Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mate niekto skusenost, v poslednej dobe mi zacal blbnut dialkový ovladac, proste nejde otvorit ani zatvorit auto, kontrolka na ovladaci nejde  je ako keby vybita bateria na DO, ale baterka je dobra, V servise sa pohrali s kontaktami pri baterke, potom to islo cca 2 tyzdne a znova to iste.Tak som vybral bateriu , posteloval kontakty a znova islo 2-3 tyzdne, A odvtedy takto dokola. Podotykam bateria je OK, riesil toto niekto?

• 2 měsíce později...
  • Autor

Nikto nic? Zavada sa zopakovala znova , aj na druhom kluci, po cca 2 mesiacoch prestal fungovat druhy ovladac, nevedel som dialkovo otvorit auto, myslel som že baterka je zla, po premerani ma 3 volty, cize bateria OK.

Nema nikto nic podobne????

Ziadna hlaska o vybitej baterii v ovladaci, mam startovanie tlacidlom - Easy Start

Pripadne kontakty okolo baterky nemožu byt zle?? Ale že by to robilo opakovane, tak to sa mi nezda....

Upraveno od Pelo222

Tohle opravdu vypadá na vadný klíč. Když nebliká tak nefunguje. Ať už baterkou nebo vnitřní chybou. Zkusil bych používat druhý. A ten vadný vyreklamovat.

Kolegovi takto postupně přestali fungovat oba Kessy klíče k Rapidu, vyměněno na reklamaci

• 4 týdny později...

Zdravím, mám dotaz....

Ad1- mám startování tlačítkem, pokud mi odejde klíč/baterka jak nastartovat? Odemknout půjde mechanicky klíčkem, ale pak co.... je to moje noční můra :-( .                                                                                                  

Ad2- jeden klíček mi také blbne. Reklamaci už neuhraji. Kolik je asi cena, nového klíčku? Frenštát p.R. to posílá do MB 167kč kus ;-) .

Díky

Ad1 - Manuál strana 100:

image.thumb.png.ebc74339fa5589dccbc09f255f8f711a.png

Ad 3V v baterce. Nelze takto testovat, při měření napětí je baterii nutno zatížit. Čili ona se mohla tvářit jako OK, ale na vyslání signálu už to nestačilo. Multimetr má pár kohm odpor, to je málo.

Ad1 - zatlačením klíčku do tlačítka startování.

Ad2 - nejprve zkus vyměnit za čerstvou baterku.

Upraveno od bouchy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.