Michal T. Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 Na vidlici u kola mám ve sklepě silikonový sprej - tak jsem ho nastříkal na houbičku a přejel všechny gumy. Před namazáním bylo slyšet zejména z horních částí dveří po zatlačení zavrzání, po aplikaci je ticho. Ale zase někdo psal že silikon extra nepomohl, tak uvidím jak se to časem vyvine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 (editace) @Michal T.Sice ne u Scaly, ale u S2FL mě vrzalo také těsnění na dveřích. Použil jsem ze Škoda eshopu "přípravek na péči o gumu". Vrzání pak zmizelo. Silikon bych na to asi nedával? https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/gel-pro-peci-o-gumu/p/000096310D Editováno: 10. Květen 2020, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 10. Květen 2020 Sdílet Vloženo 10. Květen 2020 @xtrack Já když to Googlil, tak jsem narazil i na video, kde pán v hadrech s logem VW ty gumy nejdřív očistí přípravkem na okna a pak na to prdne právě silikon ve spreji :D Když nebude fungovat, zkusím to ze škodováckého shopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 @Michal T. Řešilo se to tady ve více sekcích myslím O3, S2, S3, Fabia? Že právě silikon to ještě zhorší až vyschne, však uvidíš? Hlavně ať je to v pořádku a nic nevrže. Nám začaly po 1300km vrzat přední madla dveří, přesně jak jsi popisoval, ale jak moc? Asi brzo navštívím servis, u S3 2019 mám stejný problém a to odstranili dobře. Chci se zeptat ten tlumící sprej z ahifi, který jsi použil na madla, po zaschnutí je tuhý, nebo lze třeba setřít? Díky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 A to jsem myslel, ze akci PanOil z Rapida už nebudu na Scale opakovat, naštěstí mám ještě celou tubičku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 @xtrack Ztuhne to a vytvoří to takový měkký povlak. Ale vyšší vrstva schne delší dobu - určitě bych to dal někam do tepla a na vzduch. Za hoďku je na to možný sahat aniž by se člověk opatlal. @vormen Z jejich nabídky to nějaký produkt spolehlivě vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Silikonová vazelína za cca 60Kč, aplikace 1x ročně a je ticho. Takhle to bylo na Rapidech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Hehe, tak tu máme dva názory na silikon - tak čas ukáže :) Já na to dával BIKEWORKX Silicone Star Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 19. Květen 2020 Sdílet Vloženo 19. Květen 2020 (editace) Po vcerajsej snahe instalovat kameru sa ozval zase A stlpik. Samozrejme u spolujazdca a nie ten co som pacil. Asi telepaticke spojenie ? Vdaka navodu o demontazi A stlpika pre o3 som si uvedomil este dalsie kryticke miesto. Dotyk A stlpika a palubovky. Odtial sli zvuky teraz. Pouzil som penu, do ktorej decathlon napichava haciky v baleni a z nej zrezal pruh o sirke cca 5mm a dal este jemne nozom hrubku na polovicu. Tieto dva pasiky o hrubke cca 3mm som priborovym nozom napchal do medzere medzi A stlpik a palubovku. Zatial to je na test, tak pasiky vytrcaju. Ale po prvych 10km co som dal to uplne stichlo. Ak sa to osvedci i rano po ochladeni, dam sem info. Penu po uspesnych testoch upravim, aby nespatila takto. Editováno: 19. Květen 2020, autor: csabac 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 aj mne sa to potvrdilo, ked manzelka drzi tu oblast tak to neklepe takze chyba bude tam. No ale to je smutne, ze si zakaznik musi sam podkladat nieco aby zabranil vzganiu . To sme dopadli :) Neviem, ci by nebolo lepsie tesnenie z okna tam nalepit :), alebo som videl take nieco https://www.aliexpress.com/item/4000264516971.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.776e12a0j2gjV9&algo_pvid=a1c5c199-ae2b-4f7b-9414-739a0d66f0d6&algo_expid=a1c5c199-ae2b-4f7b-9414-739a0d66f0d6-18&btsid=0ab50a5715899812503032810edc39&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 (editace) @petulko dolezite je to tam dostat. toto dobre drzi tvar, tak sa to tam da vtlacit bez demontaze. ak sa to osvedci, pekne to orezem, aby to nespatilo. rano bolo ticho. a ako pises. uz som upravoval vrch, stichlo to, teraz spodok. a plus 2x reklamoval. jasne, ze slogan, vada sa neprejavila :) a bola reklamacia uspesne dotiahnuta do konca Editováno: 20. Květen 2020, autor: csabac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 (editace) Doplnam