Rapid1.0 Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 Větší praktičnost v tomto ohledu Megane nezapře. Ale i tak budu raději jezdit Octou s hrbolem, než s Meganem bez hrbolu :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 On by asi nebyl problém tu podlahu v kufru zvednout. Podle mě ovšem většina lidí běžně využije hlubší a větší kufr než jednou za čas rovný nákladový prostor po sklopení sedadel. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Duben 2021 Sdílet Vloženo 16. Duben 2021 před 7 hodinami, Gater napsal: Najdi pět rozdílů, aneb poznáte, kde udělali soudruzi ze Škodovky chybu? Malé porovnání praktičnosti s Renaultem Megane... Nic ve zlem, ale zde udělal chybu akorát ten kdo to konfigurovat. Navíc k čemu je 10 přihrávek pod podlahou, když stejně věci na dovolenou balím do kufru a ten se do těch přihrávek nevejde... pro porovnání, jak to vypadá s podlahou 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novotkap Vloženo 19. Duben 2021 Sdílet Vloženo 19. Duben 2021 (editace) Nic ve zlem ale tam Megoš ten kufr ma fakt lepší. Tohle muže ospravedlnovat jen opravdu velký fanda Škodovek. Tohle byla vždy vada. Kdo chce kombík tak nechce nákladovou hranu. Tohle Skodovka proti VW mít nemuze.odjakživa kufr obří, ale neprakticky. Editováno: 19. Duben 2021, autor: Novotkap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Duben 2021 Sdílet Vloženo 19. Duben 2021 Co kdo má ospravedlnovat, však už OI mohla mít mezipohlahu a srovnat podlahu. Ano, nechápu proč to někdo nepřiplati, nebo proč není v základu, v té ceně by už mohla, ale asi k tomu má někdo důvod který já nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 19. Duben 2021 Sdílet Vloženo 19. Duben 2021 Ja to napr. ani nechcem. Rovny kufor neocenim a nakladova hrana mi nevadi. Absolutne netusim na co by som vyuzil milion priehradiek pod kobercom... 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 20. Duben 2021 Sdílet Vloženo 20. Duben 2021 V 16. 4. 2021 na 21:53, Martab napsal: ...Navíc k čemu je 10 přihrávek pod podlahou, když stejně věci na dovolenou balím do kufru a ten se do těch přihrávek nevejde... pro porovnání, jak to vypadá s podlahou Však Škodovky mají tu podlahu řešenou tak, že buď ji člověk zvedne a má rovné dno (například když jezdí denně na nákupy a nepotřebuje plný objem kufru, ale ocení že brambory nemusí zvedat přes hranu), nebo ji položí do spodní polohy a má kufr tak jako by tam nebyla, když jede na dovolenou a potřebuje prostor (dobrá, je nižší o výšku podlahy, tedy asi 2cm), popřípadě jde vyndat, když člověk chce. Toto je za mne ideální řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 20. Duben 2021 Sdílet Vloženo 20. Duben 2021 před 13 hodinami, Martab napsal: Co kdo má ospravedlnovat, však už OI mohla mít mezipohlahu a srovnat podlahu. Ano, nechápu proč to někdo nepřiplati, nebo proč není v základu, Myslím, že kdysi ta mezipodlaha vylučovala některé kombinace sedaček, nebo snad i další věci (Canton se SW, rezervu?). Z doby, kdy mě to upozorňovalo v konfigurátoru, už si ty kombinace nepamatuju. Já chtěl rezervu (vejde si i plnohodnotná 19"), subwoofer je bokem. Sedačky jsem nevybíral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 Tak nedostatek čipů se začal projevovat i u konkurence. Třeba Peugeot u svého výběhového typu , tedy současného Peugeotu 308 začal s montáží výlučně jen analogového přístrojového štítu, aby ušetřil čipy na novější modely. Pro francouze asi schůdnější řešení, než omezování výroby, nebo skladování nedodělaných vozů a čekání na dodání patřičných komponent. https://www.autoforum.cz/predstaveni/prvni-automobilka-se-kvuli-soucasne-krizi-vraci-k-analogove-technice/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 22. Duben 2021 Sdílet Vloženo 22. Duben 2021 V 16. 4. 