Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte,

mam pocit, ze mi nefunguje 1. stupen vyhrievania sedaciek na prednych sedadlach. Nic necitim na prvej polohe. V dalsich uz ano. Po skusenostiach z O3 kde uz prvy stupen bol vela sa mi to zda nefunkcne. Komfortne spotrebice vykazuju spustene vyhrievanie. Na zadnych sedadlach to citim.

Stretli ste sa s tm niekto? Pripadne viem to este nejak verifikovat? S3 sportline, tutiz sportove sedacky.

Vdaka za radu.

Vloženo

Sice O3 FL ale mám rovnaký pocit, 1. stupeň prakticky necítiť, tretí tak akurát. V servise mi tvrdili, že pomalý nábeh je kvôli koži aby nepopraskala prudkými zmenami teploty, vraj pár ľudí s S3 sa na to už sťažovalo, že to nehreje ako by chceli. 

Vloženo

Ja mam sportline - alcantara/koza. Ale ten 1. stupen vazne necitim. V O3 to zas bolo moc, uz na prvom stupni. No...mohli to aj lepsie urobit. Mozno to zacne davat zmaysel ked auto bude v mraze vonku stat a potom pustim 1. stupen.

Dik za reakcie.

Vloženo (editace)

Mám také alcantra a kůži, a používám většinou jen první stupeň. Než ujedu 1-2 km, tak už cítím teplo na sedadle i na opěradle (r.v. listopad ´16). Takže u mne spokojenost. 

Editováno: , autor: Mira96
Vloženo

U mna je to rozne a neviem s cim to suvisi.

Niekedy na 1.stupni vydrzim hodinu mat zapnute vyhrievanie a niekedy uz po 5 minutach ma pali zadnica a musim vyhrievanie uplne vypnut. 

Oblecenie v tomto pripade som mal rovnake :)

Vloženo
před 6 hodinami, Jozef999 napsal:

Ja mam sportline - alcantara/koza. Ale ten 1. stupen vazne necitim. V O3 to zas bolo moc, uz na prvom stupni. No...mohli to aj lepsie urobit. Mozno to zacne davat zmaysel ked auto bude v mraze vonku stat a potom pustim 1. stupen.

Dik za reakcie.

Mám stejné sedačky jako ty.  3stupeň pálí - nepoužívám.  2stupeň jenom na rozehřání a potom hned přepínám na 1.  Tak kde je chyba?

Vloženo

Souhlasím, proti S2 mi sedačky u S3 taky nabíhají déle.... Občas mám občas pocit, že když je vypnu, tak stejně ještě topí dál. Ale to asi bude jenom pocit.

Jinak jestli se nepletu, tak se intenzita výhřevu dá upravit kódováním...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...