Přejít na obsah

Co všechno přes VAG?

Flag

Doporučené příspěvky

Velmi bych uvítal (a asi i jiní) co vše lze nastavit přes VAG, k čemu je kromě nastavení ještě nutno někam natáhnout drát atd.

Konkrétně:

kontrolka otevřených dveří/kufru (origo centrál, origo alarm, výbava CLASSIC)

dojezdy oken přes dálkové ovládání (origo el. přední okna)

signalizace pásů (vím zde je třeba vyměnit zámek pásů a natáhnout drát/kam přesně?/)

atd.

Kde kdo v okolí Lbc má zkušennosti?

Případně na mail prapor@volny.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

konkretne:

-kontrolka otevrenych dveri a kufru nelze aktivovat (blizsi viz temata o maxidotech)

-dojezdy oken nelze aktivovat,lze upravou sw

- signalizace pasu lze aktivovat,po dodelani spinace v zamku pasu.nutno pripojit da panelu pristroju

jinak vsechny odpovedi tady na foru jiz jsou nekolikrat

Odkaz ke komentáři

To jistě jsou, něco jsem už taky našel, ale většinou je to následně tak zamskovaný diskuzí, že jsem z toho stejně nebyl moudrej.

Dík za rady a diskuzi o maxíku (a že jich tu je :-( ) si projdu.

Odkaz ke komentáři

konkretne:

-kontrolka otevrenych dveri a kufru nelze aktivovat (blizsi viz temata o maxidotech)

Tak proč se v "Dodělávka Maxíku" píše mj. toto:

Strojvůdce: Jestli myslíš ty dveře, tak pouze nakódovat. Přičte se ta 16ka. Ukazuje to které dveře jsou otevřené. U mně bohužel jenom přední. Vzadu neni spinač v zámku (doufám, že pouze ZATIM).

Odkaz ke komentáři

konkretne:

Tak proč se v "Dodělávka Maxíku" píše mj. toto:

Strojvůdce: Jestli myslíš ty dveře, tak pouze nakódovat. Přičte se ta 16ka. Ukazuje to které dveře jsou otevřené. U mně bohužel jenom přední. Vzadu neni spinač v zámku (doufám, že pouze ZATIM).

To už píše v souvislosti s nainstalovaným maxidotem, tam se to takhle kóduje,, B)

Odkaz ke komentáři

No dobře jak tedy? Lze dodělat na běžné budíky (Classic) indikaci otevřených dveří? Centrál i alarm z fabriky, takže spínače v zámcích to auto určitě má.

ee tam ti to nepojde len nakodovanim myslim. musel by si prehrať epromu z nejakych budikov ktore to vedia. tiež kukni temu o MAXIDOTOCH tam som to pisal

Odkaz ke komentáři

Flag: Ted uz ale svymi dotazy zabredavas do toho, abys z toho pak byl opet nemudry a i ostatni si nebudou jisti. Jako vserikajici ber odpoved od Honzika, ta je presna a spravna. Kontrolku dveri proste d obyc budiku nedokodujes - tecka. A jak uz bylo psano vyse, jedine vymenou za budiky, ktere to umi nebo za maxidot. Eeprom se take da flashnout, ale prijde mi to zbytecne a i riskantni.

Odkaz ke komentáři

OK to je to co jsem potřeboval vědět.

Abyste mne neměli za hlupáka který neví kde je funkce hledat, tak jsem to všechno dnes poctivě prošel, ale u všeho je fůra balastu (ovace, potlesky, jiné problémy) že pak člověk neví k čemu je co. Taktéž souvislost s Maxi dotem mi nějak nebyla jasná.

Jsem ale šťoura a navíc elektrikář, takže pouhé nejde to mi většinou nestačí. Zvlášť když vidím, že to některým jde a jinde se zas dočtu že jim chyběj spínače (a ty já zase mám :-))

Tak zatím díky za rady a budu přemýšlet co jiného dostupnějšího by se dalo na autí dodělat. BTW už mi svítí zeleně popelník :) Tak další bude lampička v přihrádce spolujezdce!

Odkaz ke komentáři

konkretne:

-dojezdy oken nelze aktivovat,lze upravou sw

- signalizace pasu lze aktivovat,po dodelani spinace v zamku pasu.nutno pripojit da panelu pristroju

no ja som kontrolku otvorenia dveri a kufra aktivoval posvojom. vytiahol som s palubky vodice ktore zapinaju LED na dvere a kufor a napojil som ich priamo na RJ vozidla... samozrejme som kufor oddelil diodou a dverne spinace som pripojil pomocou modulu ktory sa pouziva na zapojenie autoalarmu.. vsetko funguje ako ma :)-_-

Odkaz ke komentáři

• o 3 roky později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...