Jan R. Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 (editace) Konkurent z koncernu na světě https://www.auto.cz/seat-leon-se-oficialne-ukazal-je-trochu-jiny-a-hezci-je-kombik-133068 a Golf 8 https://www.televizeseznam.cz/video/autonovinky/vw-golf-8-nejlepe-jezdici-hatchback-na-trhu-64014646?dop_ab=0&dop_source_zone_id=1&dop_req_id=vM8a4ynYlaU-202001091939&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=_var Editováno: 29. leden 2020, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Zajimave, ze Leon ma nove zvetseny rozvor na hodnotu jako Octavia. Golf zustal na svem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 28. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Napadá mě, že Seata potřebují více prodávat, proto nárust a u toho starého vzadu nic moc a Golf se prodává sám po statisících ročně a zákazníkům to nevadí, proč zbytečně investovat. U combi mohou udělat delší rozvor ( některé automobilky to mají). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Interiér docela strohý a už na pohled koncernově pofiderní kvality, no exteriér je za mě opravdu moc pěkný. Vyvážený, čistý, sportovní šmrnc.. Škodovka by se mohla učit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Líbí se mi ovládání teploty klimy pod displayem. Interiér fakt německy bez emocí než temperamentní španělský. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Jane, když už zakládáš stále nová a nová témata, alespoň to správně napiš. Máme teprve Octavii IV a ne VI (Po opravě názvu témata prosím tento příspěvek smazat) 1 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Honza si asi plete pojmy s dojmy, už je to po několikáté a 2. téma se stejně špatným názvem.. [emoji57] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Interiér nových koncernových vozů : Octavia IV Golf 8 Seat Leon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Název tématu upraven do souladu s jeho obsahem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Teď se bude čekat na novou Audi A3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Interiér nových koncernových vozů : Octavia IV Golf 8 Seat Leon Za mě:#1: VW#2: Škoda #3: SeatTen Leon se zevnitř moc nepovedl.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 29. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Mě nejvíce padl do oka VW hlavně ,,propojení” displejů, ale tu černou udržet bez prachu ...Audi spiše půjde po BMW 1 než po trojici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petercheco Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 (editace) Osobně se přikláním nejvíce k interiéru Škody. Poté Seatu a až na posledním místě VW... Exteriérem vede jednoznačně Seat, poté VW, a poslední místo má Škoda. Zajímavé... Editováno: 30. leden 2020, autor: petercheco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 Exteriér za mě v pořadí Seat -Škoda - VW 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 Mne se na Seatu nelibi ta mala maska na hodne nahrbenym cumaku. Golf vypada jako dobry retro, totalni nuda. A interier leona je jako drek ze strelnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 Exteriér Leona[emoji106] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 (editace) starší leon je teda hezčí... hlavně ho dělal designér z Lamborghini.... rendr nové cupry Editováno: 30. leden 2020, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 Mi se hlavně líbí, že v dnešní době hranatých tvarů je krásně ladný a zakulacený, ale přitom moderní. Octávka je typicky hranatá nuda a Golf má ten design za mě celkem nesmyslný, vůbec to dohromady nedává smysl.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 Ono výhoda hranatých aut je, že pomalu stárnou. Ty ladný a zakulacený sice první rok vypadají super, ale po 5 letech už vypadají "zastarale". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 No nevím. Třeba mé BMW je tvarově podobné Leonu a dodnes vypadá jako nové.Právě naopak bych řekl, že hranatá auta jsou už jako nová nezajímavá a stárnou velmi rychle.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 tak ono to je subjektivní.... jinak já měl na mysli třeba Hyundai (to je samá oblina), ale každý to vnímáme jinak..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 Design se hlavně musí umět - což aktuální škodovky ten případ nejsou, stejně jako Hnůjdej.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Za mě jak exteriér tak interiér vede Leon, Octavia je 2. vevnitř a 3. vně (golf 3. uvnitř a 2. vně), aspoň dle fotek, uvidíme naživo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.