_MVayw74Y024-1920.jpg

Editováno: , autor: roubic
Vloženo (editace)

:) dik mam ventulovane sedacky a co jsem zjistoval tak masaz a ventilace nejdou spolu dohromady...mam v aute 5Q

Editováno: , autor: p2p
Vloženo

@p2p Jetou jednotku jsem u nas nenašel kupoval jsem novou 3556 bez dph a bez slev. a k tomu čudlíky aby to bylo pěkný ale ty nejsou potřeba a ten čudl je taky docela drahej 684 bez dph tušim a bez slev ale já to chtěl tak jsem to koupil všechno nové mě to za to stálo a všechno funguje masíruje vyhřejvá větrá a jednotky bez chyb ale nemam mib2,5 takže nemam to nastavení v mib bohužel 

Vloženo (editace)

A kodovani si nejak resil... Ja mam kodovani 

0010000000000500018480808080000000008181000000D400

co jsem nasel tak kodovani s masazi by melo byt 

0010000000000500818280808080000000008181000000D400

Editováno: , autor: p2p
Vloženo (editace)

@p2p Ja tu jednotku kupoval cistou a novou takze se delalo vae od zacatku a delal mi to ferda protoze mi delal jeste do toho par veci tak to sfouknul pri jednom. A co se tyce kodovani bude x moznosti dle vybavy vozu  ted mam kodovani 

0010000000000500818280808080000000008181000000D400 Pokud jsem to dobre opsal 

pokud nebudes mit 3q jednotku muzes delat co chces a nepude to 

Editováno: , autor: roubic
  • o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Pro mě je to must have fíčura. Mám problémy se zády hlavně v kříži, tak je to příjemné, když mi to v té oblasti pomasíruje. Využívám to docela dost a jsem rád, že jsem si za to připlatil

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

Dnes úspěšně masáž dodělána. Výměna jednotky se dá zvládnout i bez vyndání sedačky, ale jde to teda dost blbě. Klipy na kterých to drží se musí vyháknout jakoby z pohledu od zadní sedačky nějakým nástrojem (rukou nelze) a tam je úplně minimum manipulačního místa na cokoliv i v nejvyšší poloze sedačky. Nakonec se osvědčilo samotný kryt jednotky otevřít, tím v držáku pod sedačkou zůstala jen půlka krytu, která už šla z klipů dobře odjistit.

EDIT po čase: jednotka sedačky (asi po dojetí do krajní polohy) začala hlásit chyby kalibrace a nefunguje paměť ani masáž. Pomocí VCDS se mi zkalibrovat nepodařilo. Bude potřeba VCP.

Editováno: , autor: midlan
info po čase
  • o 2 roky později...
Vloženo

ahojte ak dobre citam tak elektricka sedacka ma uz prednastavene a v sedacke spravene na masaz? funkciu masirovania? len bud treba jednotku 3q mat alebo vymenit? a dokodovat? cudliky dole bud chcem nechcem mat je na mne? dakujem za info

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...