2021 na 21:53, Martab napsal: Nic ve zlem, ale zde udělal chybu akorát ten kdo to konfigurovat. Navíc k čemu je 10 přihrávek pod podlahou, když stejně věci na dovolenou balím do kufru a ten se do těch přihrávek nevejde... pro porovnání, jak to vypadá s podlahou Také nic ve zlém, ale hlavní rozdíl, na který jsem chtěl upozornit, je vpředu vpravo (sedadlo spolujezdce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 Nemám momentálně nastudováno jak je to u OIV, ale sklopné opěradlo spolujezdce mají Skodovky už taky poměrně dlouho (opět bohužel většinou za příplatek :/). Nicméně OIII jej měla, tedy pokud u OIV zatím není, tak je to krok zpět i proti předchůdci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 @Martab co tam chcou vsichni, prepravovat garnýže kazdy vikend??😆 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 @RDMBR Nevím, měli jsme to už asi ve 3 autech a nikdy se to nevyužilo, co si pamatuji, ale někomu se to hodit může, proč nemít volby. To se musíš zeptat @Gatera. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 23. Duben 2021 Sdílet Vloženo 23. Duben 2021 Gater sklápěcí sedačku mít musí, vozí sebou totiž dlouhou tyč, kterou když vystoupí, pak mlátí do toho zmetku se kterým za trest musí jezdit :-) 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozakm Vloženo 24. Duben 2021 Sdílet Vloženo 24. Duben 2021 Vic nez sklapeni operadla sedacky spolujezdce bych teda vyuzil deleni zadnich sedadel 40/20/40 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gater Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 Já netvrdím, že vozím dlouhé předměty každý týden, ale třeba dvakrát do roka ano, a potom samozřejmě nadávám. K čemu je mi, že při otevřených dveří svítí na zemi nápis "Škoda"? K 💩. K čemu je mi barevné podsvícení? K💩. K čemu je mi dotykové nebo hlasové ovládání? K💩. K čemu je mi deset asistentů všeho možného, které většinou stejně nefungují? K💩. Místo toho mohli udělat sklápěcí sedačku spolujezdce, jako to má konkurence 🔚 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 Nikdy se nikomu nezavděčíš. Ne že bych byl zrovna nějakým velkým zastáncem toho jak to dnes Škoda dělá, ale třeba já ty "ozdoby" typu podsvícení ocením více než sklopné sedadlo spolujezdce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozzy Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 U elektrického sedadla s pamětí tedy sklopná páka moc smyslu nedává. Jen další potenciální mechanický problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 28. Květen 2021 Sdílet Vloženo 28. Květen 2021 Finále dlouhodobého testu: VW Golf 1.5 eTSI EVO mHEV 110 kW DSG R-Line | auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Červen 2021 Sdílet Vloženo 1. Červen 2021 V 19. 4. 2021 na 19:25, Novotkap napsal: Nic ve zlem ale tam Megoš ten kufr ma fakt lepší. Tohle muže ospravedlnovat jen opravdu velký fanda Škodovek. Tohle byla vždy vada. Kdo chce kombík tak nechce nákladovou hranu. Tohle Skodovka proti VW mít nemuze.odjakživa kufr obří, ale neprakticky. Chci hranu a nikdy bych tam mezipodlahu nesnesl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 22. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 Proti O4 combi to vypadá skvěle https://www.auto.cz/novy-peugeot-308-sw-oficialne-narostl-a-vypada-fenomenalne-139668?utm_source=facebook&utm_medium=dave&fbclid=IwAR2u-O3Pxgqkkcu4QDl4HfrsYuXtnEquy29nx07kWSUXdFRKh5kErGFXO9I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 Tak třeba tento Peugeot se mi, aspoň soudě dle fotek, moc nelíbí.. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 Mně taky ne. Hodně přeplácaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 Nový Opel Astra oficiálně odhalen, nabídne odvážný vzhled i plug-in hybridy | auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2021 (editace) Já vám nevím.. Že jsou všechna dnešní nová auta tak strojově chladná, vypadající prostě jako mixér bez větších emocí, nápadu, nebo "srdce", jsem si zvykl. Opel prezentuje svůj nový designový směr jako totální odvaz, krásný design a nevím co všechno. A mi právě tyto tvary přijdou snad více než u jakéhokoli jiného auta podobné jako kuchyňská váha. Prostě "auto" s pro mě divnými tvary. Nelíbí se mi to, ale podle reakcí okolí to asi každý vidí jinak.. Editováno: 13. Červenec 2021, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.