molczik Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Ahoj všem. Včera jsemv podzemních garážích při zatáčení celkem dost trefil obrubník pravým zadním kolem. Hned dneska jsem na dálnici cítil od zadku vibrace. Auto je téměř nové, takže jsem rozhodnutý koupit nový disk, moje podezření směřuje na něj. Může to být i něco jinýho? Třeba guma? Ta vypadá bez poškození (235/45 R19). Nebo dokonce něco s podvozkem? To se mi ale nezdá. Taková pecka to zas nebyla. Taky byste šli po disku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beranek Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Pokud máte plnohodnotnou rezervu, vyměňte kolo a ověřte při rychosti ve které se vibrace projevily. Určitě bych předmětné kolo ověřil kontrolou "nevyváženosti" v pneuservisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 (editace) Predpokladam,ze v podzemakoch to nebola ziadna rychlost pri jazde a parkovani,takze pochybujem,ze si si sposobil nieco vazne.Podla mna ani nic necitis a zvlast zo zadnej napravy....skor iba dojem,ze o tom vies.Daj si to mrknut v pneuservise a ak ho nemas kvoli tej udalosti nejako opticky poskodeny,tak neries.Mimochodom rozmer je 235 40 19. Editováno: 4. Září 2020, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 molzcik: máš nějak vizuálně poškozený disk nebo pneu? Jestli ne, tak jak píše Patrik, pravděpodobně malá rychlost, tak snad by to neměla být nějak velká rána... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Guma z boku prd vydrží. Může se potrhat vnitřní kostra a z venku to není prakticky vidět. Každopádně pneuservis a prohlédnout na vyvažovačce, jestli běhoun nějak nešmajdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
molczik Vloženo 5. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2020 Tak návštěva pneuservisu, kolo vyváženo, srovnány tlaky a je po vibraci. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.