Pytlák Vloženo 26. leden 2020 Sdílet Vloženo 26. leden 2020 Potřeboval bych poradit, jak demontovat lištu s tlačítky: START-STOP, parkovací asistent, varovná světla, centrální zamykání, kontrolní světla čelního airbagu spolujezdce (viz obr.) Poradí někdo? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medoo Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 Ahoj, zistil si ako sa to demontuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 2. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Ne, nezjistil. Asi to nikdo neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 A jestli se mohu zeptat, proč to řešíš ty? Nějaký problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ras23 Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Nasiel som toto, ale tusim, ze som videl aj video. Spoiler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medoo Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 videl som to... to je asi stary model, na mojom MR2020 som to skusal, ale neslo to ani hrubou silou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ras23 Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Nasiel som aj video, ale je to Kodiakhttps://youtu.be/25Bi9T45QlY Spoiler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 3. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2020 @Martin RušajPred tim cca rokem jsem tam chtel pripojit modul na ovladani START-STOP. Nyni jsem si to "vypnul" Caristou a jiz to pro me neni priorita k reseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 6. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 Tak mi to nedalo a zkusil jsem to znovu a podařilo se to. Pro toho, kdo by to potřeboval demontovat: - Nejsou tam nikde žádné šroubky. Chce to jen trochu síly a nějaké plastové nebo dřevěné špachtličky. - Doporučuji odstranit plasty v okolí (okolo ovládání klimatizace, pod tlačítky, ...). Jsou jen nacvaknuté, stačí je opatrně nějakou špachtličkou vypáčit. Asi bych nepoužíval šroubovák, to je tak o to něco podřít. - Jakmile jsou plasty dole obnaží se vlastní panel s tlačítky. Ten je držen celkem 8 plastovými západkami. Čtyři nahoře, čtyři dole. (viz foto - červené šipky). - Myslím si, že existuje nějaký přípravek. Já ale žádný nemám, a tak jsem postupoval tak, že jsem do spodní části mezi panel tlačítek a plastový rámeček (zelená šipka) vtlačil tři plastové špachtličky. Tím se uvolnily spodní západky. Pak již stačilo trochu silou celý panel tlačítek zatlačit dolů (tím se uvolní horní západky) a k sobě a celý panel vysunout k sobě. - Je potřeba požít trochu síly, ale s citem. Celá demontáž (plasty, tlačítka) je tak na 5 minut, montáž zpět tak na 2 min. 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medoo Vloženo 6. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2020 super.. tomu sa povie dobry navod! Dik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medoo Vloženo 11. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2020 idete to teda ztuha, ale nakoniec sa to podarilo... a StartStop je minulosťou :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 13. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 Jde to ztuha, to vim. A co jsi tam dal za modul na eliminaci ss? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medoo Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 tento Plug&Play modul z AA https://a.aliexpress.com/_BO1eFD 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 15. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2021 @medoo A funguje ten modul? Kolega si nějaká z Alika objednal a nefunguje .... Proto jsem to raději řešil vypnutím Caristou .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medoo Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Ahoj, zatial funguje uplne bez problemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 15. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Dík. To asi už fungovat bude. Ten kolegův nefunguje od začátku. Někde jsem našel na webu, že to může být chybným zapojením pinů v konektoru, ale více jsem po tom nepátral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medoo Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Asi ano, ale ten modul z toho linku mi funguje.. aj ked som tomu zo zaciatku neveril kvoli negativnym recenziam niektorych kupujucich... a nakoniec som milo prekvapený. Hned po starte motora zapne modul deaktivaciu S/S a mam vystarane :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 7. Březen 2022 Sdílet Vloženo 7. Březen 2022 Koupil jsem také z alíku vypínání S/S a nefunguje. Nemáte někdo zapojení konektoru, kde je ovládání tlačítkem ? Mám spínání přivedeno na PIN9 a chci si ověřit, jestli to je OK. Napájení elektroniky je na druhém konektoru PIN1 a 6. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 Odpovim si sam 😎 ...... Dilenska prirucka elektroinstalace strana 1977 hovori jasne, SS je na pinu2. Staci prohodit spinaci kablik z 9 na 2 a vse funguje jak ma. Prohodil jsem piny na obou stranach konektru, a nebylo nutne ani nic pajet, strihat apod.. I cinani udelaji chybu 🙃. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles29 Vloženo 23. Března Sdílet Vloženo 23. Března V 6. 12. 2020 na 15:21, Pytlák napsal: Tak mi to nedalo a zkusil jsem to znovu a podařilo se to. Pro toho, kdo by to potřeboval demontovat: - Nejsou tam nikde žádné šroubky. Chce to jen trochu síly a nějaké plastové nebo dřevěné špachtličky. - Doporučuji odstranit plasty v okolí (okolo ovládání klimatizace, pod tlačítky, ...). Jsou jen nacvaknuté, stačí je opatrně nějakou špachtličkou vypáčit. Asi bych nepoužíval šroubovák, to je tak o to něco podřít. - Jakmile jsou plasty dole obnaží se vlastní panel s tlačítky. Ten je držen celkem 8 plastovými západkami. Čtyři nahoře, čtyři dole. (viz foto - červené šipky). - Myslím si, že existuje nějaký přípravek. Já ale žádný nemám, a tak jsem postupoval tak, že jsem do spodní části mezi panel tlačítek a plastový rámeček (zelená šipka) vtlačil tři plastové špachtličky. Tím se uvolnily spodní západky. Pak již stačilo trochu silou celý panel tlačítek zatlačit dolů (tím se uvolní horní západky) a k sobě a celý panel vysunout k sobě. - Je potřeba požít trochu síly, ale s citem. Celá demontáž (plasty, tlačítka) je tak na 5 minut, montáž zpět tak na 2 min. Reaguji na poněkud zašlý příspěvek. Děkuji za návod. Nicméně není zbytečné sundavaqt okolní plasty a rovnou tam vtlačit plastové kartičky. Nevím, ještě jsem to nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 26. Března Sdílet Vloženo 26. Března Když se na to tady dívám, tak já bych spíše potřeboval vědět, jestli jde nějak bezbolestně demontovat tu zásuvku jak je nabíjení telefonu a usb porty. Ona nedoléhá až ke kraji, je tam cca 1mm mezera akorát na to, aby mně tam děcko hodilo plastovou kartu... Naštěstí to nebyla kreditka, ale jen z Kauflandu... 🙂 Asi tam ničemu nevadí, je to jen kus plastu, ale kdyby se tam šlo pro ni nějak rozumně dostat, byl bych rád... V servise by to, samozřejmě, asi bez problémů demontovali, ale za to mi ta karta nestojí...🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasic266 Vloženo 12. Října Sdílet Vloženo 12. Října Pridám svoju skúsenosť s modulom z Aliexpresu. https://nl.aliexpress.com/item/1005006161125287.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.23.5d1d79d2fHaowR&gatewayAdapt=glo2nld Zapojil som a nešiel . Po prvotnom hneve som odmotal tú textilnú pásku na konektore kde je v strede pripojený plošný spoj na aktiváciu strát stop a zistil som že ho vo výrobe nezatlačili do toho bieleho konektora. Proste pri odliepaní pásky mi ostal v ruke. Tak som ho len zasunul do konektora a všetko funguje ako má. Možno niekomu pomôže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Října Sdílet Vloženo 28. Října Lišta s tlačítky jde vyndat opravdu těžko. Je třeba vtlačit plastovou kartu dle tohoto videa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.