Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zeptam se jeste jednou - ten problem co tu popisujete se projevuje pri kazdem startovani ? Jak pri studenem motoru tak pri teplem ? :feve:

Ja mam podobny problem (zarachoceni po startu), jen se to projevuje u auta, ktere stalo dele nez cca6-7 hod. Resil jsem to kdysi tady - http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9411&hl=zvuk

Dělá mi to taky.

• Autor

Neprve mi to dělalo jen u studeného motoru. Teď ale při každým startu.

no pánové promazat ..sice asi pomůže.. ale to je otázka pra málo nastartování a problm je tu zase.. takže.. bud ložisko.. či jinej startér...

Mel jsem taky tento problem.Starter vyndat, ocistit,poradne promazat a vymenit kluzne lozisko jak perfektne popisuje i s obrazky "PETAN" a je po problemu.Mam to zatim 14 dni a stater slape jak novy.

• 2 týdny později...
Mel jsem taky tento problem.Starter vyndat, ocistit,poradne promazat a vymenit kluzne lozisko jak perfektne popisuje i s obrazky "PETAN" a je po problemu.Mam to zatim 14 dni a stater slape jak novy.

Tak jsem to chtel zkusit...holt spodni sroub starteru jsem nepovolil a zalomit sroub v motoru nechci... :disgust: Mam smulu.

Spodní šroub má nejjednudušší přístup - zespoda. Když je auto na rampě, ráčnou je tam dost míst. Horší je zadní, je potřeba kloub. Mluvím o 1.6 55kW, jak je to u jiných motorů, nevím :huh:

Spodní šroub má nejjednudušší přístup - zespoda. Když je auto na rampě, ráčnou je tam dost míst. Horší je zadní, je potřeba kloub. Mluvím o 1.6 55kW, jak je to u jiných motorů, nevím  :huh:

Pristup je ok, proste jsem to nemohl povolit - visel jsem na tom vsi svou vahou (90kg) a nic.... Ten horni sel v pohode. :disgust:

Hm, to chce trubku na ráčnu (páka alespoň 0,5 metru), ale s "citem"... Jak myslíš, že to udělá mechanik? Myslím, že nemá zázračný sprej, který na to stříkne a jde to jako po másle...

Hm, to chce trubku na ráčnu (páka alespoň 0,5 metru), ale s "citem"... Jak myslíš, že to udělá mechanik? Myslím, že nemá zázračný sprej, který na to stříkne a jde to jako po másle...

Ale kdyz to urve on, neni to muj problem ...sice by se to nemelo rikat kol108 , ale...

Tak po promazani planet. prevod. a loziska nacuc. olejem vse oky. Uz pul roku oky. A cekam od te me prace vice.

mě to dálá občas taky hlavně ráno pak už né,byla tady rada aby se jelo mezi 5 až 6tis. otáček tak deset min já to zkusil po dálnici a stále beze změn mě to dělá hlavně když se ochladilo.

• 4 týdny později...
mě to dálá občas taky hlavně ráno pak už né,byla tady rada aby se jelo mezi 5 až 6tis. otáček tak deset min já to zkusil po dálnici a stále beze změn mě to dělá hlavně když se ochladilo.

Byl jsem dnes v AUTOHORAK - maji tam v nabidce OPRAVA STARTERU za 500, tak jsem to zkusil ;)

Menili REDUKTOROVE KOLO a NEJAKE POUZDRO, zaplatil jsem 830Kc a je po problemu. Rad bych ale vedel, co to je REDUKTOROVE kolo :D

č.10 vnější plastovej obal převodovky-často praská

post-34-1166550193.jpg

č.10 vnější plastovej obal převodovky-často praská

Diky.

• 3 roky později...

Ahoj ,tak já jsem neměl,ani jeden popsaný problém ,po rozebrání startéru vše namazané a stejný problém se opakoval ,lepily kontakty relé ,které ovládá cívku startéru,poznal jsem to když jsem připojil paraelně žárovku k cívce startéru a při povolení klíčku spínačky z polohy start žárovka svítila ještě cca 2sekundy,to už motor běžel a otáčel pastorkem startéru i když ten měl být už ze záběru.Pomohla výměna relé a vše OK.

• 1 rok později...

Můj problém je , že něco zarachotí před startem na první polohu klíče, tudíž nepředpokládám že by to mělo něco společnýho s výše uvedenými problémy...

Možná je to jen můj pocit ale jak kdyby to zarachotilo pokaždý na jiný straně, je to možný ? něco s centrálem třeba ? divný :( nějaký postřehy ?

Jinak je to na F1.

Upraveno od codlman

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.