Listopad 8, 20213 r Ono opravdu ty světla jsou dost neesteticke až skoro nedodělané, tohle už by se stávat němělo.,, stačil by jeden trojuhelnik doplnit. Na SUV materskeho VW se to nestavá (T- rock,T cross, Taigo, nebo vetsi Tiguan pripadne ID x),. Ty světla hlavně vzadu, byly duvod proc jsem o nem neuvazoval. Ale design je individualni zalezitost a každy mame jine preference, ale zde to popularite Karoqu spise skodi.
Listopad 8, 20213 r Autor Za mě to auto FL vůbec nepotřebuje, stejně to d… jako vždy. To auto ve Stylu a nějaká tmavší třeba Quartz nebo Lava a obyč.stříbrná alu a stále pěkné. Vnitřek tedy bída, plasty místo tapeců, 5. dveře …
Listopad 8, 20213 r Karoq hlavně potřebuje aktualizovat HW, chybí mu minimálně hybrid, Matrix světla...
Listopad 8, 20213 r Vzhledově se mi Karoq hodně líbí, tak snad ho nedodrbou. Zpestření interiéru bych ovšem uvítal.
Listopad 8, 20213 r Neočekával bych žádné zázraky, je zjevné, že FL Kodiaq a očekávaný FL Karoqu budou poslední mohykáni staré dobré ropné doby, tedy FL žádné velké akce, jen drobná kosmetika, aby po konci životního cyklu kolem roku 2025 mohlo být nahrazeno plně elektrickými embéčky, tedy s hybridy ani plug in hybridy se zde nepočítá ... jinak řečeno, ve světle elektrické superbudoucnosti embasofirma Kodiaq a Karoq v té podobě, ve které je známe, odepsala. Pokud FL nezmrví bezdotykovými udělátky a vyšší verzí ještě víc nefunčního Škoda connect, bude to poslední pořádné klasické ropácké embasoauto ...
Listopad 9, 20213 r Tak to je tada hodně decentní FL. Což je dobře, protože Karoq je hezký. Na první pohled jsem poznal pouze jinou barvu a kola....:) Upraveno Listopad 9, 20213 r od provit
Listopad 9, 20213 r Já teda změny žádné nevidím. Určitě se jedná o FL model? Upraveno Listopad 9, 20213 r od Rapid1.0
Listopad 9, 20213 r Je to FL, len je este maskovany za stary model. Vsimnite si tu lepiacu pasku na dolnej hrane 5. dveri a okrajoch naraznika...
Listopad 15, 20213 r Autor https://www.novinky.cz/auto/clanek/karoq-bude-take-ctyroky-skoda-zverejnila-prvni-skici-faceliftu-40378058#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=IJU12Gv2UMB-202111151018&dop_id=40378058&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Listopad 15, 20213 r Hlavně aby třeba fungoval infotainment a byly tam tlkačítka. Na zadní světla a jinak ohlý plech to fakt nejezdí :).
Listopad 16, 20213 r Mě se třeba vůbec nelíbí ty obří kola na té skice, uvidíme jak to bude vypadat v reálu.
Listopad 16, 20213 r Obří kola ani takto vystrčená ven z blatníků (známe Škodu) to určitě mít nebude.
Listopad 16, 20213 r Je to jenom skica, kolem bolky jezdí kamuflovaný Karoci a kastle mají stejné jen přední a zadní časti jsou inovovaný. Předek ala fl. Kodiaq. Zadek zalepenej není poznat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.