Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno
  • 3 měsíce později...

Zdarec, včera to ještě moc nefungovalo ale dnes již přibývají lidé, takže si zjistěte dle VIN jestli se vás týká svolávačka...

https://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz?fbclid=IwAR0o6btmSgd6UHBTSRXMUiotwOHZPUdh2kPI1Ws6V0ALlGou9mY5EbWU4qs

Ví někdo, čeho se týká? Do servisu jdu až 8.12.

@martyvob 

36A9C4E5-64FD-4903-B51A-AFAE4C2D01E3.jpeg

Mě řekli aktualizace softu myslím že u čtyř jednotek. Jdu 9.12.

Mne tiež vraveli že ide o aktualizáciu viacerých riadiacich jednotiek, senzory,  kessy, klíma atd atd. A tiež ma pripravil na to, že pri aktualizácii môže niektorá z nich "kľaknúť" a auto tam bude musieť ostať kým im nepríde nová a nevymenia ju. Idem tiež 9teho.

Upraveno od myscho

Páni, dajte vedieť ako vám ten flash prešiel, taktiež som sa objednal na 14.12.

Tak mám to za sebou, update asi 11 riadiacich jednotiek a nejaké dotiahnutie svetiel tuším. Všetko prešlo, uvidíme ako sa to bude správať.

To už začíná vypadat jako updaty ve Windows, držím palce, aby byly bez modré obrazovky :-)

hmm, mě tvrdili 15 úkonů, 14 x flashování a 1 x dotažení světel. původní termín mi zrušili, že to je práce na celý den a nový zatím nemám....

Taky to mám za sebou, mňa sa týkala servisná akcia 97EQ všetko bez problémov cca 3 hodín.

• 2 měsíce později...

Netušíte někdo, jakou habaďůru zase ve Škodovce vymysleli se svolávačkama na O IV? Koncem roku se mě a kolegy týkala svolávačka, ale protože počasí moc nepřálo, tak jsme to odložili na únor. A teď je najednou na https://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz informace,

že se nás žádná akce netýká. Auta jsou přitom pojízdné generátory náhodných chyb...

tak kontaktuj svého prodejce ať ti to prověří

Já jedu zítra, mého auta se týká nový SW kessyny a komunikace ŘJ. 

• 2 týdny později...

Tak mám po servisu. Týkalo se mě přehrání SW + oprava dalších drobností (na webu svolávačka samozřejmě zapírá). Zatím to vypadá funkčně, ale narazil jsem na jednu softwarovou prasárnu. Vypadá to, že nefunkční senzory vyřešeli preventivním resetem hned po nastartování. Asi už ten, kdo to původně programoval, není zaměstnanec, a tak to teď bastlí, jak se dá.

Upraveno od Gater

• Autor

To je už verze 18.. ?

před 3 hodinami, Gater napsal:

Vypadá to, že nefunkční senzory vyřešeli preventivním resetem hned po nastartování. 

Jestli je na tom něco pravdy, tak to by byla opravdu "prasárna". To mě připadá podobně, jako u starých OS Windows 3.1 a 3.1.1, potom ještě i u 95, kdy jsme to řešili neustálým resetováním/vypínáním PC, na druhou stranu jsme nebyli žádní ajťáci, ale naštvaní uživatelé nefungujícího OS.

Jestli to tedy opravdu takhle nouzově řeší, tak se ani nedivím, že se jim ty infotainmenty neustále sekají, to by byl opravdu čistý amatérismus. 

Upraveno od DušanV

Tak přehrání v servisu problém nevyřešilo. Parkovací asistent pořád náhodně nefunguje (pardon - dle newspeaku je "nedostupný"). Jdu volat servis :kol-132:, ale obávám se, že udělají 💩.

• 4 týdny později...

Dnes mně v rámci akce 97EQ přehráli SW kessy a klimatizace.

Konečně se po zapnutí vyhřívání volantu neotevírá ovládání klimatizace na displeji Columba.

Stránky svolávacích akci Škoda o akci nic nepsaly.

Také zajímavá hláška lecos vypovídající ...

obrazek.png

• 4 týdny později...
  • 1 měsíc později...
  • Autor

Oficiální TPI na opěradla i jak to zkouší

Zdroj z FCB 

361779024_Snimekobrazovky2021-07-06v21_01_42.thumb.png.2ff023efbb09e63759a7f02c124ac79d.png

2AD7216E-8F8C-4CF0-A89C-3333986F0B4C.jpeg

Upraveno od Jan R.

Tohle není TPI a propálil jsi na veřejnost servisního poradce, který ti to ukázal...

• Autor

Nalezl jsem na FCB v nějaké skupině, kde už nevím.

Ale dle návodu jsem zkoušel včera u sebe, obě přední a mě se to netýká po 10tkm.

• 1 měsíc později...

Je hezké, že ta hláška už není slovensky, ale stejně to stále nefunguje, škoda slov:

obrazek.thumb.png.fd30776971c41174d4ca8529e05a84eb.png

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.