Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ano přesně tak se to dělá. V Barceloně zastavíš na červenou a za tebou skůtr a chlapík na skůtru propíchne gumu a druhé auto jede za tebou až ti dojde v pneu vzduch zastaví za tebou že ti pomůže a mezi tím tě okrade. Podobným způsobem to funguje i u nás. Guma už nejde opravit takže musím koupit novou 195/55, měla najeto 4000km hajzly :wacko:

Vloženo
Tebe asi takhle jeste neokradli ze? Tak ti preju at ti to vydrzi. to takhle prijde chlapik, co se ti to jako stalo, ze ti pomuze. Tak s tebou klabosi. i ti pomuze s novym kolem a nez se vzpamatujes, tak mas auto vybileny druhym chlapikem, kteryho si ani nevsimnes. :aggressive:

To opravdu ne. Nechapu, jak na neco podobne pruhlednyho muze nekdo skocit.

Vloženo

ty v zadu měníš kolo a jeden do tebe hučí a druhý vyleze z auta a nenápadně se ti hrabe v autě v tom rozčílení tě to nenapadne a kolem hluk z aut, je to normální tady to dělají hlavně Rumuni

Vloženo
ty v zadu měníš kolo a jeden do tebe hučí

Já chápu princip, jenom si podobný vtěrky nenechám líbit. Že to Blackymu přijde neuvěřitelný, s tím nic nenadělám. Jakoby se mu to snad už stalo..

Vloženo

Sice se to tady do tohodle tématu nehodí, ale když už jste to nakousli. V Praze se zae mému kolegovi stalo, že čekal na semaforech, přijel nějaký borec na kole, otevřel m zadni deře, kde měl kufřík s dokladama a další věcí, ten mu vzal a ujel a co teď - nic. Nahlásil to na policii a stejně jej nedopadli. Já auto zamykám, když fičím přes město. S tou pneu to znám taky, je to docela nepříjemné. :aggressive:

Vloženo

a proto škoda dává rezervu jen za příplatek

Já když něco dělám,tak auto zamykám a doklady mám u sebe a když někde se vzdálím a vzydu někdo zustane sedět,tak třeba PDA dám do loketky nebo si ho vezmu sebou.U nás se stávalo,že z auta kradli ciklistům vše co měli na kole. :feve:

Vloženo

To, ze by vam niekto mohol vykradnut auto, pokial menite rezervu, to este pochopim... Ale aby vam niekto usiel s autom a vy ho budete nahanat pesi a neotvorite, lebo sa auto zamkne... tak to uz je silna kava.

Ja zamykam auto dokonca aj ked tankujem do nadrze. Kluce vzdy pri sebe. A mam aj aktivovane automaticke zamykanie. Bezpecnost je bezpecnost. V dnesnej dobe clovek nikdy nevie. Pocul som uz vselijake pribehy.

Ale toto forum je: ZIMNE PENU

• o 3 týdny později...
Vloženo

Známého kontrolovali policajti , lékarničku atd... ale chtěli ještě po něm vidět jestli má nahradní šroub ke kolu. To musí být? Takovou blbost jsem ještě neslyšel. :mellow:

Vloženo

Nechtěli vidět pojistnej čudlik? Šroub žádnej bejt nemusí.

- náhradní el. pojistky

- žárovky

- zvedák

- klíč na šrouby kol

- náhradní kolo (ráfek s pneumatikou)

- výstražný trojúhelník

- lékárnička

• o 10 měsíců později...
Vloženo

Zdravím Vás, mám takový laický dotaz k huštění zimních pneu v zimě (mrazu). Na Fabii 1.2 TSI mám zimní Goodyear Ultragrip Performance 195/55 R15. Při přezutí jsem "fouknul" o 0,2 vic než se doporučuje, tedy na 2,3. Teď v mrazech mi přišly opticky kola měkčí a naměřil jsem 1,8. Vím, že v mrazech je tlak nižší, ale o tolik? Stále přemýšlím jestli je dofouknout... Poradí někdo? Předem díky. Moje první zima za volantem, tak se omlouvám za tenhle "hloupej" dotaz.

Vloženo

Takže teraz môj názor na zimné pneumatiky : testy a víťazovia v rôznych kategóriách - všetko OK, ale pokiaľ osoba za volantom nie je "majster sveta", takže všetko nevie a nedokáže, elektronika nepomôže, tak ani tie najlepšie a najvychválenejšie pneumatiky nepomôžu. Ja som jazdil v zime aj na celoročných, Debicách, Continentaloch a aj Matadoroch a môžem skonštatovať, že rozdiel je hlavne v cene a v tom pocite, že mám "tie najlepšie"... no najdôležitejšie je nepodceniť terén, počasie a momentálnu situáciu. B)

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...