Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím. Mám vadný synchron v Octavii 1,6 55KW. Znamy mi rikal, ze to byl vzdycky problem u techto prevodovek.prejede to pres zuby z 1-2 ostatni jsou uplne super nejmensi problem. jen proste pri razeni z 1-2 a to jeste pri alceleraci.Jinak to nedela.Ve skoda servisu mi rikali, ze oni se s jednim prevodem bavit moc nebudou.Ale vsechny synchrony by me vysly na 12000,- !!! a to nepocitam praci! je toto normalni? Nebo chteji vylozene vytahnout zbytecne penize?

Vloženo
Myslim, ze B je spravne. Zkus pri razeni 1-2 dvakrat vyslapnout spojku, jako pri razeni bez synchronu na starych vozech. Nemelo by to udelat.

No 2x seslapavat spojku to rozhodne neee. To bych tam mohl rovnou nacpat motor z tatrovky :-) jde mi o to co mysliteo te cene. Podle me je to kravina a i kdyby se menily vsechny synchrony tak to 12000,- stat nemuze. podle me jim slo o oto, ze kdyby mi uz tu prevodovku demontovali tak by nemenili jen jeden synchron.I kdyz jak se tak clovek zamysli jak ja poznam jestli menili opravdu vsechny a ne jen ten jeden ale napocitaji mi 12000,- Dneska uz bych se nicemu nedivil a ja to nepoznam nijak jen snad tim zpusobem, ze bu mit dobrou dvojku a to za super cenu 12 tisic.

Vloženo

No vytáhnout převodovku rozpůlit vyměnit ty synchrony 5 krát tak za 850Kč , seštelování . Tak můj osobní odhad 10000Kč. Za hubičku se vtom nikdo hrabat nebude.Jinak, mají pravdu , že vyměnit rovnou všechny.

Vloženo
Zdravím. Mám vadný synchron v Octavii 1,6 55KW. Znamy mi rikal, ze to byl vzdycky problem u techto prevodovek.prejede to pres zuby z 1-2 ostatni jsou uplne super nejmensi problem. jen proste pri razeni z 1-2 a to jeste pri alceleraci.Jinak to nedela.Ve skoda servisu mi rikali, ze oni se s jednim prevodem bavit moc nebudou.Ale vsechny synchrony by me vysly na 12000,- !!! a to nepocitam praci! je toto normalni? Nebo chteji vylozene vytahnout zbytecne penize?

Bery kolikm to má najeto. Pokud nad 150 000 zkus ještě vyměnit olej a pak se uvidí. mohlo by se to trochu zlepšit.

Nečekej zázraky , ale někdy to trochu pomůže.

Vloženo
No vytáhnout převodovku rozpůlit vyměnit ty synchrony 5 krát tak za 850Kč , seštelování . Tak můj osobní odhad 10000Kč. Za hubičku se vtom nikdo hrabat nebude.Jinak, mají pravdu , že vyměnit rovnou všechny.

No mam pocit, jestli neni v tomto pripade lepsi raci se poohlidnout a ziskat nejakou jinou prevodovku v dobrem stavu cca do 5000,- to same mi totiz rekli primo v autorizovanem servise jestli neni lepsi koupit jetou za par tisic nez vic jak 10000 jen do synchronu a to nepocitam praci nejen demontaz a montaz, ale i rozebrani a samotna oprava prevodovky. (v autorizovanem servise chteli za demontaz a montaz prevodovky 1690kc vč. DPH. coz neni myslim na autorizak nejak moc. Jsou urcite i horsi ceny za banalnejsi opravy. :blbec:

Návštěvník
Vloženo

No mam pocit, jestli neni v tomto pripade lepsi raci se poohlidnout a ziskat nejakou jinou prevodovku v dobrem stavu cca do 5000,- to same mi totiz rekli primo v autorizovanem servise jestli neni lepsi koupit jetou za par tisic nez vic jak 10000 jen do synchronu a to nepocitam praci nejen demontaz a montaz, ale i rozebrani a samotna oprava prevodovky. (v autorizovanem servise chteli za demontaz a montaz prevodovky 1690kc vč. DPH. coz neni myslim na autorizak nejak moc. Jsou urcite i horsi ceny za banalnejsi opravy. :blbec:

-_-

Vloženo

inac, nemohol by tu prosím niekto (v skratke) popísať čo sú to vlastne synchróny?

z názvu sa zdá že dáka finta čo vykúzli že pri preradení to nezachrapčí ;)

thx za podrobnejšie info

• o 4 týdny později...
Vloženo
inac, nemohol by tu prosím niekto (v skratke) popísať čo sú to vlastne synchróny?

z názvu sa zdá že dáka finta čo vykúzli že pri preradení to nezachrapčí ;)

thx za podrobnejšie info

Takovy maly potvory, ktery behem razeni zajisti, ze se ozubena kola, ktere do sebe zasouvas, budou tocit stejne.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...