vysledok. Pazvuky od stlpika prestali uplne. Dnes som tie penove kusky zatlacil uplne medzi palubovku a stlpik. Snad sa nevytrasu casom. Lebo kym trcali, jedna sa z polovice uvolnil. Efekt je super. Ani nevidiet, ze to tam je. Editováno: 21. Květen 2020, autor: csabac 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 Parada a s coho ten material je? Ako si pisal vyzsie? No ale kupit auto za XY eur a platat nedostatky je smutne, to som nemusel ani starucku Feliciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Květen 2020 Sdílet Vloženo 21. Květen 2020 je to PUR pena. nieco ako tie stavebne kocky, co maju male deti. toto bol konkretne z jig hlav kupenych v decathlone. su zapichnute tie haciky do nej. vid. obrazok. a sedi to aj farebne :D esteze, som to nevyhodil, lebo sa mi to pozdavalo, ze to zuzitkujem niekedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 17. Červen 2020 Sdílet Vloženo 17. Červen 2020 Tak radost bola predcasna. Po 2tyzdnoch mam zase koncert od A stlpika. Cez vikend sa na to pozrem. Predpokladam, ze sa posunuli od vibracii tie penove vsuvky. Skusim tam pridat dalsie a prichytit ich paskou, aby som vedel posudit, ze ak sa neposunu, ci to problem vyriesi ci nie. Buchanie sa ozyva len rano medzi 15-20°c vonkajsej teploty. Ak to nevyriesia ani tie pasky, tak to hodim pri garancke opatovne na reklamaciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Jed s tim normalne do servisu, zrovna minuly tyden sem sice na O3 reklamoval to same, rachtal a rozonoval A sloupek u spolujezdce, byl povolenej a delalo to peknej bordel. Sloupek sundali, vymenili prichytky a podlepili to a je ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 @Nemmie reklamoval som 2x, vysledok=vada sa nam neprejavila. ako idem na garancku a dam im to, lebo tento 3. sevis ma zatial pristup aktivny, no mesiac to pocuvat nemienim a chodit tam stale dookoal tiez nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 napchal som tam dalsiu taku penu, ale tak, ze trci von a teraz je ticho. a tak im to zoberiem i do servisu, nech vidia, kde je problem a mam aj nahravku s palubnej kamery, ako to puka. tak hadam uz uspejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Je neuveritelne ako sa ako zakaznik musime domahat svojej pravdy a za tazke peniaze dokazovat ze nieco je zle a nekvalitne. To neviem, ci funguje vsade na svete take kocurkovo s reklamaciou ako na slovensku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Je tuniekto komu pomohlo natretie tesnenia dvery aby nevrzgai pocas jazdy a s cim? Dnes mi uz to vadilo ako to vrzga aspon si ymslim ze je to tesnenim, lebo ked z vonku zatlacim na dvere zavrzgaju . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Pouzivam gel z eshopu Skoda a spokojenost, pomohlo mi to, guma uz nevrze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin MB Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 před 8 hodinami, csabac napsal: napchal som tam dalsiu taku penu, ale tak, ze trci von a teraz je ticho. a tak im to zoberiem i do servisu, nech vidia, kde je problem a mam aj nahravku s palubnej kamery, ako to puka. tak hadam uz uspejem neviem ci pena je ideálna... ja som tam dal len ako test malicky 1cm dlhy kusok 3mm hrubej gumy a stichlo to... pena je strasne poddajna podla mňa a dlhodobo nevhodná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin MB Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 k vrzgajucim madlam, Astlpiku, ramu budikov, ozdobnej listy palubnej dosky pridavam sedacku vodica a bližšie neidentifikovane miesto v okoli vyduchu klimy pri dverach vodica (puka len nad 20stupnov a nepomaha zatlacenie rukou) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petulko Vloženo 30. Červen 2020 Sdílet Vloženo 30. Červen 2020 Ked zatlacite zvonku na zadne dvere je jedno ci lave ci prave aj vam tak vrzgaju? To som skusal na parkovisku ine znacky aut ale ziadne to nerobilo ale moje vrzgaju neskutocne. Mate to tiez? Zatial som tesnenie nemazal nechavam to na servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 30. Červen 2020 Sdílet Vloženo 30. Červen 2020 @petulko Dělají to ty těsnící sametky. U řidiče teď testuju Škoda gel na gumy, zbytek je přejet mýdlem (a zdá se drží = nevrže). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.