Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

@yetys Kdyz se podivas na muj screen, (alespon) udaveli, ze maji vic jak 100ks skladem...

Odhaduji, ze se techto disku zrejme moc neproda za beznou cenu a vyrobce treba potrebuje plnit kvartalni plan, tak proste podrazi cenu a mnozstvim je to pro ne zajimave potrebuji li obrat. Trochu jim v celku klesne marze, ale to bude minimum. Timto v podstate prodaji navic, nebot majitele Rapidu by hlinik za puvodni cenu  nejspis nekoupili a vysachuji tak konkurenta vyrabejiciho plechy ze hry. Kdyby se to prodavalo dobre, tak by takto cenu sundal pouze blazen vyjmu li vyprodej z duvodu ukonceni tohoto modelu.

Upraveno od Čečulák

• 2 měsíce později...

To už je docela zajímavá cena, ale nějak nevím, k čemu by se to dalo smysluplně využít (krom párkrát kouknutí na data o autě).

koukám že tam mají v akci držák kol do kufru, je sice psaný na fabku 2 píšou tam 2006 až současnost, myslíte že by pasovalo do našich aut myšleno trojkovou verzi samo že asi jen kombík i když bych tor rád narval i do krátké, myšleno  kola rozměry uchytu na tu zadní hliníkovou tyčku budou asi stejné

http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/vyprodej-skladu/interierovy-drzak-jizdnich-kol-lah720003x--11/0/1/24/43/1001

Upraveno od ekr

Záleží jestli mají F2 a 3 stejnou šířku mezi oky v kufru, změřím ti to. 

+- je to stejný

F4DD8622-DFE3-42D8-81A1-62753145EA85.thumb.jpeg.0a04d0159d22d49e05e79f85fb3ce4eb.jpeg86DF581A-38EB-4509-BB5C-7DEEAF243A71.thumb.jpeg.6bd661f4761d00e694fd913afdebdcd1.jpeg

Upraveno od MilanHos

Díky za ochotu, právě za tu cenu co tam teď mají bych ten držák koupil.Tohle jsou vlastně jediné uchyty kde to v autě drží napevno

zaujímavé sú aj zadné PDC - https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/vypredajx/zadni-parkovaci-asistent-rapid-5ja054630ax/46/3/24/43/1001

len škoda, že to bude skôr pre staršiu elektriku z F2 kol119 prípadne po výmene jednotky, podarí sa mi to rozbehať i na F3?

prípadne vložka do kufra - https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/vypredajx/prepravni-vodotesna-vlozka-dmk720002x/22/2/24/43/1001

možno by sadla i na F3C. gumená rohož pasovala z F1C i do F2C, a myslím že som ju skúšal i do F3C

Upraveno od wirer

@wireru nás je i rapiďácký alarm ve slevě. Jinak ta vložka není nijak pevná, takže se určitě přizpůsobí každému tvaru ne? 

před 3 hodinami, Martab napsal:

To už je docela zajímavá cena, ale nějak nevím, k čemu by se to dalo smysluplně využít (krom párkrát kouknutí na data o autě).

No já SG mám z výroby. Než upgradovali apku SkodaOneApp, která není špatná a v kombinaci s CarPlay, (kdy byla na obrazovce Infotainmentu) to byla skvělá vychytávka.

Teď je OneApp jen pro Smartlink+, kterej nemám a tím pádem je SG uplně na nic. Nestojí to ani za tu cenu za jakou to teď prodávají. 

Dá se říct, že mi to fungovalo asi rok, potom to škodovka normálně zařízla a sere na to. Apky, které na to byly, spíše z Google Play mizí a na AppStoru ani pořádně nebyly.

Smartgate appka mi funguje. to isté i MFAPro, MyŠkoda. len treba dať pozor na smartgate jednotku, prvé modely nepodporovali WiFi Direct, teda nebolo možné súčasne naraz mať pripojený SG i zapnuté dáta na prístup k netu

To jó, to mi taky funguje. Ale škoda té OneApp. Ta jediná mi přišla smyslupná.

Sakra, černá lesklá fólie na RAPIDs lift ve slevě není! To je tam v těch dveřích oproti Spacebacku opravdu nějaký tvarový rozdíl? Jsem si myslel, že ne.

Ono se to lepí na boky a kufr, boky budou stejné, ale kufr bude asi tvarově jiný.

Akdyby jste vedeli, jaka je nakupni cena u vseho, tak to by jste koukali :D

Ono se to lepí na boky a kufr, boky budou stejné, ale kufr bude asi tvarově jiný.
A jo to mě nenapadlo.... [emoji6]
před 3 hodinami, Lukason napsal:

Akdyby jste vedeli, jaka je nakupni cena u vseho, tak to by jste koukali :D

No pokud nám to za tu nákupku nedáš, tak není proč koukat ?

no nedam, protoze nemuzu a ani nechci ;) od toho se pak odviji i moje vyplata :)

Koukat jsem mel ve smyslu jaky tam je cenovy propad.

Tak to je nám všem tak nějak jasné, ale co s tím máme dělat? Prostě se musíme spokojit s tím za co nám to někdo nabídne a jsme rádi za každou, byť drobnou, slevu :)

Koukám že ty SG jsou ještě zajímavější pro Rapida a Yetiho. Octávky a Superby si musí nechat zajít chuť.

Clipboard01.thumb.jpg.cb7c33d8841bff832a579f29bfc3a0aa.jpg

Bude to najskor verziou. I ja co som pred vyse rokom kupil, bola na Rapid myslim. A namontovane v F3. Je to kompatibilne podla mna. Starsie berzie nepodporuju WiFi Direct

• 1 měsíc později...

Tak letos teda eshop těžce zklamal, čekal sem nějaké akce třeba na disky jako loni a místo toho bych řekl, že nastalo spíš mírné zdražení.?

Nezklamal, bylo toho dost, ale nejdriv maji prednost interni zamestnanci a pote zakaznici na eshopu, to co zbyde ;)

Zbylo toho po malu, ale na F3 tam toho stejne mic nebylo, vlasne kdyz na to koukam, tak vubec nic :D

Tebe nepočítám, máš to z první ruky ?, ale nás ostatní kteří se po loňském roce namlsali, určitě zklamal. No hold zůstanu jezdit na tom co mám, nevadí zbude na jiné věci pro jiné shopy.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.