Prosinec 29, 200915 r Ano přesně tak se to dělá. V Barceloně zastavíš na červenou a za tebou skůtr a chlapík na skůtru propíchne gumu a druhé auto jede za tebou až ti dojde v pneu vzduch zastaví za tebou že ti pomůže a mezi tím tě okrade. Podobným způsobem to funguje i u nás. Guma už nejde opravit takže musím koupit novou 195/55, měla najeto 4000km hajzly
Prosinec 29, 200915 r mně se to ještě nestalo,ale v rodinně po dojetí na benzínku s prázdným kolem nabídl služby na vyprázdnění auta borec s kalašnikovem a česky neuměl......
Prosinec 29, 200915 r Tebe asi takhle jeste neokradli ze? Tak ti preju at ti to vydrzi. to takhle prijde chlapik, co se ti to jako stalo, ze ti pomuze. Tak s tebou klabosi. i ti pomuze s novym kolem a nez se vzpamatujes, tak mas auto vybileny druhym chlapikem, kteryho si ani nevsimnes. To opravdu ne. Nechapu, jak na neco podobne pruhlednyho muze nekdo skocit.
Prosinec 29, 200915 r ty v zadu měníš kolo a jeden do tebe hučí a druhý vyleze z auta a nenápadně se ti hrabe v autě v tom rozčílení tě to nenapadne a kolem hluk z aut, je to normální tady to dělají hlavně Rumuni
Prosinec 29, 200915 r ty v zadu měníš kolo a jeden do tebe hučí Já chápu princip, jenom si podobný vtěrky nenechám líbit. Že to Blackymu přijde neuvěřitelný, s tím nic nenadělám. Jakoby se mu to snad už stalo..
Prosinec 31, 200915 r Sice se to tady do tohodle tématu nehodí, ale když už jste to nakousli. V Praze se zae mému kolegovi stalo, že čekal na semaforech, přijel nějaký borec na kole, otevřel m zadni deře, kde měl kufřík s dokladama a další věcí, ten mu vzal a ujel a co teď - nic. Nahlásil to na policii a stejně jej nedopadli. Já auto zamykám, když fičím přes město. S tou pneu to znám taky, je to docela nepříjemné.
Prosinec 31, 200915 r a proto škoda dává rezervu jen za příplatek Já když něco dělám,tak auto zamykám a doklady mám u sebe a když někde se vzdálím a vzydu někdo zustane sedět,tak třeba PDA dám do loketky nebo si ho vezmu sebou.U nás se stávalo,že z auta kradli ciklistům vše co měli na kole.
Prosinec 31, 200915 r dost nebezpečný-vezmu příklad-někdo sedne do auta a ujede ti sním a ty ho dostihneš třeba na křižovatce a nedáš mu do zobáka,páč to bude zamknutý
Prosinec 31, 200915 r To, ze by vam niekto mohol vykradnut auto, pokial menite rezervu, to este pochopim... Ale aby vam niekto usiel s autom a vy ho budete nahanat pesi a neotvorite, lebo sa auto zamkne... tak to uz je silna kava. Ja zamykam auto dokonca aj ked tankujem do nadrze. Kluce vzdy pri sebe. A mam aj aktivovane automaticke zamykanie. Bezpecnost je bezpecnost. V dnesnej dobe clovek nikdy nevie. Pocul som uz vselijake pribehy. Ale toto forum je: ZIMNE PENU
Prosinec 31, 200915 r je pravda,ale nikdy neříkej nikdy-jak mně ukradli kolo(jízdní)tak sem ho za čtrnáct dnů našel a musel sem trochu se i rozběhnout a napřáhnout se...
Leden 1, 201015 r 165/70 R14, 1.2předek 2,3 zadek 2,7 Není to trochu moc těch 2,7? Já dávám 2,3 do zadních a 2,4 do předních. 195/55 R15
Leden 17, 201015 r Známého kontrolovali policajti , lékarničku atd... ale chtěli ještě po něm vidět jestli má nahradní šroub ke kolu. To musí být? Takovou blbost jsem ještě neslyšel.
Leden 17, 201015 r Nechtěli vidět pojistnej čudlik? Šroub žádnej bejt nemusí. - náhradní el. pojistky - žárovky - zvedák - klíč na šrouby kol - náhradní kolo (ráfek s pneumatikou) - výstražný trojúhelník - lékárnička
Prosinec 3, 201014 r Zdravím Vás, mám takový laický dotaz k huštění zimních pneu v zimě (mrazu). Na Fabii 1.2 TSI mám zimní Goodyear Ultragrip Performance 195/55 R15. Při přezutí jsem "fouknul" o 0,2 vic než se doporučuje, tedy na 2,3. Teď v mrazech mi přišly opticky kola měkčí a naměřil jsem 1,8. Vím, že v mrazech je tlak nižší, ale o tolik? Stále přemýšlím jestli je dofouknout... Poradí někdo? Předem díky. Moje první zima za volantem, tak se omlouvám za tenhle "hloupej" dotaz.
Prosinec 3, 201014 r NO jasný ! Dofoukni to tak jak to má bejt ...a můj verdikt na zimu ?? jedině NOKIAN ! :
Prosinec 3, 201014 r Takže teraz môj názor na zimné pneumatiky : testy a víťazovia v rôznych kategóriách - všetko OK, ale pokiaľ osoba za volantom nie je "majster sveta", takže všetko nevie a nedokáže, elektronika nepomôže, tak ani tie najlepšie a najvychválenejšie pneumatiky nepomôžu. Ja som jazdil v zime aj na celoročných, Debicách, Continentaloch a aj Matadoroch a môžem skonštatovať, že rozdiel je hlavne v cene a v tom pocite, že mám "tie najlepšie"... no najdôležitejšie je nepodceniť terén, počasie a momentálnu situáciu.
Prosinec 12, 201014 r Tak přemýšlím, jestli na novou FII TSI 63 kW dát pneu buď 185/55/15 nebo 195/55/15, chtěl jsem Nokian, ale ty zdražily a stojí už skoro stejně, jako Michelin Alpin.
Prosinec 12, 201014 r Na 185/55 R15 muzes dat bez obav i retezy. Na 195/55 R15 je Skoda uz nedoporucuje. Jinak Michelin Alpin neni nic extra, dle testů jsou na trhu lepsi pneu za podobnou cenu.
Prosinec 12, 201014 r Řetězy nemám, bydlím v Praze a na hory nejezdím, ale nevím, jaká bude stabilita FII na těch 185, není to moc úzký?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.