Husita Vloženo 1. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2021 To s tím zdražením je fakt? Chystám se objednávat, tak jestli si mám opravdu pospíšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 1. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2021 Říkal mi to člověk, kde mám objednané auto, že VW už nějak potvrdil zdražování, ale škodovka zatím mlčela (to bylo toho 25.6) Dneska mi to řekl jeden z prodejců, když jsem je prosil o datum dodání, tak se zmínil i o tomto. Teď otázka co je pravda, ale jako věřil bych tomu asi. Třeba tu bude mít ale někdo 100% informace. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 2. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2021 před 7 hodinami, Husita napsal: To s tím zdražením je fakt? Chystám se objednávat, tak jestli si mám opravdu pospíšit. Zdražuje naprosto všechno, to si musel už všimnout každý. Automobilky musí taky reagovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2021 Z toho co vim od prodejce - zdrazeni probehlo vcera/dnes. Cekaji na nabeh ceniku, aktualne tedy ani nelze nic objednat. Udajne 10-15.000 plosne, dle modelu, vybavy, .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 2. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2021 Přesně před týdnem jsem objednával OIV RS a prodejce něco naznačoval. Teď jsem rád, že jsem neotálel, když dnes již nelze objednat a bude se zdražovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2021 Zdražení by mělo být oficiálně od 12.7. Prý nebude jen tak kosmetické. A pokud jsem to dobře pochopil, tak nové ceny platí už teď. Dodání liftbacku podle verze zatím mezi 5 až 7 měsíci. Takže co prodejce, to jiné informace. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2021 Ceníky přitom mají nové od 30.6. změny jsem neobjevil. My objednávali 30.6. ješte za staré ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 3. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2021 Přečtěte si smlouvu. Cenu můžou zvednout i u objednaného auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 3. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2021 Nic takového ve smlouvě nemám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelF Vloženo 3. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2021 3.3. Kupní cena předmětu koupě je stanovena na základě ceníku platného v den uzavření smlouvy. 3.4. Ke zvýšení celkové kupní ceny předmětu koupě dojde v případě, když v době mezi uzavřením kupní smlouvy a ujednaným termínem dodání dojde ke zvýšení sazby DPH vztahující se k předmětu koupě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 3. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2021 Takže jsem v klidu. 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 V 17. 5. 2021 na 19:24, deto napsal: Ja som nechal objednat auto v aprili a predbezny termin dodania koniec jula - tak som zvedavy! Tak uz sa posuvame - predbezne koniec septembra. Snad to je posledne posunutie 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 Dnes objednáno, čekací doba na liftback 30 týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mics0d Vloženo 9. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2021 Pěkně se nám to zvedá no. O jakou výbavu se přesně jedná, popřípadě pocítila tvá objednávka už nějaký další nárust cen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 10. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 Výbava je LaK. Objednáno za aktuální ceny, ale prodejce mi potvrdil, že příští týden se zdražení opravdu chystá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 10. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2021 (editace) @Husita A co barva, motor? Bude vlákno? Editováno: 10. Červenec 2021, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 11. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2021 Bílá moon, 206kw. Jestli bude vlákno, ta až příští rok, až bude auto doma. Teď by stejně nbylo o čem psát. Teď mi nezbývá nic jiného než čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 Naše auto mělo jít do výroby poslední týden v červnu. Dnes jsem volal prodejci co a jak? Prý auto do výroby nakonec nešlo a netuší kdy půjde. Tak jsem se ptal, jestli skutečně není vyrobeno, nebo je v kopřivách? Na to, že VIN nevidí, tak ho asi nevyrobili....? Což je asi podle mě ta lepší varianta z těch špatných:-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 Bych si od prodejce nechal vyjet výpis dle čísla komise, aby to auto už v kořivách nebylo třeba měsíc. Jak to vypadá mohu dohledat a nahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 12. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2021 Anebo je třeba umět objednávat. Já vzhledem k současným potížím vyrazil s předstihem, abych měl auto v mnou požadovaném termínu a to s takovým předstihem, že prodejce můj termín nemohl dát, že ho systém tak daleko nepustí. Tak dal o měsíc dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 15. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2021 Moje sestava co mám tedka od unora, objednáno loni říjen za cenik 1,2mil tak nyní je ceník 1,29mil, takže cca. 10% navíc....za půl roku........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 15. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2021 Neboj sa do konca roka este o 1000E zdrazie minimalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2021 Konkrétní provedení Superbu a to Sportline (myslím že liftback) by mělo mít aktuálně dodací lhůtu od objednání zhruba 18 - 20 týdnů, motorizaci ale neuvádím, na to jsem se prodejce kterého znám neptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuomma Vloženo 9. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2021 Tomu bych moc nevěřil, já objednáno od února, termín dodáni květen a zatím stále nic. Prodejce vůbec nemá žádné informace kdy bude, superb sportline 2.0 tsi. A postoj škodovky, bud počkáš a nebo můžeš jít jinam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 9. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2021 (editace) Jinam? nevím. Mám zaplacenou zálohu, tak budu čekat.... Editováno: 9. Srpen 2021, autor: Clerfayt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.