Dyzoon Vloženo 21. Červen 2013 Sdílet Vloženo 21. Červen 2013 Ja tam nemám nic bo sem slepej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Červen 2013 Sdílet Vloženo 22. Červen 2013 Mas tam to same co my. Nebo co bys tam chtel mit? Proste upiluj ten plastovy zobacek, jak je ukazano nekolik prispevku zpet a bude ti to fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 29. Červen 2013 Sdílet Vloženo 29. Červen 2013 hmm, funguje MR2006, to aby člověk byl přikovanej k fórům a porát má co objevovat, ooo to jsem si udělal při sobotě radost díky chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trawi Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Chaloši, zostali niekomu teda rozobraté ovládania climatronicu? Ja mám na svojej O2 trošku zdevastované kolečko po predošlom majiteľovi a ak by sa dalo chcel by som si ho vymeniť... to stredové mám na mysli na ovládanie intenzity vetrákov... ak by niekto mal na predaj, ozvite sa mi prosím.. ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuca88 Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 díky za skvělej tip! hned po přečtení jsem běžel do garáže :-D .. teď už jen sehnat tlačítko s off nápisem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hesoss Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 dík chlapi je to super takové úpravy mám rád.taky myslím že to budu používat často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukky Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Ahoj chlapi, ten první odkaz nefunguje. Proto bych se rád zeptal, co na tlačítku přesně upilovat? Díky, L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 ten malinkaty kousek plastu co vycniva je velky asi tak 1x3mm nevim presne uz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 jinak prispevek cislo 122 mas video http://forum.skodahome.cz/topic/15403-a-o-tomhle-vite/?p=1782233 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukky Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Jojo,teď jsem se na to vrhl a je to fakt snadné. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Nedá sem někdo foto co přesně upilovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 5. leden 2014 Sdílet Vloženo 5. leden 2014 Tak foto není třeba,hotovo a funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wejgll Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Tak o tom jsem nevěděl. Nicméně jsem se do toho pustil a asi za 20 vteřin, včetně pošťourání v uchu bylo hotovo. Ale jiná věc. Kdo to opravdu využívá? Mě nenapadá,proč bych měl climatronic úplně vypnout. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Ja to uz parkrat pouzil. Typicky pri nejakem servisu. Chci mit nastartovany motor, ale zbytek vypnuty... Takze svetla, radio, Climatronic off... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 8. leden 2014 Sdílet Vloženo 8. leden 2014 ja to pouzivam denne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Taky používám denně. Pravidelně v zimě, aby se rychleji ohřál motor = Clima OFF/ON. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaaaa Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 dodělání podsvitu a kontrolky off diody + odpory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 a jake ty věci k tomu třeba,poradis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaaaa Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 odpory jsem dával na podsvit 2x 1051 a na off diodu 1x 1051 dioda plcc2 na podsvit a na off jsem vzal z puvodní desky z VW climatronicu to samé z odporama na nich byla tato čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 ukaz jak to mas napajene a jak to sviti hotove ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 a ještě se zeptam blbe. Co je ten cudlik uprostřed prostředního ovladace ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 (editace) Ten cudlik je senzor intenzity osvetleni v interieru. Druhy je uprostred pod celnim sklem. Reguluje se podle toho vnitrni teplota... EDIT: Oprava, je to jen cidlo teploty. Editováno: 21. Říjen 2015, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaaaa Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 dnes nafotím a dám to sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodrigez Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 00:15 a ja brúsim čudlík v garáži potešilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Ten cudlik je senzor intenzity osvetleni v interieru. Druhy je uprostred pod celnim sklem. Reguluje se podle toho vnitrni teplota... Senzor osvětlení? Kde jsi to zjistil? Já měl vždycky za to, že je to jen teplotní čidlo měřící teplotu v interiéru.. Na senzor osvětlení je to trochu na nešikovnym místě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.